- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.761
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkma korkma çok sempatik bir abidir kendisi :)yarın can beyle randevum var dua edin kızlar çok korkuyorum
canım noldu görüştünmü can beyle bende para topladıktan sonra gitmeyi düşünüyorumyarın can beyle randevum var dua edin kızlar çok korkuyorum
Hay maşallah :) kız ne bu hız. Ohh den ön götüşmeden sonra stres yaşamadan olmuş bitmişsin işte. Geçmiş olsunnn.. Cici cici fotolarını bekliyoruz artıkkevet dun muayene olmak için egepole gittim can beyim muayehanesi tadilattamış 2 de gittim 7 de amaliyat oldum şimdi evdeyim geçmiş olsun bana hepsini bir kerede hallettim
Ben ilk muayenede ilk kez tanışmıştım can hocayla, çok sakindim ama onu görünce birden stres bastı gözlerim doldu , noldu dedi, ben korkuyorum yaaa dedim.. Korkma kız arkada ameliyathane yok demişti :) :) :)aynen tatlım çok hızlı oldu ben bile anlayamadım olduda bitti
canim oncelikle:cook gecmis olsun :) ben de cuma gunu aksam egepoldeydim can beye kontrol icin gelmistim aksam saat 10 bucuga dogru bi hastasi cikti burun ameliyatindan o sen miydin ?? Annemle yanina gelip gecmis olsun demistik hatta :))evet bende çok korkuyordum ama zaman ilerledikçe dahada artıyodu olup kurtulmak istedim benim burnum dışardan bakınca sorunlu degildi içerde vardı sorun sag taraftan hiç nefes alamıyordum küçük bir burnum vardı can bey çok oynamadı aslında sadece dışardanda bir yamukluk vardı onu düzeltti ve içerdeki ortamı düzelltti şuan tanpomlarla bilenefes alabiliyorum
yaa eklede hepimiz görelimmmMesaj olarak attim tatlim becerebilmisimdir umarim :)