Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

benim burnumu dr.bora karaali yaptı.burnun ucuyla ilgil şöyle konuştuk hç değişmesn istemiştim sadece kemerinin gtmesi istemiştim.şimdi arkadaş olarak ekleyip fotoraflarına bakıcam.çok teşekkürler

benim burnumu dr.bora karaali yaptı.burnun ucuyla ilgil şöyle konuştuk hç değişmesn istemiştim sadece kemerinin gtmesi istemiştim.şimdi arkadaş olarak ekleyip fotoraflarına bakıcam.çok teşekkürler

rica ederim.. korkma aynı şeyleri ameliyat olan herkes yaşıyo psikolojik olarak garip bi süreç=)) 1 aya kadar büyük oranda toparlamış olur kendini burnun. bu arada sana küçük bi tavsiye arkadaşların sormadığı sürece ameliyat oldunu söyleme herkes bişe söylüyo sonuçta herkesin zevki farklı bide ameliyat oldun die iyice inceliyolar, morelin daha çok bozulur.

haklısın ama ben arkadaşlarıma söylemiş bulundum ameliyat oldumu okula gitmeynce sordular çünki.şimdi senin fotonun küçük halini gördüm güzel olmuş ama 25 mesaj atmadığım için fotoraflara girip bakamadım yakından

fotoraflarına nasıl bakabilrim.25 mesaj hakkı olması şartsa yazıyım bunu 20kere :)

fotoları koydum kızlar bakabilirsiniz. tabi ilk günüm, siz de yaşadınız biliyorsunuz ki şiş hali bu

tesekür ederim=)) evet 25 olmadan bakamıosun onu unutmusum ben yaz oraya buraya bişeler canım doldur sayıyıı=))

mesaj sayısı doldurmak isteyenlerin mesaj alanı var forumda canım hiç bişey bulamazsan oraya yaz

benım alçı alındıktan sonra 6.günüm.o öndekii top gibi durma gidiyor emin ol.sende okuluna gidersın rahat rahat panige kapılma canım:) bende bide hızlı şekılde hapşurma oluyor tutamıyorum kendımı ınsallah bırsey olmaz

cem bey hapşurursan azını açabildiğin kadar aç burunda basınç olmasın demişti canım..

evet ben de öyle yapıyorum hapşururken ağzımı açabildiğim kadar açıyorum. öksürük derdik var benim yaa hastayım hala. antibiyotik vermişti aile doktorum o da bugün bitti bir tek şurubum var. sabah öksürerek uyandım 6 da. sonra da uyuyamadım çok zarar verir mi öksürük ?

geçmesini diliyorum bu lanet öksürüğün uykumdan uyandırıyor bazen ağır bir iyileşme önemi geçirdim kışın ne yapıcam ben

geçmesini diliyorum bu lanet öksürüğün uykumdan uyandırıyor bazen ağır bir iyileşme önemi geçirdim kışın ne yapıcam ben

canım morelini bozma benimde iyileşme dönemim çok ağır ve geç oldu. bugazım kuruyodu azım açık uyudum için 2saatte bir kalkıyodum sürekli baya bi süre doğru dürüst yemek yiyemedim bende çok berbat bi durumdu. az sabret nası geçtini anlamicaksın.

masajı hangi sertlikte yapıyosunuz kızlar? azcık acıtacak kadar mı yoksa kemikleri hissedecek kadar masaj yapmak yeterli olur mu?

canim bir tatli kasigi balin üzerine karabiber at bol bol onu ye öksürük falan kalmaz...

dediğini yaptım şimdi canım inşallah geçer kötü öksürüyorum. antibiyotik ve şurup vermişti aile hekimi, onlar da bitti dün gece

baktım canım yorumlarda da belirttiğim gibi çok hoş olmuş. doktorumuz vicdanlı bir doktor, yüzümüze yakışmayacak bir burun yapmaz bize zaten bu yüzden bu kadar popüler. :13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…