Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben can beyden vazgeçtim böyle ameliyatların biraz daha araştırılması kanısına vardım. iyi bir kulak burun doktorunun yapması sanırım daha iyi olacak kaldı ki ben can beyden ameliyat günü bile almıştım 21 nisana fakat forumdan bir kaç arkadaşın hayal kırıklığı beni vazgeçirdi ekole gittim sezgin beye muayene oldum burun içini bana canlı izletti ekranda burun estetik değişimin nasıl olacağını gösterdi inanın ilaç gibi geldi zaten yakın bir zamanda ona ameliyat olan bir hastanın referansı ile gitmiştim derken muayene kapısında başka bir ameliyatlı hasta ile arkadaş oldum kızın ameliyatı 2 gün olmuş ben 15. günde falan sandım şeffaf bandajı belli bile değil üstelik zor bir ameliyatmış kardeşi ekolde çalıştığı için özenle araştırıp karar vermiş 3 yıldır araştırıyorum inan çok memnunum dedi. ben doğal görünümden yanayım bakınca çok anlaşılmamalı ve düzgün olmalı ya sezgin öztürk ya yahya demirdelen ikisinden birine karar kılıcam nasipse 1 ay içinde ameliyat planlıyorum

Ben de can beye olmayi dusunuyorum amakafam cok karisik halis unlu bora karaali ve can bey arasinda gidip gidip geliyorum yardimci olun ve kizlar hickimsenin fotografini goremiyorum bana ozelden atabilecek olursa cok ama cok mutku olurum

kızlar benden foto isteyenler bana özelden numaralarını yazabilirler pcden gönderemiyorum ama whatsapptan gönderebilirim. şöyle söyliyeyim beşinci ayımdayım ve burnumdaki şişlikler baya azaldı fakat memnun değilim. bu saatten sonra da olacağımı zannetmiyorum burnumda kemik eğriliği vardı fakat hiç dokunulmamış bile eğriliğine aynı bırakmış. gözlerimin kenarı sanki uzuuun yıllar gözlük kullanıyormuşum gibi çöktü ve gülerken burnum önden çok çok düşük duruyor. altıncı ayımda görüşmeye gideceğim şikayetlerimi dile getireceğim ama bana söylenilenlerin değişeceğini hiç zannetmiyorum umarım herkes doğru kararı verebilir sağlıcakla kalın.

Busra kime oldun ameliyati isim verirmisin

Arkadaslar 3 gun once ameliyat oldum resmleride paylasiyorum ekol kbb bira karaali. Bu doktora ameliyat olmama burda yazilan borakaraali hakkindaki yorumlar neden oldu. Hem cok tatli bi doktor. Eger yardima ihtiyaciniz olursa eelifaktass@gmail.com ulasin.

Kesinlikle hiç kimseye Can kopalı önermiyorum. cok güvenmiştim cok inanmıştım can kopala ama tüm hayallerimi yıktı. ilk ameliyatım başarısızdı 6 ay sonra 2. bir ameliyata daha girdim 2 ameliyatımıda can kopal yaptı 1. ameliyatımda sorun tamamen kendisinden kaynaklı olmasına ragmen düzeltme ameliyatının parasınıda aldı hemde ben hala narkozlu ve uyanmamışken başımıza hastanenin güvenlikçilerini dikerek zorla. ve burnumun bi tarafı çökük bi tarafı normal, yamuk yumuk oldukca büyük bi burnu var ve göz pınarlarımın yan tarafları hala şiş gibi tombiş duruyor. Horlama problemi var nefes alma problemi var. Ameliyat olalı yaklaşık 2 yıl olmasına ragmen Kesik izleri burnumun 2 kenarında ve alt kısmında bıcak izi gibi bariz bi şekilde duruyor Rezalet! Beni paramla rezil etti Can kopal. Belcikadan geldim gittim Bu ameliyat bana toplam 10 milyara maal oldu. Ailemde bende çok üzüldük çok sinirlendik bu duruma! Benim psikolojimi dahaaa ilk ameliyattaki olumsuzluklar yüzünden alt üst etti. 1 günden 1 günede arayıp sormadı ben soru sordugum zamanlarda da cevap bile vermiyordu. Özellikle 2. ameliyatımdan sonra hiç birşey yazmadı benim gariban annem o adama yalvardı hocam kızım size soru sorarsa msj atarsa cvb verin kızımla ilgilenin lütfen diye ricalarda bulundu yalvardı. Benim Anneme kurban ol sen can kopal. Can kopalı önermiyorummmmmmmmmmm! Hiç düşünmeyin ben bu fiyata çok daha iyi doktorlara ameliyatımı olurdum çok pişmanım istediğim gibi olmasa bile en azından sorunsuz bir buruna sahip olurdumm. Malesef düşündüğüm gibi bir insan da değilmiş yazık. Ona güvenmekle hayatımın en büyük hatasını yaptım çok sarstı beni psikolojimi hayatımı ailemi! Her ne pahasına olursa olsun Kesinlikle hukuki soruşturma başlatıcamm. Bu duruma artık sessiz kalmayacağım.

Can kopal seninde kardeşin cocukların kızın oğlun elbette vardır yaptığın haksızlıkları dikkat et Rabbim onlardan fazlasıyla çıkarmasın. Tabi Allaha inancın varsa. inancın her ne olursa olsun unutma bu dünyada yapılan iyi veya kötü hiç birşey insanoğlunun yanına kalmaz. Tekrar ve son defa söylüyorum CAN KOPAL denen kişiyi önermiyorum. Benim düştüğüm hataya siz düşmeyin.

Resim görebilirmiyiz?? Doktoru arastirirken Öyle kötü bi burna sahit olmadigm icin soruyorum

Cnm foto eklermisin.. Resmen şok oldum ve çok üzüldüm. Bende fransadan gittim ameliyaa ve yazdıklarının tam tersini yaşadım ( çok şükür) şimdi bu yazılar resmen benim tanıdığım can kopalın tam tersi.. İnan çok üzüldüm ameliyat zaten başlı başına zor bir süreç birde böyle olduysa
İnşallah en yakın zamanda mutlu olacağın bir çözüm bulursun

Merhaba arkadaşlar. Ben de 20 Martta ameliyat oldum Can beye. Dünya tatlısı bir adam. Fakat ben de hiç memnun değilim burnumdan. Hiç sevemedim. Ve eski burnumla uyanmayı o kadar özlüyorum ki. Keşke bu bir rüya olsa diyorum... Ameliyata girmeden Can beye söylemiştim asla kavis istemiyorum diye. Ama şimdi kavisli ve küçücük bir burnum var. Daha önce burnumda var olan yamuklukta geçmedi. Eskiden ucu düşük olduğu için bu kadar dikkat çekmiyordu bu durum ama şimdi hem küçük hem de kalkık olduğu için direkt göze çarpıyor. Ayrıca burun kanadımda da bir çizgi oluştu. Ve tabii bir de çıkıntı derdim var. Telefonla çektiğim resimlerde yine çok yadırgamıyorum. Ama makina çekiminde...Gerçekten pişmanım fazlasıyla. Eskiden gayet güzeldim sadece profilden beğenmiyordum kemerliydi diye. İfadem de değişti. Nerden bileyim ki böyle olacağını. Eğer gerçekten kötü bir burnunuz yoksa sakın düşünmeyin böyle bir şey. Kararlıysanız da tam olarak anlatın doktorunuza ne istediğinizi. Doktor seçimi de çok önemli. Elbette ki çok güzel olan burunlar da var. Ama bu tamamen şans işi. Umarım siz o şanslılardan olursunuz... Hepinize güzellikler diliyorum.

Burnunu anlattigin sekiil tamm benim istddigim burun..
Gecmis olsun belki zamanla burnun daha Cok yerne oturdugunda begenirsin..
Foto görebilirmiyimm ya zevk meselesimi yoksa gercekten doktorlar kötü mü Yapio nerak ediorum

Beklentiyle alakalı bir durum. Ben de burada yaptığım araştırmalar neticesinde seçmiştim doktorumu zaten.. Mesela ben Capoeira'nın ki gibi bir burun hayal etmiştim. Can bey bana bu burnun yakışacağını düşündüğü için böyle yaptı sanırım. Ama dediğim gibi ben sevemedim. Sana özelden resim atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…