Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

şiş baya baya. gerçi 6-7 ay önce ameliyat olmuş insanlar bile şiş hala ddiyolar. normal sanırım.

cnm senin yaşadıklarını bende yaşadım cem beye ameliyat olmadım ben ancak bende ilk ameliyatımı kkb uzmanı bir doktora olmuştum ve senin gibi aynalardan nefret ediyordum..cahillik işte iyice araştırmadım...sonra estetik uzmanı olan doktoruma ameliyat oldum çok şükür çok memnunum..hergün dua ediyorum doktoruma..demek istediğim bence bu işin uzmanları estetik cerrahları..herkes kendi işini yapsa daha başarılı olur..moralini bozma eger revizyon düşünürsen kesinlikle aynı doktora olma derim..
canım ikinci ameliyatı kime oldun.

benim olduğum gibi moper 35te cemil tugaya oldu sanırım canım çokk ii bi doktor konusunu takip etmeni öneririm

Arkadaşlar bende Cem Beyden memnun kaldım demek isterdim ama değilim.Birçoğunuz belki çok daha farklı bir burun beklediğimi zannedebilir öyle birşey değil.Ne yüzüme gitti nede sağlıklı bir burun oldu.yani hem görüntüden oldum hemde fonksiyonel işlevlerinden.Memnun kalmayanların sorunları ortak. "Burun ortasındaki şişlik ve diklik"Gözlerin çok ayrık durması ve anlamsız bakışlar......Ben eski halimi arıyorum.

zumray kaç ay oldu ameliyat olalı?

arkadaşlar benimde nefes alma problemim var ameliyat olmam gerekiyo. burnumun bi sorunu yok sadece çok çok az bi kemeri var. birincisi böyle bi ameliyatı emekli sandığı hiçmi karşılamıyo. en azından burun içi eğikliği için ameliyatı olucam. ee tabi o kadar ameliyat masasına yatmışkende hafif eğriliği düz yapsın burda olumsuzla olumlu yorumları neredeyse eşit. çok kafam karıştı. estetik cerrahamı kbb cimi iyi olur. ama estetikçilerde bence uçuk fiyat istiyolar şu an veremem öğrenciyim ailem zaten estetiğe bulaşmamı hiç istemiyo. azıcık bi kemer için gidip burnumdan olmak istemiyorum. benim gibi sorunu olan varsa cem beyden memnunmu acaba nefes almak birinci önceliğim hiç estetiğe bulaşmayayımmı. ayyçok soru sordum:)

emekli sandığı küçük bi kısmını karşılıyo 500 kadar.. geri kalanı sen ödüyosun.. eğer çok büyük bi problemin yoksa ya da durumundan çok rahatsız değilsen olma derimm.. nefes alma konusunda pek bişey söyleyemiyorum benim tam iyileşmedi için bende onu merak ediyorum, önceden ameliyat olan arkadaslar varsa buna cevap veririlerse gerçekten çok iyi olur.

benim burun içinde sağda bi şişlik oldu 1. aydan sonra. hala da duruyo. kemik gibi de sert. 3ay dolucak ayın 21 de. o aralarda da kontrole gidicem. umarım düzelecek bişeydir.. onun dışında nefeste şükür sıkıntım yok. o şişlik bile sıkıntı yaratmıyo. görünüşü de güzel oldu. bakalım.. estetik biraz kısmet işi..

emekli sandığı küçük bi kısmını karşılıyo 500 kadar.. geri kalanı sen ödüyosun.. eğer çok büyük bi problemin yoksa ya da durumundan çok rahatsız değilsen olma derimm.. nefes alma konusunda pek bişey söyleyemiyorum benim tam iyileşmedi için bende onu merak ediyorum, önceden ameliyat olan arkadaslar varsa buna cevap veririlerse gerçekten çok iyi olur.

malesef cnm nefes alma sorunum yüzünden oluyorum yoksa sadece dış görünüşüm için ameliyat olma cesaretini gösteremezdim. cem bey bu konuda nasıl bilen varmı nefes problemleri yaşayıpta ameliyat olanlar yardımcı olursa çok sevinirim

Burnunun sorununa göre degişiyor vede dr.dan dr.a.Cem bey 2.000 2.500 civarı yapıyor sanıırım.benımde bu ayın 16 sında 3 ay dolcak.ucu falan aşagı ıner dıyorlardı ama alcıyı aldıgı gun gordugum burnum hala bı degısme olmadı şüüküür.sadece yan duvarların şişi indii.biraz daha o şişler inse daha guzel olucak:) bakalım kontroldede ınsallah hersey yolunda gıderr

malesef cnm nefes alma sorunum yüzünden oluyorum yoksa sadece dış görünüşüm için ameliyat olma cesaretini gösteremezdim. cem bey bu konuda nasıl bilen varmı nefes problemleri yaşayıpta ameliyat olanlar yardımcı olursa çok sevinirim[/QUOTE]

esnetik olmana gerek yok ozaman canım sadece nefes problemi içinse küçük bi müdahale yapıyolar yarım saat falan sürüyo diye biliyorum o yüzden cem beye güvenebilirsin bence. ama burun yapının buna müsayit olup olmaması önemli benim ki ona uygun değildi. zaten esnetikte düşünüyodum ikisi bi arada çıktı.

benim burnumu dr.bora karaali yaptı.burnun ucuyla ilgil şöyle konuştuk hç değişmesn istemiştim sadece kemerinin gtmesi istemiştim.şimdi arkadaş olarak ekleyip fotoraflarına bakıcam.çok teşekkürler

canım bende sadece burun kemerinin gitmesini istiyorum başkada hiçbişi yaptırmak istemiorum.Bunun fiyatı ne kadar sen ne kadara oldun merak ettim ?

Ben de ara tatilde yaptırmayı düşünüyorum cem karasa ama karar veremedim, ankarada okuyorum izmirde yaşıyorum izmirde ailemin yanında ameliyat olmak en iyisi gibi geldi ama ankaradaki doktorları da araştırıyorum. 25 msj doldurmadığım için resimleri de göremiyorum. acaba 15 gün iyileşmek için yeterli mi yani tatilden sonra tekrar okula devam edebilir miyim?

aynen bende snnle aynı durumdayım 15 tatil için bekliyorum ama morluklar falan burnum geçermi merak ediyorum.yahya beye olucaktım ama vazgeçtim cem beyden randevu aldım ona olucam ama korkuyorum çokmu acı çekcem nolucak die lutfen olanlar bilgi versin anlatsın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…