- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.101
Merhabalar. Ben iki hafta önce ameliyat oldum Can beye. Fiyat su an 4.000 TL. Fakat değişebiliyor tabii. Sormak istediğiniz bir şey varsa yardimci olmak isterim.
Arkadaslar merhaba ilk defa bole bir yere yorum yapiyorum bnde bugun tam iki hafta oldu can beye burun ameliyati oldum ismini burdan duydugum ve doktor arama surecinin nasil zor oldugunu biliorum ben burdaki yorumlara guvenerek gittim ve oldum can bey cok iyi alakali bir doktor dunde ikinci konturolum vardi hersey yolunda gorunuyor ben kndi adima can beyden cok memnun kldigimi belirtmek istedim tabiki kimseye git yada gitme diyemem ama bi gorusmenin fydasi var derim ameliyat sonrasi ne morluk ne agri yasadim sadece cok az sisligim vardi bnm acimdn olumlu bir surec oldu insallh herkesn istedgi gbi olur
Şu msj doldurma işini oyun bölümlerinde yapsanız :)
İzlemeye alıyorum fotolarımı görebilmen için .. Kolay gelsin
Ekledim :)
Ekledim kolay gelsin :)benide eklermisin nolursun yarın görüşmeye gidicem
Fiyat ne kadar acaba sakıncası yoksaCan beye ameliyat olanlar resimlerinizi paylaşabilirmisiniz çok kararsızım lütfen
Geçmiş olsun canım ben de düşünüyorum nasıl olduMerhabalar arkadaşlar, bende bir hafta önce Can Beye ameliyat olanlardanım. Perşembe günü alçım çıkacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?