Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben burun temizleme aparatını almadan önce tuzlu suyla enjektörle yapıyordum ama tanziklemesi aşırı olduğu için rahatsız etmişti. Bahsettiğim aparat daha kolay geldi bana

Ben burun temizleme aparatını almadan önce tuzlu suyla enjektörle yapıyordum ama tanziklemesi aşırı olduğu için rahatsız etmişti. Bahsettiğim aparat daha kolay geldi bana
Nasil rahatsa oyle yap canim sonucta herkesin kendi uyguladi yontem en iyisidir burunlar tikanmasin onemli olan o acikcasi benim tikaniklik sorunum pek yok arada temizlensin diye uyguluyorum

Merhaba kizlar
Nurem hic korkma bi kere icini karartip olmazsan hic olamiyosun benim ucu sonradan sisti basta tam istedigim gibiydi ama masajlari hic yapmadim cok bosladim doktorla konusup resim attim odemler en gec burun unucundan gider gecici dedi sert zaten odem oldugu belirgin
Burun isi sabir isi bekleyecegiz artik arti ben her kosulda iyiki olmusum diyorum esabil bey gercekten iyi bi cerrah yine olcak olsam yine ona olurum ilgileniyo sonrasindada
Eski burnumla yillar geciriip bosuna dert etmisim sadece suan sabretmek zor geliyir hepsi bu yandan begeniyorum onden odem daha belirgin oldugu icin begenmiyorum oda doktorun dedigine gore odemmis ve ergc gecici bir durummus

Buda benim burnum sanki dikis yerinin orda fazlalik var gibi degil mi

Eklentiler

• photostudio_1480432982249.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 229
Gayet güzel olmuş burnunuz kemer mi vardı yada önceki foto su varmı burnunuzun
Burun yamuklugu yani deviasyon icin daha oncede ameliyat olmustum ama tekrarladi estetik kacinilmaz oldu burnum bastan yapildi ve gayet memnun kaldim esabil beyden ama burun ucu yamuklugu var sadece ben farkediyorum kimse anlamiyor esabil bey odemden dolayi oldugu soyledi ama takmiyorum onceki burnumu dusununce zaten duzelmezse kucuk bir dikisle hallediliyor

Nenimde 9
Benimde 9 ocakta Esabil Bey ameliyat tarihi verdi kimi yazılanlardan dolayı ister istemez tedirgin oluyorum benimde burnumdaki tek sıkıntı kemer var nasıl bi burun istediğimi anlatamassam diye korkuyorum belkide bu endişem doktorla detaylı görüştükten sonra bitecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…