merhabalar,
ya bu cem beye ameliyat olan herkes memnun mu ben cem beye tam ıkı ay once amelıyat oldum.ve aynalara bakmaktan neftet ettım.ıkı ay olmasına ragmen burnumun ustunde kemer gıbı bır goruntu var oncelerden daha yuksek bır tumsektı sımdı bıraz ındı ama hala bellı ve garıp bır şekılde yanaklarım şış henuz geçmedı ayrıca ameliyat de goz altındakı morluklarım kahverengı bır goruntu var ya herkesın amelıyat surecınden sonrası zor mu geçtı.gerçekten ben ekol kbb ve cem beyden hiç memnun kalmadım.hastaneye çok sık gıtmemden mı bılmıyorumdoktorum bıktı sanırım çunku çok ılgısız artık. ayrıca amelıyattan 25 gun sonra falan enfeksıyon kapmışsın dedı burnumdan ıgne yaptık.istersen ıkıncı amelıyatta olabılır ddedı ama altı aydan once amelıyat mantılı gelmedı bana ve kızlar aralıkta nişanım var aksılıkler bu yuzden canımı sıktı onerebıleceğınız bir şey varmı?
ben varımm kızzz:) bakıom bakıom kimse bişe yazmamısss.senın kontrol ne zamandı canım dr bana sölemedı ya bende senın gittigin tarıhe yakın gıdım bari.aynı dönemde olduk ya :)
canım bu forum acıldıgından bu yana memnun olanda yazmıs olmayanda.yanı bıtek cem bey ıcın degıl bı cok doktorlarda da olabılıyor.bıraz sans işi demiştik estetık.ben ve hatırladıgım gece var 6.hafta cok memnunuz tabı daha yenıı suan ıcın memnunuz sonrası ne gösterıcek bılemıyorum benım fotolarda var bakabılırsın.ama senın adına üzüldüm.benımde ödem olmuş dedi kalcadan vurdu şimdi tekrar kontrol var ne dicek bilmıorum ama dıştan falan sorun yok..bence cok kafana takma taktıkca daha cok gözüne gelır mutsuz olursun.göz altın ıcın gecen gün forumda bişey okumustum onu uygula canım
1 yumutra akı ve bir tatlı kaşıgı kahveyi cırpıyosunuz ve göz çevresine maske olarak uyguluyorsunuz ben yaptım vede cok memnun kaldım üstelik bu tarif suna dumankayanın....
canım bana yılbaşına doğru gel dedi. ben 21 eylülde oldum. aralık 21 de 3 ay doluyor. o civarda giderim ben de. aralık 20 den sonra. senin de hemen hemen öyle zaten bi hafta mı ne var aramızda.:26:
aralık'a kadar bi geçsin belki düzelir. ayrıca enfeksiyon kapmışın, bende öyle bir sorun olmadı ben sadece 10 gün kadar birşey yiyemedim farenjit olmuşum ondan o da..
her burun farklı tabi ki, hepsinin durumu farklı oluyo bana ödem iğnesi falan da vurulmadı mesela. burnum eskisine oranla çok daha güzel. 5 hafta oldu ameliyat olalı.
bu arada beren ya ne kahvesi bu türk kahvesi demi?
ben grip oldum yaa burnum akıyo silemiyorum istediğim gibi.. çok kötü oldumm
merhabalar,
ya bu cem beye ameliyat olan herkes memnun mu ben cem beye tam ıkı ay once amelıyat oldum.ve aynalara bakmaktan neftet ettım.ıkı ay olmasına ragmen burnumun ustunde kemer gıbı bır goruntu var oncelerden daha yuksek bır tumsektı sımdı bıraz ındı ama hala bellı ve garıp bır şekılde yanaklarım şış henuz geçmedı ayrıca ameliyat de goz altındakı morluklarım kahverengı bır goruntu var ya herkesın amelıyat surecınden sonrası zor mu geçtı.gerçekten ben ekol kbb ve cem beyden hiç memnun kalmadım.hastaneye çok sık gıtmemden mı bılmıyorumdoktorum bıktı sanırım çunku çok ılgısız artık. ayrıca amelıyattan 25 gun sonra falan enfeksıyon kapmışsın dedı burnumdan ıgne yaptık.istersen ıkıncı amelıyatta olabılır ddedı ama altı aydan once amelıyat mantılı gelmedı bana ve kızlar aralıkta nişanım var aksılıkler bu yuzden canımı sıktı onerebıleceğınız bir şey varmı?
merhabalar,
kızlar fotolara nasıl bakılıyor ve nasıl fotograf eklenıyor yardımcı olursanız sevınırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?