• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr deniz meryem den fonksiyonel tıp tedavisi alıp memnun kalanlar

4 aralıkta hesap açılmamış 4 aralıkta yorum yapılmış. Herkese fake deyip duruyorsunuz bence kötüleyip insanları tedavilerinden siz uzaklaştırıyorsunuz ben özelede,devlete de profa da gittim ne iyi gelir hep dediler ama hiç biri işe yaramadı çok şükür ki Rabbim deniz hocayla denk getirdi ve şuan onun sayesinde bende gebeyim gerçekten tedavi olmak isteyen herkes yazabilir öZelden tüm süreci atabilirim.Çünkü bende tereddütlü yazdım çok şükür ki yazdım ve bugün tabiki önce Rabbim sonra deniz hocamın sayesinde gebeliğim .

4 aralıkta hesap açılmamış 4 aralıkta yorum yapılmış. Herkese fake deyip duruyorsunuz bence kötüleyip insanları tedavilerinden siz uzaklaştırıyorsunuz ben özelede,devlete de profa da gittim ne iyi gelir hep dediler ama hiç biri işe yaramadı çok şükür ki Rabbim deniz hocayla denk getirdi ve şuan onun sayesinde bende gebeyim gerçekten tedavi olmak isteyen herkes yazabilir öZelden tüm süreci atabilirim.Çünkü bende tereddütlü yazdım çok şükür ki yazdım ve bugün tabiki önce Rabbim sonra deniz hocamın sayesinde gebeliğim .
Bu adam dolandırıcı ben şuraya yazam da hakkımda dava açaın varsa gercekte böyle biri👍almak isteyen de hizmetini alsın 👌ben sayet inanacak kadar saf degilim

Kendisi dolandırıcıdır öyle bir doktor yok arkadaslar lğtfen kanmayın

Kendisi dolandırıcıdır öyle bir doktor yok arkadaslar lğtfen kanmayın
Siz neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz??? Gerçekten hakka giriyorsunuz. Pcos ve endometrit (rahim iltihabı) sorunumu çözdü. Ve bende çok tedirgin başlamıştım. Tüm hormonlarım 2. Ayda düzene girdi. Kendisini tanımam etmem sadece şans verdim iyikide vermişim. Böyle bilip bilmeden insanların hakkında konuşarak tedavi şanslarını ellerinden alıyorsunuz yazık gerçekten.

Siz neye dayanarak bunu söyleyebiliyorsunuz??? Gerçekten hakka giriyorsunuz. Pcos ve endometrit (rahim iltihabı) sorunumu çözdü. Ve bende çok tedirgin başlamıştım. Tüm hormonlarım 2. Ayda düzene girdi. Kendisini tanımam etmem sadece şans verdim iyikide vermişim. Böyle bilip bilmeden insanların hakkında konuşarak tedavi şanslarını ellerinden alıyorsunuz yazık gerçekten.
Tüm bu sorunlarınızı sadece uzaktan iletişimle ve söylediği kürlerle mi çözdü ? Nasıl tedavi ettiğini açıklarsanız belki biraz daha merakımızı gideririz.

Tüm bu sorunlarınızı sadece uzaktan iletişimle ve söylediği kürlerle mi çözdü ? Nasıl tedavi ettiğini açıklarsanız belki biraz daha merakımızı gideririz.
Evet çoğu diyetisyenin uyguladığı gibi online olarak ilgilendi. Beslenme, takviyeler, kürler bitki çayları ile beraber yürüyüşde ekliyor tamamen kişiye özel çalışıyor. Her hafta listemi değiştirdi. Telefonlada konuşarak iletişimde olduk tedavi bittikten sonra sorunlarım için tahlil yaptırdığımda hepsi düzelmişti çok şükür. Doktor kendisini çok göstermediği için haklı olarak herkesde bir soru işareti oluyor ama onun sebebini çok sordum kendisine doğalcı bir doktor olduğu için zamanında bu alanda konferanslar verdi ve şikayet edildi. Tüp bebek merkezlerini zamanında çok karalamak istediği için ile halâ devam eden davaları var. Oyüzden kendisini sosyal medyada gizlediğini açıklamıştı. Bende bu kadarını biliyorum. Ama beni ilgilendiren kısmı bana iyi geldi gayetde bilgili ve uzman bir doktor.

Bu insandan onlarca şikayet boşuna değil hanımefendi hakka da girmiyorum ve doktor da değil 👌🏻yemi yutmak isteyen yutsun .tc de öyle bir doktor yok

Doktorlar takvimi sitesinde yok tabibler birliğinde kaydi yok dolandırıcidir bu kişi ürün bile vermeden sadece beslenme listesi çay onerip dışarıdan takviye önerip 16 bin TL para istiyorlar bide yüzsüzler yeriniz nerde belgeniz var mı deyince yerim yok soy ismim gerçek değil diyor inanmayın bukadar saf olmayın burada savunanlar muhtemelen kendisi yazıyordur

Back
X