şuan çok yeni burnunun şekli belli olmaz o yüzden panik yapmak için gerçekten çok erken benim 5. ay oldu cem bey tam şeklinin ortaya çıkması için 2-3aya ihtiyacı var daha dedi düşün yani. keşke ameliyat olmadan önce burun ucuyla ilgili konuşsaydın. ama şunu söyleyebilirim burun ucu ilk açıldığı gibi kalmıyo kesinlikle zamanla aşaya iniyo ve küçülüyo. şuan çok şiştir ödemlerin vardır. top gibi durması normal. sabır sadece biraz=((
benim burnumu dr.bora karaali yaptı.burnun ucuyla ilgil şöyle konuştuk hç değişmesn istemiştim sadece kemerinin gtmesi istemiştim.şimdi arkadaş olarak ekleyip fotoraflarına bakıcam.çok teşekkürler
rica ederim.. korkma aynı şeyleri ameliyat olan herkes yaşıyo psikolojik olarak garip bi süreç=)) 1 aya kadar büyük oranda toparlamış olur kendini burnun. bu arada sana küçük bi tavsiye arkadaşların sormadığı sürece ameliyat oldunu söyleme herkes bişe söylüyo sonuçta herkesin zevki farklı bide ameliyat oldun die iyice inceliyolar, morelin daha çok bozulur.
haklısın ama ben arkadaşlarıma söylemiş bulundum ameliyat oldumu okula gitmeynce sordular çünki.şimdi senin fotonun küçük halini gördüm güzel olmuş ama 25 mesaj atmadığım için fotoraflara girip bakamadım yakından
haklısın ama ben arkadaşlarıma söylemiş bulundum ameliyat oldumu okula gitmeynce sordular çünki.şimdi senin fotonun küçük halini gördüm güzel olmuş ama 25 mesaj atmadığım için fotoraflara girip bakamadım yakından
benım alçı alındıktan sonra 6.günüm.o öndekii top gibi durma gidiyor emin ol.sende okuluna gidersın rahat rahat panige kapılma canım:) bende bide hızlı şekılde hapşurma oluyor tutamıyorum kendımı ınsallah bırsey olmaz
geçmesini diliyorum bu lanet öksürüğün uykumdan uyandırıyor bazenağır bir iyileşme önemi geçirdim kışın ne yapıcam ben
geçmesini diliyorum bu lanet öksürüğün uykumdan uyandırıyor bazenağır bir iyileşme önemi geçirdim kışın ne yapıcam ben
canim bir tatli kasigi balin üzerine karabiber at bol bol onu ye öksürük falan kalmaz...
masajı hangi sertlikte yapıyosunuz kızlar? azcık acıtacak kadar mı yoksa kemikleri hissedecek kadar masaj yapmak yeterli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?