Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

10-12 günde morluklarım geçmişti benim kızlar. acı çektim evet ama ameliyat acısı değildi. sonrasında boğazımda entübasyonun neden olduğu tahriş nedeniyle hiç bişey yiyemez olmuştum. ayrıca farenjit de geçirdim ilk 10 günde.
ben geç toparlandım bünye zayıf olduğu için. herkes aynı değil. hatta beren88 arkadaşım çok rahat atlattı şişlik dışında. ona da iğne yapıldı zaten, bi sorun olduğunu sanmıyorum. geçmiş sayfaları okuyun bir çok sorunuzun cevabı orada.
benim 3. ayım dolmak üzere. kontrole gidicem. fotoları da kaldırdım.. isteyene koyarım buraya. sonra kaldırırım tabi.
korkmayın bu operasyondan.. çektiğinize değiyor.

Umarım hepimiz istediklerimiz sonuçları alırız canım bilgin ve cevabın için çok tşk ederim ben burun acısı çekmektense boğaz ağrısını çekmeyi daha uygun buluyorum açıkcası :) benm cem karasa p.tesi randevum var.bi çok insan memnun yada memnun değil.Bazıları 2. ameliyat bile oluyo bu beni korkutuyor bide ama her doktorun mutlaka kötü sonuçları olablyo cem beye guveniorum inş. çok guzel olur.benim okulum var canım ben 5 gunluk bi rapor almak istiyorum cem bey verir dimi bunun sorun olmasını istemiorum.Bide estetik die değilde ne bilim nefes alamama sorunu olarak bi rapor verebilirmiki çunku stajım var işyeri boyle şeyleri sevmeyeblr bilgisi olan varsa sevnrm?

bereeeeennnn ne zaman gidiceksin kontroleeee

burnumdan memnunum ya kontrole fAln gıtmedım ben dahaa ama 31 ınde yada 7 sınde kesın gıderım canım.goruntu hıc degısmedı benım aynı ama bazen ne oluo bılıomusun kavis varya oraya kıkırdak eklemıs oda parmagımı kaydırıyorum bazen elıme dümdüz gelıo bazen ondekı parca hafıf üste cıkıo elıme gelıo ama masaj yapınca gerı oturuo yerıne dısardan bellı deılde elımle yapınca:) ıcım kaldırmıo yaralar ıcındekı yavas yavas gecıo.sen gittinmi senın kontrolun vardı?

aılenın yanında olman senın ıcın cok daha ıı olur onların destegı olunca daha cabuk atlatıyorsunn.resımlerı koyarız fıkır edınırsın hemm.

yaa bende normalde amelıyat falan cok korkarım ama hiç düşünmeden gır amelıyata cunku guzellık ıcın yapıoruz sonunda guzel bırsey olucak.ben stresssız gırdım ınan öylede uyanmısım narkoz cok kotu bırsy.zaten sana gereklı agrı kesıcılerı yapıyorlar yanı ben burnumda en ufakk bır agrı hissetmedımm.ınsanın canını sıkan nefes alamaması yemek yıyememesı falan bıde aynada mor yuzunu gormekk:)) ınan onun dısında hıc bır agrı yok tabı bende boyleydı bunyeden bunyeye degısırmı bılmıorum.ıcını ferah tut :)

sagol cnm yorumun için içimi rahatlattın.ben bu pazartesi gitcem randevu aldım cem beyden.Sizin muayeneden kaç gun sonraya ameliyat gunu verdi ben 2 hafta sonraya istiyorum

sagol cnm yorumun için içimi rahatlattın.ben bu pazartesi gitcem randevu aldım cem beyden.Sizin muayeneden kaç gun sonraya ameliyat gunu verdi ben 2 hafta sonraya istiyorum

ben cumartesı gıttım persembeye verdı hemen.aamaa sen ıkı hafta sonra ıstıosan boşsa yapar yani.fotoda koydum bakıp bilgi edınebıılirsin.bana hıc tasarım yapmadı kendı ben bılıorum dedı yaptı ama pişman deılım eskısınden cok daha ıı:)

çok sagol cnm benimde umarım çok guzel geçer :=)

aılenın yanında olman senın ıcın cok daha ıı olur onların destegı olunca daha cabuk atlatıyorsunn.resımlerı koyarız fıkır edınırsın hemm.

sağol canım ailemle de konuştum izmirde ol dediler onlar da. resimleri koyarsan da çok iyi olur dediğin gibi fikir edinmiş olurum henüz göremiyorum resimleri ama yakında tamamlarım 25 msjı.

cem beye amelıyat olan arkadaşlarımm benı eklermısınız acaba merak edıyorum burnuşlarınısın resminii

beren ya senin burnunun içinde şişlik oluştu mu? benimkinde ameliyattan yaklaşık 1,5 ay sonra oluştu mercimekten ufak ve sert. sanki kıkırdak gibi. çökme mi oldu acaba gitmedim de henüz kontrole. :26:

beren ya senin burnunun içinde şişlik oluştu mu? benimkinde ameliyattan yaklaşık 1,5 ay sonra oluştu mercimekten ufak ve sert. sanki kıkırdak gibi. çökme mi oldu acaba gitmedim de henüz kontrole. :26:

benımkinin içi bi degişik şişmi deilmi anlamıorum ki yara gibi üste dogru hala şiş gelıo bana dıştan.çökme yokturr ınsallahh dışardan bı sorun varmıı görünüştee.bide bende şey oluyo ucuna ekleme yapmış parmagımı kaydırırken bi dümdüz oluyo bazen ekleme yapmıs ucu kıkırdak yaa o üste cıkıo tamm kavısın basladıgıı yerdecıkıntı oluyoo.onu göstercem.bende bu cumartesı gıdeyım.nefeste zor alıom hafif ses cıkıo ooff

merhaba ben bugün internetten e-randevu aldım cem karasa bana ne zaman tekrardan dönerler bi bilgin varmı?25 şubata aldım randevuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…