Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

ben resimleri göremiyorum, 25 msj gerekiyormuş. acaba sizin burnunuzda nasıl değişiklikler yaptı, burun ucunu küçültebilir mi mesela?

arkadaşlar merhaba.. bende Dr. Erdinç Ak' muayeneye gittim. ve çok güven verdi.
Şuan karar aşamasındayım, yıllardır nefes alma sorunu yaşıyorum. sağlık kısmını düşünürken birde estetik kısmı kafamda soru işaretleri yarattı. öncesi, sonrası kısmından çok korkuyorum.
öneri ve uyarılarınız var mı?

arkadaşlar merhaba ameliyat olanlara şimdiden çok geçmiş olsun bende 19 nisanda olmayı düşünüyorum erdinç beye umarım belirlediğim tarihte sorunsuz bir şekilde ameliyatımı olurum:)
benim tek korkum narkoz birde iyileşme sürecim çok uzun sürermi morluklar vs.
doktorumla ilgili kafamda hiç bir soru işareti yok ben öyle çokta araştırma yapmadım açıkcası ama erdinç beyle olan görüşmemde hiç bir ticari vurgunun olmayışı ve gayet ılımlı yaklaşımı beni başka doktorlara itmedi açıkcası bu anlamda kafam çok rahat fakat arkadaşlar ben siteye yeni katıldığım için ameliyat olan arkadaşların resimleri göremiyorum konuyla ilgili destek rica ediyorum sizlerden de. şimdiden çok teşekkürler.

merhaba. bende yeni üyeyim. Erdinç Beyi araştırma amaçlı uye oldum. Gecen cuma Erdinç Beye muayene oldum. Bu Cuma ameliyat günü olarak kararlaştırdık. ve kafam çok karışık.
araştırdıkça, önerileri dinledikçe gittikçede karışıyor. Erdinç Bey bana çok güven verdi.
tek sorunum kendi hastanesi dışında bir hastanede ameliyat olmam.
benim burnumda et var ve kemik eğriliği var. sağlık kısmı ile ilgili hiçbir terettütüm yok. fakat burnumda çok az bir kemer var. Acaba onuda mı düzeltsek yada hiç dokundurmasam mı?,
sizin ameliyatınız neyi kapsayacak?

merhaba, bence hastane işini kafana takma derim ben sonuç olarak erdinç bey gereçekleştirecek ameliyatı bende senin gibi bir kez muayne oldum ama nedense erdinç beyin yaklaşımı ve de yaptığım araştırmalara bağlı olarak inanılmaz bir güven hissediyorum birde benim yakın bir tanıdığım erdinç beye aynı durum nedeniyle ameliyat oldu çok memnun.. bence rahatsızlığını gidermek için diğer işlemide yaptırlmalısın sonuç olarak zaten ameliyat olucaksın girmişken onuda yaptır derim ben..
benim daha tam tarih belli değil 16 nisanda olabilir ama nisanda bu işi halletmek istiyorum tek korkum narkoz:) çok heycanlanıyorum:)
şimdiden çok çok geçmiş olsun umarım başarılı bir sonuç elde edersin.. :)

yakın bir arkadaşım oldu estedik kısmında sorun yaşamadı gayet memnun doğal bir burun oldu zaten erdinç bey muaynesine gittiğinde yaptıklarınıda gösteriyor ordan da fikir edinebilirsin..

Selam kizlar ,Ben gecen ayin 23 unde ameliyat oldum ve hic bir sorun olmadan 2 haftami atlattim:)) Erdinc bey bence ameliay konusunda da estetik konusunda da basarili cunku abarta abarta anlatip insani hayallere suruklemiyor ve tamamen dogal bir burun yapiyor ...

körü körüne ameliyat olmayın ilk görüştüğünüz kişiye.farklı uzmanlarla görüşün.

Son düzenleme:
Selamlar öncelikle,

evet arkadaşlar sorun cevaplayayım 23 nisanda ameliyatım oldu ve bugün iş başı yaptım hıza bakarmısınız:)
erdinç bey mükemmel bir doktor kendisine nasıl teşekkür edebilirim bilmiyorum sonuçtan inanılmaz memnunum darısı diğer isteyen arkadaşların başına:)

bende Erdinç beye görüşmeye gittim kemerli bir burnum var 11 mayısa ameliyatını yapabiliriz dedi ama ben hala emin değil kbbci olması konusunda endişem var çok estetik cerrah dolaştım ama fiyatlar ucuyor

merhaba herkese

esim de erdinc beye ameliyat oldu fakat estetik degil septum deviasyonu septoplasti ameliyati. carsamba ameliyat oldu bugun tamponlar alindi. surekli buz koyduk burnuna ve acikcasi morarma vs gibi hicbisey olmadi. fakat sanki burnunda bir gariplik var.. biraz buyudu mu desem sekli degisti mi desem bilemedim. acaba daha karar vermek icin cok mu erken ? bu sislikler inecek mi?

Arkadaşlar son ameliyat olanlardan son durumlarını öğrenebilir miyiz? Herhangi bir şikayeti olan var mı? Ben de önümüzdeki ay Erdinç Ak'a ameliyat olacağım da.

Dayanılmaz bir acı- ağrı- sızı var mı ameliyat sonrası. Neolur arkadaşlar acil bilgi- korkuyoruuuuuum...

selam arkadaşım korkulcak hiç birşey yok.

ben de geçen ay ameliyat oldum çok tırsıyodum ama öyle ağrı sızı falan olmuyo pek. ben ameliyata girerken regl olmuştum çıktığımda belim ağrıyodu biraz oydu sıkıntım :)

benim arkadasım oldu,evet cok kavisli fln değil ama dogal duruyor,kendisi cok memnun,gecen aralıkta oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…