Merhaba
Dilek Hanımın şuanki muayene ücreti nedir?
Özel sigorta karşılıyor mu?
Diğer sayfalarda bahsedilen hastanelerle anlaşmaları devam ediyor mu?
Güncel bilgilerini bilen paylaşabilir mi?
sezeryan sonrası normal doğum düşündüğüm , kendi doktorumun şimdidden bana olumsuz konuşmasından dolayı dr. dilek hanımı gördüm şimdi herkes memnun anladığım kadarıyla , düşünebilirim . medicana hastanesi de olabilir ama yenidoğan bölümü nasıl bilmiyorum yada imkanlarını ? orada normal doğum düşünsek dilek hanımla bana nekadara mal olur ? yapan , yaptıran var mı acaba ??
devamlı gıdıcekelr ıcın 100 tl normal ucretı 120 tl
gebelık takıbıme doktorumla basladım nihayet kendınısı yıllardır hep adını duydum bır kackerede gıtmıstım
cok ıyı bır doktor benım gıbı dogumdan korkanlara kesınlıkle dılek hanımı tavsıye ederım cok tatlı cok enerjık hastasının halınden anlıyan biri
Dilek hanimi cok severim hem insan olarak hem hekim olarak mukemmel diyebilirim. Bende dilek hanimin yonlendirmesiyle dogumumu medicana camlicada yani umraniyede yaptim. Kadrosundan gayet memnun kalmistim. Neredeyse 2 yasinda oldu oglum. Suanki kadro nasildir bilemem. Memnuniyet kisiden kiseye degisir. Ben memnun kalmistim. Ayni yerde dogum yapan arkadasim pek memnun kalmamisti. Cok luks ararsan medicana arayisina cevap veremez orta duzey bi hastane ama dedigim gibi dilek hanim orda gorevli oldugu icin hic sorun cikarmiyorlar hepsi gayet ilgililer bence. Dilek hanimsa dogum doktorun hic dusunme git derim. Bendende cok selam soyle. Bakuden zeynep dersen hatirlar esimde doktor.ben ikinci dogumumdada kendisine gidicem. Saglik huzur dilerim. Umarim hersey cok guzel olsun. Bebisinle uzun omurler :)
(benım ozel mesaj atma sansım yokmusssss maalesef :) o yuzden burdan cevaplıyorum )
Sent from my BlackBerry® smartphone using Azercell Azerbaijan.
mesajın için çok teşekkürler canım selamını ıletıcem inşallah :)
luks bı yer aramıyorum canım doktoruma nasıl guvenıyorsam hastanede kadroda oyle olsun ıstıyorum
kafama takılan normal dogum olur sancım gece gelırse hastaneye gelırmı hemen gercı bu konuları ocak ayında konusucaz
doğum ucretlerı bellı olsun herseyı konusuruz demıstı ...
sanada bebegınle hayırlı uzun ömürler dilerim :)
Merhaba arkadaşlar ben 30.haftamda ssvd için Dilek hanıma gittim. Kendisi çok pozitif bir dr ve acayip rahatlatıyor insanı. Muayenehanesi Üsküdar Bağlarbaşında muayene ücreti nakit 120tl kredi kartı ile 140tl. Ümraniye ile anlaşması var hastane ve kendi ücreti dahil ssvd 2.600 tl sezaryen olursa 2.700 tl. Ben normalde Tekirdağ Çerkezköy de oturuyorum son haftamda İstanbul Beylikdüzündeki annemde kalacağım, baya bi uzak kalacak ama yapacak birşey yok. Gebze, Düzce ve Ankaradan gelen hastaları varmış kesinlikle değer diye düşünüyorum. Avrupa yakasındada ssvd destekleyen doktorlar var şu aralar Zeytinburnu Avrasya Hospitalde Özgür hanımdan bahsediliyor sürekli ve ssvd hikayesi olan bir arkadaşta oldu ama ben sanki Dilek hanıma gitmezsem sonum yine sezaryen olacakmış gibi hissediyorum o yüzden illede Dilek hanım diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?