10-12 günde morluklarım geçmişti benim kızlar. acı çektim evet ama ameliyat acısı değildi. sonrasında boğazımda entübasyonun neden olduğu tahriş nedeniyle hiç bişey yiyemez olmuştum. ayrıca farenjit de geçirdim ilk 10 günde.
ben geç toparlandım bünye zayıf olduğu için. herkes aynı değil. hatta beren88 arkadaşım çok rahat atlattı şişlik dışında. ona da iğne yapıldı zaten, bi sorun olduğunu sanmıyorum. geçmiş sayfaları okuyun bir çok sorunuzun cevabı orada.
benim 3. ayım dolmak üzere. kontrole gidicem. fotoları da kaldırdım.. isteyene koyarım buraya. sonra kaldırırım tabi.
korkmayın bu operasyondan.. çektiğinize değiyor.
bereeeeennnn ne zaman gidiceksin kontroleeee
Ben de ara tatilde yaptırmayı düşünüyorum cem karasa ama karar veremedim, ankarada okuyorum izmirde yaşıyorum izmirde ailemin yanında ameliyat olmak en iyisi gibi geldi ama ankaradaki doktorları da araştırıyorum. 25 msj doldurmadığım için resimleri de göremiyorum. acaba 15 gün iyileşmek için yeterli mi yani tatilden sonra tekrar okula devam edebilir miyim?
aynen bende snnle aynı durumdayım 15 tatil için bekliyorum ama morluklar falan burnum geçermi merak ediyorum.yahya beye olucaktım ama vazgeçtim cem beyden randevu aldım ona olucam ama korkuyorum çokmu acı çekcem nolucak die lutfen olanlar bilgi versin anlatsın ?
yaa bende normalde amelıyat falan cok korkarım ama hiç düşünmeden gır amelıyata cunku guzellık ıcın yapıoruz sonunda guzel bırsey olucak.ben stresssız gırdım ınan öylede uyanmısım narkoz cok kotu bırsy.zaten sana gereklı agrı kesıcılerı yapıyorlar yanı ben burnumda en ufakk bır agrı hissetmedımm.ınsanın canını sıkan nefes alamaması yemek yıyememesı falan bıde aynada mor yuzunu gormekk:)) ınan onun dısında hıc bır agrı yok tabı bende boyleydı bunyeden bunyeye degısırmı bılmıorum.ıcını ferah tut :)
sagol cnm yorumun için içimi rahatlattın.ben bu pazartesi gitcem randevu aldım cem beyden.Sizin muayeneden kaç gun sonraya ameliyat gunu verdi ben 2 hafta sonraya istiyorum
ben cumartesı gıttım persembeye verdı hemen.aamaa sen ıkı hafta sonra ıstıosan boşsa yapar yani.fotoda koydum bakıp bilgi edınebıılirsin.bana hıc tasarım yapmadı kendı ben bılıorum dedı yaptı ama pişman deılım eskısınden cok daha ıı:)
aılenın yanında olman senın ıcın cok daha ıı olur onların destegı olunca daha cabuk atlatıyorsunn.resımlerı koyarız fıkır edınırsın hemm.
kızlar kusura bakmayın ama albumlerinize bakmayı çok istiyorum buraya saçma sapan yazıcam artk kbkmayın
beren ya senin burnunun içinde şişlik oluştu mu? benimkinde ameliyattan yaklaşık 1,5 ay sonra oluştu mercimekten ufak ve sert. sanki kıkırdak gibi. çökme mi oldu acaba gitmedim de henüz kontrole. :26:
selam arkadaşım.Ben de aynı evrelerden geçtiğim için o kararsızlığın ne iç kemirici bir şey olduğunu biliyorum.Ben bir ay önce Cem Karas a yaptırdım.Çok ama çok memnunum.Fotolarımı ekledim, seni ekleyim görebilirsin.Ben de arkadaşlarımın tavsiyesiyle Cem beyi tercih etmiştim ve çok memnun kaldım.Yaklaşık 5-6 ay araştırmıştım üstelik...
aynen bnde albümleri göremiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?