Dr. Can Kopal Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şuan yüzüm şiş ve alçıda geçsin fotolarımı paylaşacagım korkan arkadaşlar amaliyatta hiçbirşey hissetmiyorsunuz ama sonrası sıkıntılı süreç biraz agrı sızı oluyor

benim amaliyatım çok hızlı oldu aslında hemen olmasını ben istedim bir an önce olsun bitsin istedim ne kadar araştırısan okadar kafa karışıyor ama bu sitede gördügüm kadarıyla muhammet beyin amaliyatlarıda iyi ben can beyi hem izmirde olması hem fiyatının uygun olması hemde daha önce bir amaliyatına şahit oldugum için seçtim

evet dun muayene olmak için egepole gittim can beyim muayehanesi tadilattamış 2 de gittim 7 de amaliyat oldum şimdi evdeyim geçmiş olsun bana hepsini bir kerede hallettim
Hay maşallah :) kız ne bu hız. Ohh den ön götüşmeden sonra stres yaşamadan olmuş bitmişsin işte. Geçmiş olsunnn.. Cici cici fotolarını bekliyoruz artıkk

aynen tatlım çok hızlı oldu ben bile anlayamadım olduda bitti
Ben ilk muayenede ilk kez tanışmıştım can hocayla, çok sakindim ama onu görünce birden stres bastı gözlerim doldu , noldu dedi, ben korkuyorum yaaa dedim.. Korkma kız arkada ameliyathane yok demişti :) :) :)
Seninki tam tersi olmuş.. Hahahahaaa

evet bende çok korkuyordum ama zaman ilerledikçe dahada artıyodu olup kurtulmak istedim benim burnum dışardan bakınca sorunlu degildi içerde vardı sorun sag taraftan hiç nefes alamıyordum küçük bir burnum vardı can bey çok oynamadı aslında sadece dışardanda bir yamukluk vardı onu düzeltti ve içerdeki ortamı düzelltti şuan tanpomlarla bilenefes alabiliyorum

evet bende çok korkuyordum ama zaman ilerledikçe dahada artıyodu olup kurtulmak istedim benim burnum dışardan bakınca sorunlu degildi içerde vardı sorun sag taraftan hiç nefes alamıyordum küçük bir burnum vardı can bey çok oynamadı aslında sadece dışardanda bir yamukluk vardı onu düzeltti ve içerdeki ortamı düzelltti şuan tanpomlarla bilenefes alabiliyorum
canim oncelikle:cook gecmis olsun :) ben de cuma gunu aksam egepoldeydim can beye kontrol icin gelmistim aksam saat 10 bucuga dogru bi hastasi cikti burun ameliyatindan o sen miydin ?? Annemle yanina gelip gecmis olsun demistik hatta :))

evet tatlım o bendim seni hayal meyal hatırlıyorum hatta bugün can beyin yanındaydım tanpomları aldırdım seni sordum bir bayan geldimi diye annesiyle evet dedi ben narkozun etkisindeydim göremedim seni tatlım sadece yan döndün görmeye calıştım seni ama ne mümkün gözümü açamadım şimdi çok iyiyim burnuşumda iyi

evet yagmur seni hatrlıyorum narkozun etkisiyle tam göremedim ama sesini duydum bugun can beyin muayenehanesine gittim tamponlar için seni sordum bir bayan annesiyle gelmişti evet dedi oda halisunasyon sandım ben seni yuzunu hiç hatrlamıyorum ama o anda bana çok iyi geldin ben ve burnuşum iyiyiz senin fotoların varsa paylaşrmısın benimle

Canim cok sık giremiyorum foruma gordugum zaman yazmaya calisiyorum :) tabiki foto paylasirim ama burdan nasil koyuluyor hic bilmiyorum ki bir bakayim koymaya calisayim :) senin burnunda ne problem vardi ve suan tabiki bir seyler soylemek icin cok erken en az 6 ay gerekiyor burnun yerine oturmasi icin ama sen memnun musun nasil hissediyorsun kendini :)) ?

Back
X