görüştüm doktor civanımlayarın yani 20 eylül 2011 tarihinde,saat 13 de ameliyatım.. sabah olucaktım ama öğlene kaldı
Merhabalar kızlarrr ameliyat oldum dünsaat 9:30da da kontrole gidiyorum. Ameliyat başarılı geçmiş ama sol gözümün altı diğer gözüme göre çok morardı buz koyucam tekrar, umarım faydası olur yaaa.
bir de birşey sormak istiyorum, burnun ucuna gazlı bezle tampon yapılıyo ya, kan akmasın diye, annem babam onu değiştirirken 5 10 sn baktım ucu çok kalkık görünüyo. alçıdan dolayı mı öyle görünüyo acaba? sonradan biraz iner mi?:44: benim burun dudak açısı kalkıktı zaten, nerdeyse hiç oynama yapmıcam demişti.. sizde de öyle mi olmuştu canlar?
wuwuwuuuuuwhuuu:)) geçmiş olsun canımcım:) evet kaklık ve şiş duruyo ama sonra iniyor:) endişe etme sakın.çokta kurcalamamimik hiç yapma bi hafta:) benimde sağ gözüm sola nazaran şişmiş ve morarmıştı.buz koyma artık istersen ben ilk günden sonra koymamıştım.yakar zaten çok koyarsan yüzünü.kayısı çekirdeği yağı sür,ihmal etme sakın. :)))
bebeeem sağolasınn. tamponu aldı dohtor civanım.Boğazım çok şişti ya sanki içerde cam kırığı varmış gibi acıyobugün sürmeye başlıcam kayısı çekirdeği yağını.
alçıyı haftaya perşembe alıcak yaa
bebeeem sağolasınn. tamponu aldı dohtor civanım.Boğazım çok şişti ya sanki içerde cam kırığı varmış gibi acıyobugün sürmeye başlıcam kayısı çekirdeği yağını.
alçıyı haftaya perşembe alıcak yaa
evet evet kalıp şeklinde olan. Civan genç demek bu aradagenç doktorum yanii
bugün itibariyle 4. gün bitmiş oluyor. Boğazımdaki şişlik ve ağrı hala geçmedi. Yutkunamıyorum, küçük dilim kocaman. Genzim çok yanıyor. Göz çevresindeki morluklarım azaldı, zaten normalden daha az morarmıştı. kayısı çekirdeği yağı, morluk geçirici bir krem kullandım işe yaradı sanırım
Doktor beye tekrar gittim babamla, boğaz spreyi ve pastil ile çözüm buldu günlerdir süren boğaz sıkıntıma.
slm kızlar ben gecen hafta cuma günü girdim ameliyata pek sorun olmadı bugun alçı silikon dikiş alındı.o an cok kötü içine plastık yerlestırmısler:) bılmıordum.amaa en son aynaya baktıgımda süper bi iş çıkarmış cem bey.gerçekten cokk ii bi doktor.bana nasıl yapıcagını gostermemıstı acaba kötümü dıodum ama sonuc güzel ınsan acıyı unutuo
çok tesekkur ederım tatlım:) artık burnumun oturmasını beklıcem.bide bu masajı ne zamana kadar yapıcam süreklımı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?