burnumun ucu top gibi yaa :2::2:
Arkadaşlar bende Cem Beyden memnun kaldım demek isterdim ama değilim.Birçoğunuz belki çok daha farklı bir burun beklediğimi zannedebilir öyle birşey değil.Ne yüzüme gitti nede sağlıklı bir burun oldu.yani hem görüntüden oldum hemde fonksiyonel işlevlerinden.Memnun kalmayanların sorunları ortak. "Burun ortasındaki şişlik ve diklik"Gözlerin çok ayrık durması ve anlamsız bakışlar......Ben eski halimi arıyorum.
arkadaşlar benimde nefes alma problemim var ameliyat olmam gerekiyo. burnumun bi sorunu yok sadece çok çok az bi kemeri var. birincisi böyle bi ameliyatı emekli sandığı hiçmi karşılamıyo. en azından burun içi eğikliği için ameliyatı olucam. ee tabi o kadar ameliyat masasına yatmışkende hafif eğriliği düz yapsınburda olumsuzla olumlu yorumları neredeyse eşit. çok kafam karıştı. estetik cerrahamı kbb cimi iyi olur. ama estetikçilerde bence uçuk fiyat istiyolar şu an veremem öğrenciyim ailem zaten estetiğe bulaşmamı hiç istemiyo. azıcık bi kemer için gidip burnumdan olmak istemiyorum. benim gibi sorunu olan varsa cem beyden memnunmu acaba nefes almak birinci önceliğim hiç estetiğe bulaşmayayımmı. ayyçok soru sordum:)
benim burnumu dr.bora karaali yaptı.burnun ucuyla ilgil şöyle konuştuk hç değişmesn istemiştim sadece kemerinin gtmesi istemiştim.şimdi arkadaş olarak ekleyip fotoraflarına bakıcam.çok teşekkürler
Ben de ara tatilde yaptırmayı düşünüyorum cem karasa ama karar veremedim, ankarada okuyorum izmirde yaşıyorum izmirde ailemin yanında ameliyat olmak en iyisi gibi geldi ama ankaradaki doktorları da araştırıyorum. 25 msj doldurmadığım için resimleri de göremiyorum. acaba 15 gün iyileşmek için yeterli mi yani tatilden sonra tekrar okula devam edebilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?