- 17 Kasım 2015
- 10
- 1
- 36
- 34
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #5.121
Canım Can Bey bana sanki biraz sorumsuz gibi geldi, yani tabkiki kendisi sürekli ameliyat yaptığı için alışmış olabilir ama ameliyat çıkışı beni pek bilgilendirmedi yani şu kadar şunu yap bundan uzak dursan daha iyi vb şeyler ve de alçımı kendim alacak olmam bana biraz garip geldi, bilemiyorum başka drlar böylemi yapıyor? Bilgim yok açıkçası... Ama yaptğı işe gelirsek açıkçası şuan alçı var ama yine de şekli belli oluyor az-çok. Ben beğendim her ne kdr bunları söylemek erken olsa da umarım pişman olmam.Geçmiş olsun canım ben de düşünüyorum nasıl oldu
İzmirde yaşayan tüm hastalarına evde duş alıp suyun altında çıkartmalarını istiyor.. Benden istemedi , çünkü karın germe yaptığı için karın bantlarımı çıkartacaktı ve çok erken olduğu için alçımı çıkartıp yerine bant koyarım demişti, alçıyla uçağa almazlar dedim çünkü.. Gittim alçımı çıkarttı baktıkki herşey yolunda hiç birşey takmadı :) inşallah herşey gönlünce olurCanım Can Bey bana sanki biraz sorumsuz gibi geldi, yani tabkiki kendisi sürekli ameliyat yaptığı için alışmış olabilir ama ameliyat çıkışı beni pek bilgilendirmedi yani şu kadar şunu yap bundan uzak dursan daha iyi vb şeyler ve de alçımı kendim alacak olmam bana biraz garip geldi, bilemiyorum başka drlar böylemi yapıyor? Bilgim yok açıkçası... Ama yaptğı işe gelirsek açıkçası şuan alçı var ama yine de şekli belli oluyor az-çok. Ben beğendim her ne kdr bunları söylemek erken olsa da umarım pişman olmam.
Merhabalar arkadaşlar, bende bir hafta önce Can Beye ameliyat olanlardanım. Perşembe günü alçım çıkacak :)
Özelden at yaaa.. Merak ettim :)Bu arada albüm yapacağım yarın :)
Resimlerini bekliyoruzBu arada albüm yapacağım yarın :)
Canim kaca ameliyat oldun ?Kızlar tek kelimeyle bayıldım, zamanla burnum nasıl olacak bilemiyorum ama 'inecek filan diyorlar' ama ben bu haline de bayıldım keşke inmese dedim hehe :) Herkese Can Hocayı öneriyorum, doğala yakın ve gerçekten güzel burunlar yapıyor. İsteyen herkesin gerçekleşmesi dileğiyle :)
Resimleri nasil nerden gorebilirim ben pek bilmiyorum bu siteyi kullanmayi da yardimci olursaniz sevinirim. Veya mail adresime yollama imkaniniz varsa cok sevinirim snmsglm@hotmail.comArkadaslar 3 gun once ameliyat oldum resmleride paylasiyorum ekol kbb bira karaali. Bu doktora ameliyat olmama burda yazilan borakaraali hakkindaki yorumlar neden oldu. Hem cok tatli bi doktor. Eger yardima ihtiyaciniz olursa eelifaktass@gmail.com ulasin.
Benimde hem kemik egriligi hem estetik 2si 1 arada olacak. Siz kime yaptırdınız can beye mi?kızlar benden foto isteyenler bana özelden numaralarını yazabilirler pcden gönderemiyorum ama whatsapptan gönderebilirim. şöyle söyliyeyim beşinci ayımdayım ve burnumdaki şişlikler baya azaldı fakat memnun değilim. bu saatten sonra da olacağımı zannetmiyorum burnumda kemik eğriliği vardı fakat hiç dokunulmamış bile eğriliğine aynı bırakmış. gözlerimin kenarı sanki uzuuun yıllar gözlük kullanıyormuşum gibi çöktü ve gülerken burnum önden çok çok düşük duruyor. altıncı ayımda görüşmeye gideceğim şikayetlerimi dile getireceğim ama bana söylenilenlerin değişeceğini hiç zannetmiyorum umarım herkes doğru kararı verebilir sağlıcakla kalın.
Merhabalar arkadaşlar, bende bir hafta önce Can Beye ameliyat olanlardanım. Perşembe günü alçım çıkacak :)
Ben uç ay önce oldum can beyeİzmirde yeni ameliyat olup memnun kalanlar resim ile fiyat bilgisi lütfen
benim tavsiyem üzerine teyzem bora beye burun ameliyatı oldu ve pek memnun değil çünkü nefes problemi yaşıyor, ama şekil olarak gayet başarılı oldu fakat şunu bilmeni isterim bora bey kulak burun boğaz doktoru can bey estetisyenCan Kopal ve Bora Karaali arasında kararsızlık yaşıyorum daha da önemlisi korkuyorum.. Fotoğrafları görebilmem için burun ameliyatı olanlar eğer mümkünse beni ekleyebilir mi?
fotoğraflarınızı nasıl görebilirimBen uç ay önce oldum can beye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?