Dr. Emre İlhana ameliyat olacaklar!

böyle saçma sapan bir konu daha görmedim,
-emre ilhan çok rerörerör
+peki siz ameliyat oldunuz mu?
-hayır arkadaşım oldu.
şilfdişkdsa

@monarosaeaea arkadaşı da sonuna kadar destekliyorum.

İyice tozuttular kime saldıracaklarını şaşırdılar. Tamam doktor bizim sorunlarımızı çözemeyebilir ama asla bu onun kötü oldugu başarısız oldugu anlamına da gelmez kaldı ki konuyu açanda böyle bir durum bile yok. Bırakta arkadaşın açsın sanane

30bin verdiniz yani gerçekten?

30bin verdiniz yani gerçekten?

kız fikrini yazmış siz neden bu kadar savunmaya geçme ihitycabı hissettinizanlayamadık. bu fprumda herkes fikrini düşüncesini saygı çerçevesinde yazmakta özgür. metinlerinizi okudum ve forum sizin gibi kullanıcılara neden hla izin verior anlamadım beyinsiz demeye hakaret etmeye kadar ileri gitmişsiniz. emre bey e bende ameliyat olmadım ama olan tanıdıklarım var ve bende fikrimi paylaşıyorum siz neden böyle koruma yapıyorsunuz. tabiki insanlar bildiklerini gördüklerini yazacak ki forum amacına ulaşsın. burada forumda sadece ameliyat olanlar yorum yapabilir diye özel bir kural yok, ama saygı çerçevesinde kalmak diye bir kural var. lütfen uslübunuza dikkat edin

Pardon beni niye taglediniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…