çok geçmiş olsun canım yaşayanlar öyle söylüyor geç iyileşiyomuş hem en iyisini doktor bilir. Ben faranjit olmuşum antibiyotik ve şurup kullanıyorum. Boğazım hala düzelmedi bu haftasonu tamamen iyileşmeyi planlıyorum. yemek yemek benim için çok zahmetli acılı maalesef.
yarın çıkıcak benim alçı mı her ne ise burnumun üstündeki. saat 10 da randevum çok heyecanlı :86::86:
Eveeet donlar benim yeni burnuşum için sallanıyorrrr :92::92::92::92::92::92::92::92:
resimleri gün geçtikçe eklerim :81: merak eden olursa mail atayımm . çevremdeki herkesin ortak görüşüne göre çok şişmemiş burnum. ama ödemi ben hissediyorum burnumun ucunda ve kaş arasında.
Yaa gözlerim böyle bi anlamsız bakıyo düzelecek mi bu ifadem?
sakın kormaa düzelicek=)) benimde pek fenaydı gözlerim annem babam çok korkmuştu çaktırmadan korku dolu gözlerle bakıyolardı bakışlarını yakalıyodumama bi süre sonra yüzündeki şişler inince ifaden değişiyo normalleşiyo korkma=)
içim rahatladı canım yaa sağolasın. boş boş bakıyorum etrafa aynada çok garip geliyorum kendimeönden düz burnum ya eskiiden sola yamuktu o şekilde kırılmış. S şeklindeydi önden bakınca. Daha minnak olcak burun sanırım gün geçtikçe. bu hali bile çok güsel
ben küçüldünü hissedemedim ama çevremdekilerin dedine göre baya küçülüyomuş.
çok sevindim hayatım:))) heycana baksana:)) bende böyleydim:)gün geçtikçe şiş iniyor burun küçülüyor,daha da için kığır kıpır oluyor:) ifadene gelince benim fotoya baksana ilk atel çıktığında,boş boş şapşal gibi bakıyorum.ama geçiyo
birkaç gün geçsin yerine otursun burnuşum koyucam fotoğraf. isteyene mail atabilirim.tatlımm o boş bakmaa gıdıoo bende ılkk cok korktumm dıom yandan super olmus burnum onden bı garıp gectiii sükürr,o masajı aklına geldıgınde yapp saatı yok.ilk havada duruo burun benım yavas yavas oturdu yerınee cok garıp gelmıstı bi sızı vardı gectııı.senınde güzel olucak ınsallah.dikşler acıdımı alırken.bide o fotolara nerden bakıoruz koydunmu foto cok merak edıorum
ben sormuştum masajları ne zaman ne kadar yapim die de günde iki kere sabah akşam 15er dakka yap demişti.
birkaç gün geçsin yerine otursun burnuşum koyucam fotoğraf. isteyene mail atabilirim.
sabah akşam 15er dk iyiymiş ya öyle yapayım ben de bari. 2 hafta sonra çağırdı tekrar gidince sorarım.
tatlımm o boş bakmaa gıdıoo bende ılkk cok korktumm dıom yandan super olmus burnum onden bı garıp gectiii sükürr,o masajı aklına geldıgınde yapp saatı yok.ilk havada duruo burun benım yavas yavas oturdu yerınee cok garıp gelmıstı bi sızı vardı gectııı.senınde güzel olucak ınsallah.dikşler acıdımı alırken.bide o fotolara nerden bakıoruz koydunmu foto cok merak edıorum
yazdıklarınızın hepsini okudum sırf buraya yazmak içinde üye oldum.bende ekolde ameliyat oldum.benim ameliyatımın 11.günü bende ekolde burun ameliyatı oldum.benim burnumun sadece yandanbelli olan yüksek bi kemeri vardı.ucu uzun falan değildi.burnumun ucunun değişeceğin hiç düşünmemiştm.meğersem burnun ucu düşmemesi içn kıkırdak koyuyolarmış.ve ben şuan burnuma baktığımda(4gündür açıldı hala bakamıyorum doğru düzgün aynaya) sadece bi top gibi brşey görüyorum.moralim çok bozuk.nasıl derslere gidip giricem hiç bilmiyorum.yorumlarınızı bekliyorum
banada fotoraflarınızı mail atabilrmsiniz lütfeen((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?