- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
Ben burun temizleme aparatını almadan önce tuzlu suyla enjektörle yapıyordum ama tanziklemesi aşırı olduğu için rahatsız etmişti. Bahsettiğim aparat daha kolay geldi banaSelam kizlar burnu tikali olanlar icin eczaneden 10 adet enjektor aliyorsunuz tuzlu ve karbonatli suyu enjektorle cekip burun deliginize yerlestirdikten sonra burnunuza suyu hizlica cekiyorsunuz tabii basiniz onde egik olacak diger delikten tum pislikler cikacaktir 2 yasinda oglum var ve burnu tikali oldugunda hep boyle actim kendimde bu yontemi uyguluyorum masaj yaparkende bas parmaginiz ve orta parmaginizi burun kanatlarina yerlestirdikten sonraisaret parmaginizi burun sirtina yerlestirip yukari asagi uygulama yaparsaniz burun kanatlari sirti ve ucuna ayni baskiyi uygulamis olacaksiniz ve tabii ki en onemlisi burnunuzu sabit tutacaginiz icin hicbir kayma ve sekil bozukluguna izin vermemis olacaksiniz ayrica burun estetigi esnasinda lenf damarlarinin bir kismi hasara ugradigi icin odem cok fazla oluyor bunu en aza indirmek icinse manuel lenf drenaji en iyisidir masaji sadece boyun ve yuz bolgesindeki lenf noktalarina dairesel hareketlerle uygulayip yukari dogru yapin bu sekilde islevini yitirmis lenf damarlarindaki siviyi saglam olan lenf damarlari araciligiyla vucuttan atmis olursunuz
Nasil rahatsa oyle yap canim sonucta herkesin kendi uyguladi yontem en iyisidir burunlar tikanmasin onemli olan o acikcasi benim tikaniklik sorunum pek yok arada temizlensin diye uyguluyorumBen burun temizleme aparatını almadan önce tuzlu suyla enjektörle yapıyordum ama tanziklemesi aşırı olduğu için rahatsız etmişti. Bahsettiğim aparat daha kolay geldi bana
Sizin de esabil hoca yaptı değilmiBuda benim burnumun yandan goruntusu
Evet esabil beye 2 kasimda oldumSizin de esabil hoca yaptı değilmi
O fazlalik degil canim odem inecektir benimde hala odem var ozellikle dikis yerlerinde su dikisler dusmedi bir turluBuda benim burnum sanki dikis yerinin orda fazlalik var gibi degil mi
Ucu biraz sismis bak sismis diyorum yani odem ve gececek moral bozmak yok burnusunda cok guzel ve sana cok yakismisBuda benim burnum sanki dikis yerinin orda fazlalik var gibi degil mi
Gayet güzel olmuş burnunuz kemer mi vardı yada önceki foto su varmı burnunuzunEvet esabil beye 2 kasimda oldum
cımbızın yanındaki canım@tubaGms canım bahsettigin aletin adi ne resmini atabilir misin? Nefes problemim cok var burnum tikaniyor çok fazla Esabil bey temizledigi halde tekrar oldu kanlar kurumus yine yardımci olursan sevinirim
Gayet güzel olmuş burnunuz kemer mi vardı yada önceki foto su varmı burnunuzun
Gayet güzel olmuş burnunuz kemer mi vardı yada önceki foto su varmı burnunuzun
Bunu buldum hep silmisim teldenGayet güzel olmuş burnunuz kemer mi vardı yada önceki foto su varmı burnunuzun
Burun yamuklugu yani deviasyon icin daha oncede ameliyat olmustum ama tekrarladi estetik kacinilmaz oldu burnum bastan yapildi ve gayet memnun kaldim esabil beyden ama burun ucu yamuklugu var sadece ben farkediyorum kimse anlamiyor esabil bey odemden dolayi oldugu soyledi ama takmiyorum onceki burnumu dusununce zaten duzelmezse kucuk bir dikisle hallediliyorGayet güzel olmuş burnunuz kemer mi vardı yada önceki foto su varmı burnunuzun
Burun yamuklugu yani deviasyon icin daha oncede ameliyat olmustum ama tekrarladi estetik kacinilmaz oldu burnum bastan yapildi ve gayet memnun kaldim esabil beyden ama burun ucu yamuklugu var sadece ben farkediyorum kimse anlamiyor esabil bey odemden dolayi oldugu soyledi ama takmiyorum onceki burnumu dusununce zaten duzelmezse kucuk bir dikisle hallediliyor
Benimde 9 ocakta Esabil Bey ameliyat tarihi verdi kimi yazılanlardan dolayı ister istemez tedirgin oluyorum benimde burnumdaki tek sıkıntı kemer var nasıl bi burun istediğimi anlatamassam diye korkuyorum belkide bu endişem doktorla detaylı görüştükten sonra bitecek bilmiyorumBurun yamuklugu yani deviasyon icin daha oncede ameliyat olmustum ama tekrarladi estetik kacinilmaz oldu burnum bastan yapildi ve gayet memnun kaldim esabil beyden ama burun ucu yamuklugu var sadece ben farkediyorum kimse anlamiyor esabil bey odemden dolayi oldugu soyledi ama takmiyorum onceki burnumu dusununce zaten duzelmezse kucuk bir dikisle hallediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?