mrb inatettim özel msj gönderemedigim için burdan yazıyorum amelyat ücreti hakinda bilgi verebilirmisin ? nekadara oldun sen ?arkadaşlar ben de 6 ağustosta yani geçtiğimiz cumartesi erdinç beye ameliyat oldum, 3 gün sonra tamponlar alındı, önümüzdeki cumartesi de dikişler alınacak. şimdilik burnumun şekli v.s hakkında bir yorum yapamıycam sadece burun ucu biraz içeride gibi duruyor bu durum beni endişelendiriyor ama doktor şişliklerden öyle göründüğünü söyledi. morluklar ve şişlikler var tabiki ama yavaş yavaş geçiyor sanırım cumartesiye kadar onlar da geçer. ameliyatta hiç bir şey hissetmiyorsunuz, kendinize geldiğinizde de ağrı falan olmuyor yalnız yüzünüzün ortasında size ait olmayan sert bir cisim var gibi değişik bir his oluyor. ameliyat sonrasında burnunuzdan nefes alıp verebiliyorsunuz aslında ama ben korkumdan ağzımdan nefes alıp verdim (genzime kan kaçacak korkusu :) ) tamponlar alındığında çok daha rahat oluyor nefes alıp vermek
üsküdar hospital türk.bende 9 ocakda ameliyat oldum şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.doktor kesinlikle mükemmel biri.yarın alçım çıkacak neyle karşılacağımı çok merak ediyorum ama alçılı hali bile içime sindi.şimdiden kendime güvenim arttı :)erdinç bey hangı hastanede gorew yapıo?
6 şubatta amelıyatım var amelıyat gunu ağrı oluyomuu çok çok merak edıyorumm
ben çarşamba günü ameliyat olucam inşallah bu sorun olmaz çok merak ediyorum nasık olucağını biçok kişi memnun kalmış inşallah istediğim gibi olur.
üsküdar hospital türk.bende 9 ocakda ameliyat oldum şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.doktor kesinlikle mükemmel biri.yarın alçım çıkacak neyle karşılacağımı çok merak ediyorum ama alçılı hali bile içime sindi.şimdiden kendime güvenim arttı :)
ben çarşamba günü ameliyat olucam inşallah bu sorun olmaz çok merak ediyorum nasık olucağını biçok kişi memnun kalmış inşallah istediğim gibi olur.
sagolun kızlar yorumlarınız için erdinç beyle gorustum aslına bakarsanızda konusmalarını begendim ewet tasarim yapmiyor o biraz sıkıntı ama ne gibi bi calişma yapacagini anlattı benim amacim zaten dogal bi goruntumun olması burnuma bakıldıgında ole kalkik güzel ama estetik oldugu ortada bi burun istemiyorum ole belirgin bi kaviste istemiyorum zaten bu yuzden begendim konusmalarını .. acaba begenmemenizin nedeni estetik gibi gorunmesi problem degil yeterki cok guzel bi burnum olsun die düşünmenizmiydi ???? yoksa sizde benim gibi kucuk ve dogal bi burun olsun isteyipte umdugunuzu bulamamanızmıydı ??
üsküdar hospital türk.bende 9 ocakda ameliyat oldum şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.doktor kesinlikle mükemmel biri.yarın alçım çıkacak neyle karşılacağımı çok merak ediyorum ama alçılı hali bile içime sindi.şimdiden kendime güvenim arttı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?