Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben oldum Erdinç beye.ama şunu unutmamak lazım kbbci yani bi estetik cerrahı gibi yapmıyor. yada daha önceden burnunun nasıl olacağından bahsetmiyor. Gzünü kapatıp emanet ediyorsun kendini. Benim kavissiz oldu görenler doğal diyor ama ben çok beğenmedim. Doktorluğuna lafım yok mukemmel biri ama tam estetik istiyorsan bence biraz daha düşün derim.

bencan çok doğru bir konuya değinmiş burcugenc.. ben erdinç beyde değil kbb'ci rahmi özcelep'e oldum.. sana burnunun nasıl olacağından bahsetmiyorlar ama hayatın boyunca kullanabileceğin güzel bir burun yapıcam diyebiliyor.. gözünü kapatıp emanet ediosun kendini işte.. dikkatli ol derim doktorunun iyiliğini duysan bile demek istediğim gözün kapalı sakın ameliyat olma canım.. burnun ne şekil alıcak, nasıl olucak hepsini araştır.. doktorun hakkında da bir bilgim yok..

Son düzenleyen: Moderatör:
sagolun kızlar yorumlarınız için erdinç beyle gorustum aslına bakarsanızda konusmalarını begendim ewet tasarim yapmiyor o biraz sıkıntı ama ne gibi bi calişma yapacagini anlattı benim amacim zaten dogal bi goruntumun olması burnuma bakıldıgında ole kalkik güzel ama estetik oldugu ortada bi burun istemiyorum ole belirgin bi kaviste istemiyorum zaten bu yuzden begendim konusmalarını .. acaba begenmemenizin nedeni estetik gibi gorunmesi problem degil yeterki cok guzel bi burnum olsun die düşünmenizmiydi ???? yoksa sizde benim gibi kucuk ve dogal bi burun olsun isteyipte umdugunuzu bulamamanızmıydı ??

bende erdinç ak beye ameliyat oldum ve şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadım görüntüsü de aylar geçtikçe daha da güzel oluyor ben çok memnun kaldım.erdinç bey mesleğinde çok başarılı hastalarıylada çok yakından ilgileniyor.ayrıca parada en son planda herzaman.tasarım felan yapmıyor ama nasıl bi burun istediğinizi anlatırsanız o elinden geleni yapıyor.en çok da doğallıktan yana oluyor. yüze yakışmıcak bi burnu asla önermiyor.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bi doktor.resimlerim profilimde var bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.

cok tesekkür ederim yorumun için canım içim rahatladı biraz daha bu arada resimlerine baktım cidden cok dogal güzel ve küçük bi burun olmus :) darisi basima :)

hayır canım doğal olmasını dile getirmiştim.. ahım şahım bir şey istemiyorum dedim hatta.. ama bilgim yoktu estetik hakkında işte, doktor o kadar güven verdi ki.. tasarımmış, bilgiymiş hiç bir şey söylemedi.. bende kilitlenmiş gibi araştırma yapmadım.. zaten sağlık amacıyla ameliyat olucaktım düzeltme olabilir dedim.. burnumda kolay bir burun değildi sonradan anladım, ama bana hiç bir bilgi vermedi.. ne yapacağı hakkında da bir şey söylemedi.. bende aptal gibi kolay bir süreç sanıp ve doktor bilir hesabı kandım.. ayrıca sürekli boğuştuğum diye tabir edebilceğim burnumda kusurlar var canım.. gidip görüştüğümde kendiside kabul etti bu kusurları.. ee peki madem bunu yapıcaktın bana bunları neden yaşattın dimi.. alçım çıktığında ve aynayla ilk teması kurduğumdan bu yana yıkıldım.. yaşadıklarımı anlatamam gerçekten.. hala yaşıyorum.. revizyon için hazırlanırken ondan bile korkuyorum..

bu yüzden ameliyat olmadan önce burnunun yapısını öğren doktorundan.. nasıl bir süreç bekliycek seni, nasıl bir buruna sahip olucaksın bil olmadan önce..

tamam canim tesekkür ederim verdigin bilgiler için .. burnumda kusurlar var demissin bu kusurlar goruntu acisindanmi yoksa nefes problemimi yasiyosun ??

bende estetik için araştırma yapıyorum ama henüz bir karar vermedim. tüm doktorlarla ilgili yorumları okuyunca fikir değiştiryorum. nasıl karar vereceğimi şaşırdım.

erdinç beye muayeneye gittim. tek kelime ile bir beyefendi! ikna edici konuşuyor, bilgisini mütevazi şekilde gösteriyor. ameliyat tarihi de aldım temmuza. ben çok umutluyum:)

erdinç beyi kesinlikle tavsiye ederim. benim 2 arkadaşım oldu. burunları tek kelimeyle harikave çok doğalllar. üstelik gayette kaviside var. hee ama sen sanatçıların burnu gibi aşırı belirgin kavis istiyorsan (deniz akkaya, ajda pekkan) o zaman palstik cerrahiye gitmeni öneririm

arkadaslar bende erdınc ak a amelıyat oldum yaklasık 1 yıl olucak agustosta ve okadar memnunumkı suana kadar hhıc sorun yasamadım.benım burnum kucukken kırılmıstı ve doktorlar 20 yasımı doldurmamı beklemıslerdı hep kemık yapısı gelıstıgınden dolayı.amelıyt oldugumda cok kotu burnum vardı bıde benım cılt yapım cok hasas tı her doktor guvenemedı amelıyat yapmaya.erdınc beye oldum cok memnun kaldım tek sıkıntım 48 saat o buzların 15 dk gozlerımde durup 15 dk durmamasıydı.oda morlukları gecırıokı bende beyaz tenlıyım morluklarım acaıp derecedeydı.ben 5 gunde ayagı kalktım dısarı cıktım kı agır amelıyattı benım doktorda gecırdıgım en agır amelıyatlardan bırıydın dedı 3 bucuk saate yakın durdum cılt yapımdan dolayı o gece hastanede kaldım.banada burun seklı secıtrmedı dogal ama guzl bı burun yapıcam dedı.evet gercekten burnum dogal duruo ama cok guzel sureklı bakıyorum burnuma okada mutluyumkı ozguvenım yerıme geldı adeta.bırde hergecen gun burnunuz kuculuyor ılk gunku gıbı sıs kalmıyor ındıkce dahada guzellesıyor.yanlız bendekı tek sorun burnumun ortası hala sert sadece orası obur yerler yumusadı ama orası hala ser kaldı kemıgın oldugu yer.sanrım o 1 yıldan sonra sonra gecıyomus yavas yavas.ılk gunku kadar olmasada oyle.acaba sızdede bu durum varmı arkadaslar

bende ağustosta erdinç bey' olucam. çok heycanlıyım. umarım senin kadar memnun kalırım

benm cevrmdekı bıcok arkdsm amelıyt oldu cok memnun hepsı bende oleym ıns saglgına bıan once kavusursun cnmmm cokkk gecms olsnnn smdıdennnn amelıytn basarılı geccgne emınm ve hıcbsy anlamıcksn amelıyata nasl grdn nasl cktn hatrlamıosn bıle =))

arkadaşlar ben de 6 ağustosta yani geçtiğimiz cumartesi erdinç beye ameliyat oldum, 3 gün sonra tamponlar alındı, önümüzdeki cumartesi de dikişler alınacak. şimdilik burnumun şekli v.s hakkında bir yorum yapamıycam sadece burun ucu biraz içeride gibi duruyor bu durum beni endişelendiriyor ama doktor şişliklerden öyle göründüğünü söyledi. morluklar ve şişlikler var tabiki ama yavaş yavaş geçiyor sanırım cumartesiye kadar onlar da geçer. ameliyatta hiç bir şey hissetmiyorsunuz, kendinize geldiğinizde de ağrı falan olmuyor yalnız yüzünüzün ortasında size ait olmayan sert bir cisim var gibi değişik bir his oluyor. ameliyat sonrasında burnunuzdan nefes alıp verebiliyorsunuz aslında ama ben korkumdan ağzımdan nefes alıp verdim (genzime kan kaçacak korkusu :) ) tamponlar alındığında çok daha rahat oluyor nefes alıp vermek

Erdinç beye gelince gerçekten de tam bir beyefendi, sizinle kibar bir şekilde konuşuyor sorularınızı tek tek gülümseyerek cevaplıyor (tabi bu gülümseme bazen çok mu çocukça sorular soruyorum diye düşünmenize neden olabiliyor) doğal burundan yana olduğunu ve kavisli burun yapmadığını en baştan belirtiyor. burnunuzun ne gibi kusurları olduğunu ve bunlara nasıl bir işlem yapacağını söylüyor, ameliyatla ilgili sizleri rahatlatacak biçimde bilgi veriyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…