Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Can Kopal ve Bora Karaali arasında kararsızlık yaşıyorum daha da önemlisi korkuyorum.. Fotoğrafları görebilmem için burun ameliyatı olanlar eğer mümkünse beni ekleyebilir mi?

fotoğraf atabilir misin rica etsem bende görüşmeye gidicem de

Can beyle görüştüm bayanlar bende halis ünlü ve can kopal arasın da kaldım ama can beyin cana yakın dürüst davranışı çok hoşuma gitti can beye ameliyat olanlar fotoğrafları görebilmem için beni de izlemeye alabilir misin çok sevinirim

Can beye ameliyat olan arkadaslar beni izlemeye alır mısın özelden foto atarmısınız lütfen çok kararsızım hala

2014 agustos ayinda can beye burun estetigi oldum ilk acildiginda hicbirsey anlamadim ama 1 ay sonra sislikler inince feci bir burunla karsilastim burnum yuzume cok kucuk tu kikirdak yapisini fazla almis ve burnumun ortasinda bir kemik cikintisi vardi hemen aradim allah var ilgisiz davranmadi torpu dedi istemedigimi sotledim zaten burnum cok kucuktu ama o duzelecegini soyleyip ikna etti beni ama torpuden sonrada kemik tekrar cikti bu sefer dolgu yaptik ama oda kisa surdu eridi ve eski haline geldi simdi kikirdak alip yeni bir amaliyatla ekleme yapacakmis tabiki bukadar seyden sonra guvenim yok daha iyi bir cerrahla girusecegim isimi garantiye alacagim ben can beyi tavsiye etmiyorum

Arkadaşlar bakin burayada yaziyorum. Tamam bir kadın olarak daha güzel olmak istiyorsunuz bunu anliyorum. Ama yeter artık yahu. Allah'ın size verdiği yüzü değistirmeye çalışmaktan vazgeçin. Estetik flan filan böyle şeyler yaptırmayın o güzel yüzlerinize. Allah'ın sizlere bahşettiği yüz hiç güzel olmaz mı? Elbetteki olur. Sizler böyle yaratılmışsınız ve böyle güzelsiniz çok güzelsiniz. Sizi bu halinizle sevmeyen insanlar defolup gitsin onlar zaten sevmemek icin sebep arıyordur.

Can kopalin hic bir hasta resmini goremedim yardimci olurmusunuz hangi tarzda burun yapio.??kimse yokmu Ya resim gormem lazim

Merhabalar arkadaşlar, bende bir hafta önce Can Beye ameliyat olanlardanım. Perşembe günü alçım çıkacak :)

Arkadaşlar size bir şey danışacağım, Geçen hafta ameliyat oldum dedim ya can bey dediki perşembe duş al ve alcçını çıkarıp gel. Nasıl yani alçımı kendim evde mi çıkaraağım. Sizede böyle mi dedi ? bu durumu yaşayan oldu mu ? Bilgilendirir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…