Dr. Erdinç Ak Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Evet kaldım bir gece erdinç bey sen bilirsin dedi istersen kalabilirsin dedi.Bende kalmayı tercih ettim açıkçası narkozda çıkmılsın sonuçta direkt eve gelmek istemedim

fotoyuda tekrar atıyorum

Eklentiler

• 1D663F10-C83D-431A-8046-F5F7382D19ED.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 758
önceki halini bilmiyorum ama şişkinliklerde inince bence gayet guzel olacak :)

Arkadaşlar 4.haftadayım baya rahatım şişkinlikler hala var ama görenler çok brğeniyor.

Bana atabilirmisiniZ

Ben oldum ve gram acı hissetmedim. Gerçekten başarılı bir doktor giderken çok soru işaretleri vardı kafamda ama tam istediğim gibi oldu. Çok doktor araştırdım maddi boyutunu geçtim işin ama Erdinç Bey e 4 tanıdığım yaptırmıştı ve hepsi çok memnun. Eğer istiyorsanız hiç düşünmeyin.

kızlar merhaba erdinç bey i araştırırken buldum ben estetik yaptırmayacağım ama burun etlerim var ilk başta devlet hastahanesinde yaktırdım ama daha çok alerjik durumum nüksetti artık rahat değilim ve geniz akıntısı ağız kokusu yapıyor çok çok rahatsızım bu durumdan ötürü araştırma yaparken buldum . benim le aynı konuda şikayetle giden ve sonuç alan varmı acaba ?

Arkadaşlar daha önce de yazmıştım yaklaşık 3 yıl sonra tekrar yazıyorum. Erdinç Bey’e güvenip estetik ameliyat işine girişmeyin . Özellikle büyük , zorlu bir burnunuz varsa. Kendisine ameliyat olduktan 8 ay sonra yeniden revizyon rinoplasti oldum yani ikinciye düzeltme ameliyatı ve tabii ki de başka bir doktora yaptırdım ameliyatı şu an çok memnunum şükürler olsun isteyene özelden doktorun adını da verebilirim. Erdinç Bey’in yaptığı burunla insan içine çıkamıyordum

ameliyat dan sonraki burnu nun fotoğrafını bana atabilir misin acaba?

Benim de 2 yıl önce Erdinç Bey yaptı ameliyatımı ve hiç memnun kalmadım kızlar. Nefes alamıyorum zaten ama şekli de çok kötü oldu çünkü bi burun deliğim daha büyük bariz. Burnumun içinde bi sürü kıkırdak var. İçinde yani. Bakınca görüyosunuz. Ameliyat olacağınız doktoru çok iyi araştırın kızlar çünkü her zaman ameliyat olamayabiliyosunuz.

Öncesi sonrası atabilir misin acaba? Özelden de olur. Bir de fiyatı da söylerseniz çok mutlu olurum.

Yaptırdınız mı burnunuzu erdinç bey e sonucu merak ediyorum ve bende yapmayı düşünüyorum bir de fiyatı neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…