bende erdinç ak beye ameliyat oldum ve şimdiye kadar hiçbir sağlık sorunu yaşamadım görüntüsü de aylar geçtikçe daha da güzel oluyor ben çok memnun kaldım.erdinç bey mesleğinde çok başarılı hastalarıylada çok yakından ilgileniyor.ayrıca parada en son planda herzaman.tasarım felan yapmıyor ama nasıl bi burun istediğinizi anlatırsanız o elinden geleni yapıyor.en çok da doğallıktan yana oluyor. yüze yakışmıcak bi burnu asla önermiyor.herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bi doktor.resimlerim profilimde var bakmak isteyen arkadaşlar bakabilirler.
arkadaşlar merhaba ameliyat olanlara şimdiden çok geçmiş olsun bende 19 nisanda olmayı düşünüyorum erdinç beye umarım belirlediğim tarihte sorunsuz bir şekilde ameliyatımı olurum:)
benim tek korkum narkozbirde iyileşme sürecim çok uzun sürermi morluklar vs.
doktorumla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok ben öyle çokta araştırma yapmadım açıkcası ama erdinç beyle olan görüşmemde hiç bir ticari vurgunun olmayışı ve gayet ılımlı yaklaşımı beni başka doktorlara itmedi açıkcası bu anlamda kafam çok rahat fakat arkadaşlar ben siteye yeni katıldığım için ameliyat olan arkadaşların resimleri göremiyorum konuyla ilgili destek rica ediyorum sizlerden de. şimdiden çok teşekkürler.
arkadaşlar merhaba.. bende Dr. Erdinç Ak' muayeneye gittim. ve çok güven verdi.
Şuan karar aşamasındayım, yıllardır nefes alma sorunu yaşıyorum. sağlık kısmını düşünürken birde estetik kısmı kafamda soru işaretleri yarattı. öncesi, sonrası kısmından çok korkuyorum.
öneri ve uyarılarınız var mı?
merhaba. bende yeni üyeyim. Erdinç Beyi araştırma amaçlı uye oldum. Gecen cuma Erdinç Beye muayene oldum. Bu Cuma ameliyat günü olarak kararlaştırdık. ve kafam çok karışık.
araştırdıkça, önerileri dinledikçe gittikçede karışıyor. Erdinç Bey bana çok güven verdi.
tek sorunum kendi hastanesi dışında bir hastanede ameliyat olmam.
benim burnumda et var ve kemik eğriliği var. sağlık kısmı ile ilgili hiçbir terettütüm yok. fakat burnumda çok az bir kemer var. Acaba onuda mı düzeltsek yada hiç dokundurmasam mı?,
sizin ameliyatınız neyi kapsayacak?
Dayanılmaz bir acı- ağrı- sızı var mı ameliyat sonrası. Neolur arkadaşlar acil bilgi- korkuyoruuuuuum...
selam arkadaşım korkulcak hiç birşey yok.
ben de geçen ay ameliyat oldum çok tırsıyodum ama öyle ağrı sızı falan olmuyo pek. ben ameliyata girerken regl olmuştum çıktığımda belim ağrıyodu biraz oydu sıkıntım :)
ben oldum Erdinç beye.ama şunu unutmamak lazım kbbci yani bi estetik cerrahı gibi yapmıyor. yada daha önceden burnunun nasıl olacağından bahsetmiyor. Gzünü kapatıp emanet ediyorsun kendini. Benim kavissiz oldu görenler doğal diyor ama ben çok beğenmedim. Doktorluğuna lafım yok mukemmel biri ama tam estetik istiyorsan bence biraz daha düşün derim.
banuu cnm resmın yokmu ark ımsın ama album yok merak edıyorum once we sonranı erdınc bey ın yaptıgı burunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?