Doktor hakkında bi şikayetim yok o sadece bir örnekŞikayetiniz nedir?
Doktora ameliyat oldunuz mu?Uyarmak için uyarıyor olabilir miyim? Olumlu veya olumsuz. Hayır yasak mı görüşlerimi dile getirmem
Tecrübe edinmek için ameliyat olmak gerekmiyor siz heralde asistanı falansınız böyle atladığınıza göreDoktora olmadıysan neden ismini verip uyarıyorsun ? Tecrübe edinmediğin bir şey için yorum yapma hakkına sahip değilsin doktoru karalama?!
Doktorla ilgili olumlu olumsuz tüm yorumları herkes okuyor zaten sizin uyarınızdan önce memnun olmayan hastalarını gördükten sonra görüşmeye gitmeme kararı aldım.herkes kendi araştırıp bulabiliyor zaten doktorun hastalarının olumsuz yorumları önemli.sizin üslubunuz öğretmene yakışır şekilde değil.doktora revizyon için görüşmeye gidecektim ama olumsuz hasta yorumlarını görünce başka doktor araştırmaya başladım.Her uyarı olumsuz olacak diye birşey yok. Güzel yaptığı burunlarda var tabiki cümlesinden siz tamamen olumsuz yargılar çıkarıyorsanız bu sizin eksikliğiniz. Bunu size örnekle anlatamıcam şimdi. Ayrıca bunu sizden öğrenecek en son kişilerden biriyim çünkü “türk dili ve edebiyatı” öğretmeniyim sizinle türkçe tartışacak değilim
Hesabı kapatılmış.yaa zaten kimse doktoru övmüyor ama yerli yersiz eleştiri yapmakta doğru değil hastaları yazıyor zaten ben olumsuz yorumlar görünce gitmesem daha iyi olur diye düşündüm.olumlu uyarı ifadesi anlatım bozuklugudur diyorum. Allah kimseyi aklını kullanmamakla imtihan etmesin zor iş vesselam...
Her doktorun yğzü gülen hastası olmayabiliyor önemli olan buna sahip çıkıyor mu çıkmıyor mu ? Eleştirdiği doktor revizyonu bile üstleniyor yeri geldiğinde ama baxıları burda isim vererek veya vermeden kötülüyor. Bunu etik bulmuyorum. İnsanların kafasını karıştırmamak lazım ben böyle dedim diye yandaş mı oldum. Uyaracaksan genel bir uyarı yap adamın adını neden yazıyorsun? Allah akıl fikir versin ya.Hesabı kapatılmış.yaa zaten kimse doktoru övmüyor ama yerli yersiz eleştiri yapmakta doğru değil hastaları yazıyor zaten ben olumsuz yorumlar görünce gitmesem daha iyi olur diye düşündüm.
Bencede tuhaf bir konu olmuşHer doktorun yğzü gülen hastası olmayabiliyor önemli olan buna sahip çıkıyor mu çıkmıyor mu ? Eleştirdiği doktor revizyonu bile üstleniyor yeri geldiğinde ama baxıları burda isim vererek veya vermeden kötülüyor. Bunu etik bulmuyorum. İnsanların kafasını karıştırmamak lazım ben böyle dedim diye yandaş mı oldum. Uyaracaksan genel bir uyarı yap adamın adını neden yazıyorsun? Allah akıl fikir versin ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?