Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mrb inatettim özel msj gönderemedigim için burdan yazıyorum amelyat ücreti hakinda bilgi verebilirmisin ? nekadara oldun sen ?

arkadaslar bende dün erdinc beye amelyat oldum ama göz altlarım cok sis ve mosmor nezaman düzelir bunlar ( cok kotu gorunuyorum (

erdinç bey hangı hastanede gorew yapıo?
üsküdar hospital türk.bende 9 ocakda ameliyat oldum şu ana kadar hiç bir problem yaşamadım.doktor kesinlikle mükemmel biri.yarın alçım çıkacak neyle karşılacağımı çok merak ediyorum ama alçılı hali bile içime sindi.şimdiden kendime güvenim arttı :)

ben çarşamba günü ameliyat olucam inşallah bu sorun olmaz çok merak ediyorum nasık olucağını biçok kişi memnun kalmış inşallah istediğim gibi olur.

banuu cnm resmın yokmu ark ımsın ama album yok merak edıyorum once we sonranı erdınc bey ın yaptıgı burunları

ben çarşamba günü ameliyat olucam inşallah bu sorun olmaz çok merak ediyorum nasık olucağını biçok kişi memnun kalmış inşallah istediğim gibi olur.

slm cnm bn 2 dr arasında kaldım bırıde erdınc bey cok az zamanım kaldı senın resımlerıı nasıl gorebılırım offf karar weremıyorum delırıcem:)

bnde Erdinç beyle görüstüm mart ayında bnde ameliyat olacagım, tasarım yapmadıgını, yüzüme göre dogal bi görünüm olacagını söyledi, ameliyat olduktan ne kdar süre sonra dikişler alınıyodu, bi de dikişler alınırken ya da tampon çıkarılırken agrı ya da olumsuzluklar oluyo mu, ameliyat olan arkadaslardan konu hakkında cevap bekliyorum, umarım ameliyat olmadan önbce sizlerde aynı soruları sorarak aynı duyguları yaşamıştınız :)

bende ameliyat düşünüyorum ama biraz cesaretsizim...ne yapacağım bilemiorum

ben de hangi doktorla ilgili iyi bişeyler duysam hemen ona yöneliyorum. henüz kimsenin resimlerini de göremiyorum ameliyat olan arkadaşlar lütfen sonuçlarınızı bizimle paylaşııın. Ben bahadır imer ve erdinç ak arasında kararsız kaldım. zaten en uygun fiyatı olan kişiler sanırım ikisi.

resimleri görmek istiyorum ama 25 tane msj yazmam gerekiyormuş. acaba kbb lar da estetik yapabiliyorlar mı? yoksa sadece burun içindeki rahatsızlıkları mı düzeltiyorlar

alçınız çıkmıştır sanırım, ben de erdinç beyi araştırıyorum, siz memnun kaldınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…