Dr. Dilek Yagmur

Dilek hanım beni Haziran sonu çağırmıştı çatı muayenesi yapıcaktı sezaryen raporumda çatı darlığı yazıyor diye. Ama Avrasya daki Özgür hanıma gittim ben hem daha yakın hem daha uygun diye birde Dilek hanım bana 17 Temmuz-28 Temmuz arası doğumun demişti kendisi 20 Temmuz-10 Ağustosta izinli olacakmış yani benim doğum 20 Temmuzu geçerse doğumuma giremeyecekti. Özgür hanıma gittim oda 15 Temmuz dedi doğum için 37+1 de gittim Özgür hanıma çatı muayenesi yaptı üst kemiğin biraz aşağıda ama 1cm açıklığın var ve rahim ağzın yumuşamış ben seni doğurturum dedi gayet olumluydu yani. Yarın tekrar randevum var bakalım son durum ne yarın 38+4 oluyorum. 37+4 de nişanım geldi ama başka bi gelişme olmadı henüz Özgür hanımda ssvd den sezaryen ücreti alıyor sigortalıya 1.100TL

bu ayın sonunda oğlum 2,5 yaşında olacak benimde doğumum bu ay olacak kısmetse.

benim doğumum eylül ortası.o zaman oğlum yaklaşık 3 yaşında olacak.özgür hanım daha önce ssvd yaptırmış mı.hastane ortamı böyle bir doğum için yeterlimi.ben koşuyolu medipole gidiyorum .ordaki doktorum kesinlikle normale yanaşmıyor.sezeryan fiyatıda 2.600 zaten.avrasyanın fiyatı da uygunmuş.

bu ayın sonunda oğlum 2,5 yaşında olacak benimde doğumum bu ay olacak kısmetse.

Doğum ne şekilde olursa olsun allah sağlıklı bir şekilde bebeğinizi kucağınıza almanızı nasip etsin.doğum sonrası vakit bulabilirseniz gelişmeleri yazarsınız

Hayirli doguMlar
Lutfen ozgur hanimla ilgili gelismwleri ozelden yada burdan yaxarmisiniz bende merak ediyorum

ALLAH'A ÇOK ŞÜKÜR DOĞUMUM GERÇEKLEŞTİ :) darısı başınıza inşallah :)
38+3 haftamda (11 gün erken ) oğlum dünyaya geldi ..açıkçası çok tereddüt ediyodum hastaneden ve dilek hanımdan ama yinede denemek istiyodum .. dilek hanım gerçekten çok iyi ALLAH ondan razı olsun ebelerde çok iyiydi
ben hastanedende çok memnun kaldım .. RABBİM sizlerede normal doğum nasip etsin inşaallah inanılmaz bir duygu
bebeğini hemen görmek acıyı unutmak :) sizdende güzel haberler alırız inşallah

Arkadaşlar bugün günümü doldurdum ama henüz bi gelişme yok. Bebeğim 3.800 oldu özgür hanım iri bebek riskli falan dedi ama ben inatla normali deneyeceğim son ana kadar. Doğal yollarla dogumu tetiklemeye başlıycaz. Bugün alttan muayenede de zaten kendisi rahmi uyardığını söyledi. Ahududu yaprağı çayı, adaçayı, hurma ve ananas tüketmek, yürüyüş yapmak plates topunda zıplamak, eşle münasebet, sıcak duş doğumun başlamasını, açılmayı ve doğumu kolaylaştırıyormuş. Bende hepsini deniyorum son haftalarda ve özellikle de günüm geçtiği için. Gelişmeleri ve güzel haberleri yazarım inşallah.

Böyle güzel ve keyifli ssvd haberleri alınca kendim yapmış gibi seviniyorum. Rabbim analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Hayırlı olsun bebişiniz.

6 haftalık hamileliğmde gittim, sancım olduğunu ve düşük tehlikesi olabileceğini söyledim. Dr dilek ; yerleşme sancısı diye bizi ikna etti. Ertesi hafta önce sancı ardından kanamayla acile gittim bebeğin kalbi durmuştu. Dilek yağmur a sancılar düşük belirtisiymiş desemde tükürdüğünü yalamayan dr "yok o yerleşme sancısıydı" diye hala inat etti. Yasal anlamda hastane ortamında yapması gereken kürtajı da kliniğinde uyutarak yaptı. Uyandığımda dr dilek kliniğinden çoktan ayrılmıştı. Operasyonla ilgili hiçbir açıklama yapmadan çekti gitti. Kürtaj sonrası sancılarım devam etti.en son kontrole gittiğimde birşeyin yok dedi. Uzun sure adet göremedim. Başka dr a gitmeye karar verdik. Dr zehra neşe kavak a gittik. Kürtaja bağlı rahim içi yapışıklığı olmuş dedi ve acilen ameliyata aldı. Tekrar yapışmaması içinde 6 ay boyunca duracak ve 2. Hamileliğimi erteleyecek rahim içi spiral koydu. Dilek yağmur hatalarının telafisi ile uğraşıyorum hala. Her muayene randevumuzda bizi en az bir saat yeri gelir birbuçuk saat bekletirdi. Bebeği kaybettikten sonra dalga geçer gibi sen bu bebeği istemiyormuydun yoksa diye sormazmı o psikolojide kan beynime fırladı. Tavsiye etmiyorum.

Bende dilek yağmura başlayıp bırakanlardanım, Başlangıçta herşey güzel gidiyor tabiki ücretler dışında şu anda 140 TL muayne ücreti var Normal hastanelerde 40-50 TL olan ücret orda 140 TL , hastalarına çok samimi yaklaşıyor zaten insanlar da buna kanıyor, Ekip ve elemanları çok yetersiz randevu saatlerine hiçbir şekilde uyulmuyor. Hiçbir sistemleri yok mesela siz randevu alıp gitmesiniz sizi kimse hiçbir şekilde uyarmaz defalarca arayıp randevu alacaksınız kendinizi hatırlatacaksınız, birde şunu düşünün ki Dilek yağmur doğumlarını anlaşmalı olduğu hastanelerde yaptırıyo siz aniden doğum yapacaksanız dilek yağmura ulaşmanız lazım, büyük ihtimalle de ulaşamıyorsunuz o zaman kalıyosunuz ortada 2. cisi dilek yağmur anlaşmalı olduğu hastaneye gitse bile ne kadar hakim olabilecek aylık haftalık günlük hastanelerde teknoloji değişiyor , hastane ortamında olmadan bunlara hakim olabilmek çok zor, ayrıca Normal doğum 3500TL gibi bir para talep ediyor Hastane 1800 alıyor dilek yağmur 1500TL alıyor buda bana hiç etik gelmiyor aynı hastane normal doğumu 1200TL den yapıyor yani siz dilek yağmura maaş ödüyosunuz. ben sırf bu ilgisizlik yüzünden bıraktım vede ücretleri çok aşırı yüksek kimseye tavsiye etmiyorum.

Dilek hanım harika bir doktor doğumuma bir hafta kala kendisine gittim kendi doktorumuz kalsa sezaryen olurdum ve benim gibi ağrı eşiği çok dusuk birine normal dogum yaptırdı o olmasa idi ben asla normal doguramazdim psikolojik olarak da insanı çok rahatlatıyor benim iki cm açılma m varken hastaneye yanima geldi aradık birbirimizi doğum sonuna kadar da yanimdan ayrılmadı saçlarımı toplanmasından belimi ovmasina kadar aldığı parayı fazlasıyla hak eden bir doktor gözüm kapalı herkese tavsiye ederim

Ben gitmiyorum ama esim kendisinin hastalarina epidural yaptigi icin takip ediyorum haftada en az 2 kez doguma giriyorlar beraber esim iyi oldugunu soyluyor.
Çok teşekkürler, ben de çok güzel yorumlar okudum kendisiyle ilgili ssvd yapmayı çok istiyorum nasipse, 7 eylüle randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…