evet tatlımm bılıo bu işi.ben once bora ya gıdıcektım son anda cem beyı duydum ıyıkı cem olmus istedıgım gıbı oldu.hemde bana foto falan gostermedı hıc konusmadık söle olsun böle olsun dedı sankı aklımı okudu istedıgımı yapmıs elleri dert görmesin:)baktım canım yorumlarda da belirttiğim gibi çok hoş olmuş. doktorumuz vicdanlı bir doktor, yüzümüze yakışmayacak bir burun yapmaz bize zaten bu yüzden bu kadar popüler. :13:
Cem bey günden güne şişliklerin değişebilir bir gün az iken bir gün çok olabilir veya bir gün sağ şişerse diğer gün sol şişebilir demişti.. hakikaten de öyle oluyor. alçı çıkalı daha birkaç gün olmasına ragmen değişiklikleri farkedebiliyorum. Ben hala yüksek yastıklarla yatıyorum burnu korumak için, bu gece sağa doğru çevrilmiş başım ve sağ taraf daha şiş. Hangi tarafa yatıyosanız oranın ödemi daha geç geçer diyordu, test ettim onayladım :)
yaa ben sırt üstü yatamıyorum yavas yavas yan dönmeye basladımm:) ama sımdı diyince aklım basıma geldı sağ burnum daha şiş:))) vallaa burdan cok bilgi alıyoruz iyi oluyor.bogazların nasıl oldu daha iyimisin sen canım
kızlar sabah aynaya baktıgımda burnumun ucundakı dikiş ipinden kalmış cımbızla çekeyım dedım yapışmışş.içim fena oldu bişey olmaz umarım nasıl görmemıs dr dikişleri alırken anlamadım yaa.cumartesi kontrol var.ppff
arkadaşlar bende ay sonu burun estetiği düşünüyorum kime gitsem karar veremedim daha.cem bey nasıl ve ücreti konusunda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
benim de kalmış 2 parça canım ben de cumartesi gidicem kontrole. bir tanesini kendim çıkardım 1 mm kadar bişi zaten diğerini ellemiyorum. doktor çıkarsın. mavi mavi gözüme görünüyo sol burun deliğinde
bende cem bey düşünüyorum ama bir anda kararsız kaldım.telefon ettim ücret olarak 2500-4000 arası dediler.benim limitimde 2500.arkadaşlar birde hemen ameliyat sırası veriyorlar mı?
cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum.
bende cem bey düşünüyorum ama bir anda kararsız kaldım.telefon ettim ücret olarak 2500-4000 arası dediler.benim limitimde 2500.arkadaşlar birde hemen ameliyat sırası veriyorlar mı?
cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum.
hem korkuyorum hemde çok merak ediyorum nasıl olacak die???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?