- 11 Nisan 2017
- 6
- 4
- 16
- 28
Hilal merhaba bende ameliyat olmayı düşünüyorum görüşmeye de gittim ama hala endişelerim var fotoğraf atabilir misin ?Benim 8 ayım doldu ameliyat olalı ve iyi ki tercihim erdinç beyden yana olmuş diyorum çok memnunum
Siz ne zaman oldunuz daha yeni gibi duruyor şişlik var
Sanırım Erdinç Bey e gitgide güveniyorum :) bu da gayet güzel olmuş
22 kasımda oldumSiz ne zaman oldunuz daha yeni gibi duruyor şişlik var
arkadaş doktor erdinç ak ın instagram hesabı bulunuyor mu? Ben aradım ancak bulamadım. Burada malesef pek fazla öncesi sonrası fotoğrafları yokKendisini düşünüyorum ameliyat için ama tereddütteyim.
yok diye biliyorum bende kendisiyle gorusmeye gittiginiz zaman gosteriyor zaten eger cok buyuk bir degisim olmasini ve estetik gibi durmasini istiyorsaniz baska doktora gitmenizi tavsiye ederim.
o zaman kendisiyle gorusebilirsiniz fazlasiyla dogal yapiyor.Doğal bir burun istiyorum ama hala korkularım var malesef
Bende erdinc beye amaliyat olanlardanim.ama keske olmasaydim.onceki burnumu arar oldum.hic begenmedim.onden bakinca inisli cikisli dag gibi.sebebini sordugumda cokuntu olmasinmiymis oyuzden oyle yapmis.burnu sonradan koyulmus gibi cok belli.burnumun ucunu kaldirdi dudakla burun ucu arasinda daglar kadar fark var.burdaki yorumlara ve makul fiyat olmasina kandim.ama keske hic yaptirmasaydim.
6 ay oldu yaptirali.gondermeye calistim ama hata veriyorsiz ne zaman yaptırmıştınız? resim görebilme şansım var mı?
özel mesajla gönderebilir misiniz?6 ay oldu yaptirali.gondermeye calistim ama hata veriyor
Gondermeye calistim ama gonder veya ilet yöktu nasil gondericem
Sizin nasıl geçti ameliyatınız beklediğiniz gibi miydi? Fotoğraf atabilir misiniz?Bende yeni amelyat oldum 6.günüm amelyat başarılı geçti ama sonuç ne olur bilmiyorum.Buradaki yorumlar ve tavsiye üzerien Erdinç Bey’e gittim.Yüzüm şiş olmasına rağmen fena durmuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?