Güzel geçti bugün alçım ve dikişlerim alındı gayet rahatım fotoğraf ekledim ama hata veriyorSizin nasıl geçti ameliyatınız beklediğiniz gibi miydi? Fotoğraf atabilir misiniz?
hadi yaGüzel geçti bugün alçım ve dikişlerim alındı gayet rahatım fotoğraf ekledim ama hata veriyor
Bana atabilirmisiniZAmeliyat icin o kadar cok arastirdik ki doktorlari herkes her biri icin farkli seyler yazmis. Karar verirken cildirma asamasina gelmistim. Hem ogretmenimden duydugum bir doktor erdinc bey. Gercekten o kadar dogal oldu ki. Yine tereddutlerim vardi fakat son olarak tesaduf bi arkadasim da erdinc beye olmus. Yine dogal bir burun. Ve tarzi kesinlikle ayni degil. Herkesin suratina gore yapmis gordugum kadariyla. Ben kararim verdim. Cok zor oldugunu bildigim icin de yorum yapayim dedim:)) isteyenlere fotograf atabilirim✌️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ameliyat dan sonraki burnu nun fotoğrafını bana atabilir misin acaba?Ben oldum ve gram acı hissetmedim. Gerçekten başarılı bir doktor giderken çok soru işaretleri vardı kafamda ama tam istediğim gibi oldu. Çok doktor araştırdım maddi boyutunu geçtim işin ama Erdinç Bey e 4 tanıdığım yaptırmıştı ve hepsi çok memnun. Eğer istiyorsanız hiç düşünmeyin.
Ben oldum ve gram acı hissetmedim. Gerçekten başarılı bir doktor giderken çok soru işaretleri vardı kafamda ama tam istediğim gibi oldu. Çok doktor araştırdım maddi boyutunu geçtim işin ama Erdinç Bey e 4 tanıdığım yaptırmıştı ve hepsi çok memnun. Eğer istiyorsanız hiç düşünmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?