Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

lütfenn bana fotoğraf yollayabilir misiniz instagramdan @notevenexst kullanıcı adım ameliyat olucam ama nasıl burunlar yaptığı hakkında bi fikrim yok

Kızlar erdinç bey hakkında iyi şeyler duymadım her doktorun revizyonu olur iyileşme dönemi kötü gider vs. ama erdinç bey bir şeyleri eksik yapıyor olmalı ki hastaları sürekli revizyonluk oluyor,nefes alamıyor şekil bozukluğu oluyor vs.vs. Fiyatı uygun ama bence iki kez bile değil yirmi kez düşünerek ona gidin

Merhaba, ben de Aralık ortasına gün aldım ameliyat için ama memnun olmayanların mesajını gördükçe tedirgin oluyorum. Burnumda kemer var ve sağ içerde kemik eğriliği nefes almamı zorlaştırıyor diye olacağım. Burun ucum normalde kalkık, burund deliklerim de küçük. Burunla dudak arası mesafem var. Burnumun altında kalan kısım iki delik arası biraz uzun, onu alırız dedi. Ucunu çpk hafif kaldırırız dedi, dudak mesafesini de kısaltırız dedi. Yüzümün ortasında emanet gibi durmuş kısa bir burnum olmasından endişeliyim… Diğer yandan hangi doktoru araştırsam iyi yorum da var kötü yorum da… tamamen şans işi sanırım. Ben estetik olduğu çok belli olmasın ama kusurlar da giderilsin diye seçtim bu doktoru.

Benim çok yakın bir arkadaşım ameliyat olmuş ve çok memnun yıllardır. Ben de doktoru birkaç kere aradım ama asistanı bir türlü uygun bir randevu bulup bana dönmedi. Çok doluymuş diyorlar genelde 6 ayo buluyormuş siz ameliyat gününü yeni mi aldınız? Ve ortalama fiyatları nedir sizden öğrenebilir miyim?

Randevu tarihini alalı bir kaç hafta oluyor belki de bir ay. Çok dolu gerçekten. 6 değil de 3 ay kadar önce almış oldum randevuyu. Ön görüşme için de mi randevu bulamadılar? Gidip ön görüşme yaptıktan sonra doktor kendisi gün verdi bana. 34 bin tl dedi benim burnum için.

Çok teşekkürler. Evet şu an Hospitaltürk hastanesindeymiş pazartesi salı 2 saatlik görüşme yapıyormuş sadece. 2 kere aradım ikisinde de ön görüşme randevusu için asistanıyla görüşüp dönüş yapacaklarını söylediler ama bi dönüş olmadı henüz. Benim arkadaşım ona ameliyat oldu 4-5 yıl geçti o bayağı memnun yüzüne uygun güzel bir burnu oldu hiç problem yaşamadı. Ama ben olumlu olumsuz çok yorum okudum ve çok kararsızım açıkçası.

Hangi doktoru araştırsak bir sürü olumlu olumsuz yorum çıkıyor hiçbiri yüzdeyüz olumlu olmuyor ve insan korkuyor gerçekten. Bir ay kaldı benim erdinç beye ameliyata ama bazen iptal ettiresim geliyor ya istediğim gibi olmazsa korkusundan.

Hani doktor ameliyat öncesi bir sürü test falan istiyor ya, bunları devlette yaptırabiliyoruz di mi? Hangi bölüme gitmek gerekiyor kbb mi?

Evet çook haklısınız ben de çarşamba günü ameliyat olacağım bi aksilik olmazsa ama doktor olarak Volkan Sünter’e karar verdim şimdi bile bi yanım iptal et derken diğeri hayır devam et az kaldı diyor. Kimseyi %100 memnun edemeyiz maalesef her sonuç herkesin istediği gibi olmuyor. Hepimiz için en güzelini diliyorum

Valla iyi düşünün, iyi arastirin

Bende 8 sene önce Erdinç beye oldum, deviasyonum vardı nefes alamıyorum diye, egriligim düzeltilmedi ve nefesim daha kotu oldu. Horlama başladı. 2021 yılında tekrar gittim kanatlarım yapisiyor nefes alamıyorum di diye kıkırdak o zaman ekleyelim dedi salak gibi kabul ettim kıkırdak ekledi daha kotu oldu nefesim. Tekrar başka doktora revizyon olacam. O yüzden burun önemli nefessiz hayat yaşanmıyor.

Çok geçmiş olsun maalesef insan bilemiyor yaşamadan. Erdinç beyden memnun olan ve olmayan çok resmen %50-50 gidiyor tamamen şans işi olduğunu düşünüyorum. Umarım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz ameliyat süreci zaten zor tekrar tekrar ameliyat olacak olmak daha zor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…