Dr. Cem Karas Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Cem bey günden güne şişliklerin değişebilir bir gün az iken bir gün çok olabilir veya bir gün sağ şişerse diğer gün sol şişebilir demişti.. hakikaten de öyle oluyor. alçı çıkalı daha birkaç gün olmasına ragmen değişiklikleri farkedebiliyorum. Ben hala yüksek yastıklarla yatıyorum burnu korumak için, bu gece sağa doğru çevrilmiş başım ve sağ taraf daha şiş. Hangi tarafa yatıyosanız oranın ödemi daha geç geçer diyordu, test ettim onayladım :)

baktım canım yorumlarda da belirttiğim gibi çok hoş olmuş. doktorumuz vicdanlı bir doktor, yüzümüze yakışmayacak bir burun yapmaz bize zaten bu yüzden bu kadar popüler. :13:
evet tatlımm bılıo bu işi.ben once bora ya gıdıcektım son anda cem beyı duydum ıyıkı cem olmus istedıgım gıbı oldu.hemde bana foto falan gostermedı hıc konusmadık söle olsun böle olsun dedı sankı aklımı okudu istedıgımı yapmıs elleri dert görmesin:)

yaa ben sırt üstü yatamıyorum yavas yavas yan dönmeye basladımm:) ama sımdı diyince aklım basıma geldı sağ burnum daha şiş:))) vallaa burdan cok bilgi alıyoruz iyi oluyor.bogazların nasıl oldu daha iyimisin sen canım

bi öksürük kaldı işte o da geçer heralde zamanla diye düşünüyorum. öksürük şurubu falan 2 gün önce bitti, dün akşam alerji oldum her tarafım kabardı doktora gittim sabah. iğne yapıldı falan, o arada sordum öksürük için ne yapayım ilaç verecek misiniz dedim. alerji oluyosun ilaç vermeyeyim dedi. ameliyat olduğumdan beri sürekli ilaç kullandım ya alerji oldu heralde. ıhlamur vs ile idare edicem.

kızlar sabah aynaya baktıgımda burnumun ucundakı dikiş ipinden kalmış cımbızla çekeyım dedım yapışmışş.içim fena oldu bişey olmaz umarım nasıl görmemıs dr dikişleri alırken anlamadım yaa.cumartesi kontrol var.ppff

benimde iki dikişim kalmıştı kendim kontrol ederken fark etmiştim. yapılmaması gereken bir hata. sen kendin çekme canım çıkmıyo zaten bende denemiştim. bide bence cumartesiyi bekleme, gitme imkanın varsa yarın hemen git aldır. dikiş durdukça daha çok kaynamasın.

evett hemde büyük bi hata gitme gibi bi durumumda yok ooff yaa üstünden iki hafta gecti kurudugu kadar kurumuştur.cok canım sıkıldı bu durumaa.zaten korkuyordum dikişten olcak iş deil yani.

benim de kalmış 2 parça canım ben de cumartesi gidicem kontrole. bir tanesini kendim çıkardım 1 mm kadar bişi zaten diğerini ellemiyorum. doktor çıkarsın. mavi mavi gözüme görünüyo sol burun deliğinde

cem beyin bu kadar sık aynı hatayı tekrarlaması ilginç doğrusu =S benim herşeyim ters gitti için bi benim basıma gelmiştir die düşünüyodum..

arkadaşlar bende ay sonu burun estetiği düşünüyorum kime gitsem karar veremedim daha.cem bey nasıl ve ücreti konusunda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

arkadaşlar bende ay sonu burun estetiği düşünüyorum kime gitsem karar veremedim daha.cem bey nasıl ve ücreti konusunda bana bilgi verebilirseniz çok sevinirim.

Cem bey süperdir. sana yakışmayacak burunu yapmaz diye düşünüyorum. en azından son zamanlarda yazan 3-4 arkadaş memnunuz. fiyatın ucu açık burnuna yapılacak şeye göre değişir ben 2000e oldum. aynı hastnenin başka bir doktoru 1750 istemişti mesela. cem beyi ben tavsiye ederim canım

bende cem bey düşünüyorum ama bir anda kararsız kaldım.telefon ettim ücret olarak 2500-4000 arası dediler.benim limitimde 2500.arkadaşlar birde hemen ameliyat sırası veriyorlar mı?
cevap yazdığınız için çok teşekkür ediyorum.

benım 1 tane mavii evet içim dayanmıyor nasıl cektın senn iyi cesaretlisinnn:) bıde ilk dikiş alındıktan sonra 2 hafta geçmiş olucak bu cumartesı.cektim yapışmış benımkısıı:) yarın yandımm

bende ılk ufuk bılkaydan fıyat almıstım telden 3.5 4.5 arası degısır demıstı cem beye gıdınce o fıyatlar beklıodum 1800e yaptı cok sasırmıstım.ama onunda dedıgı gıbı burnun durumuna göre fıyat veriyor.ama ben memnun kaldım yanı hayalımdekı bi işi cıkarttı.ınsanın yüzüne göre doğal bi görüntü veriyo amelıyat sonrası 3. haftam simdilikk sorun yok.tabi bu amelıyatlar herkeste aynı etkiyi göstermeyebılıyor.insallah sende memnun kalırsınn

evet bana hemen verdi yani eylül 10 da gittim salı yada persembe amelıyat yapıorum dedı 16 sına yaptı amelıyatı

normalde bende cok korkarım bu tarz seylerden amelıyata o kadar ıcım rahat gıttım kı yanii hiç düşünme amelıyata gırdiğini.zaten psıkolog falan var rahatlatıyor senı.yanı kendı adıma dıyorum ben gırdım zaten bısey hıssetmıosun cıkınca acı olurmu dıyordum bende olmadı şükürr narkozdan uyanırkende öyle kötü uyanmamışım.tek sorun yemek yıyemıyorsun bıraz şişlık ve morluk oluyor ama sonunda istedıgın bı burna kavuşcagın için onlarada sabredıosun gecıyo gıdıyo:))

mesaj doldurma alanı var forumda, ordan 25 mesaja ulaşıp bakabilirsiniz.
bu arada beren88 ben de gidicem yarın öğleden sonra kontrole. randevu almadık arayın gelin dedi cem bey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…