Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ben simdi aradim persembe gunu yatis islemi yapilirsa ogun yatus verilmis gorunur dedi yani persembe gunu yatmis goruncekmis yine numarayi yazayim sende konusabilirsin icine sinsin iyice. 03122726240

Ayyu sekerim nolcak sanki evdeyim bosum yardimci olabildimse ne mutlu
Simdi bir gun onceden gidiyosun esabil beyden de randevu alip gitsen daha iyi olurdu hani ameliyatta filan olur bosuna beklersin istersen 182 den randevu alda git
Gidince son kez nasil bi burun istedigini soyluyorsun begendigin bi burun resmi varsa gisteriyosun bunu bunu istiyorum sundan sikayetciyim soyle istemiyorum diyosun oda sana olacak olani anlatiyor bir gece onceden gece 12 itibariyle su dahi icmeyip orucmus gibi gelmen lazim diye soyluyor krem filan alman gerekebiliyor onu al diye soyluyor fotorafini cekiyo sagdan soldan
Yatis isleminide yaptiriyosun veeee en onemlisi tamamladigin tum evraklari ameliyata girceginde yaninda bulunduruyosun anestezici filan bakiyi tekrar
Hepsi bu
Cantanada unutmaman gerekenleri koyup ertesi gun giriyosun ameliyata ilk 3 gun cok usutup agir bi grip geciriyo gibi oluyosun amaaann nerden cikardim burun isini diyosun sonra 4.gun tum sikayetler gecmeye basliyor 5.gun tampon cikinca rahatliyosun baya bi
10.gun alci cikinca ise İYiki olmusuuuummm diye seviniyosun

Ameliyattan bir gun once hastaneye gittiginde esabil beyin yanina gidiyorsun o seni yonlendiriyor yatis islemi icin ve seninle son kez konusuyor resimlerini cekiyor nasil bir burun istedigini ayrintili anlat zaten esabil beyde oluru olmazi soyluyor canim

bigunmutlaka canım sen herkese yılmadan aynı şeyleri yazdın. Valla heyecanlıyım o yüzden ben de tekrar sorma gereği duyuyorum:) Çok iyisin ya, herkese yardımcı olmak için elinden geleni yapıyorsun. Rabbim de senin gönlüne göre versin her şeyi. Yarın için randevum var Esabil beye. Sabah 09:20'de orda olacağım. nese0105 sen yarın kaçta gideceksin hastaneye?

Yarın hemen başlamıyor ameliyat olduğun gün başlıyor raporun bende yatış işlemleri için gittikten sonra işe geri döndüm hatta raporumu bulursam sana özelden atayım

Istedigin kadar sor tabi canim bende yasadim ayni seyleri arti ne resim bulabildim ne bilgi tam 4 ay sadece arastirmakla sormakla gecti e burasi zaten birbirimize destek olmak icin var
Sonraki surectede firsat buldukca gir konusuruz destek oluruz

Ben yarına randevu alamadım full doluydu akşam 5 gibi giderim sanırım

Nese hastaneyi aradim yatis islemini yapinca baslar dediler bide sen ara nurem istersen emin ol da sonra is yerinden sıkıntı 03122726240

Bende cuma gun gitcem ogleden sonra nurem orda olursan senide ziyaret ederim kacta ameliyatin saati bellimi

Bende cuma gun gitcem ogleden sonra nurem orda olursan senide ziyaret ederim kacta ameliyatin saati bellimi
Yok canım saat filan belli değil daha. Yarına belli olur sanırım. Genelde sabah yapıyo ameliyatları Sincan'da değil mi? nese0105 teşekkürler canım, raporu bulursan atarsan sevinirim. Ben işe gelmemeye karar verdim yarın. İşlerimi halletmeye vaktim olsun en azından...

Valla aksam da yapiyor burdan devlette olan bi arkadas saat 4 te olmustu ben ozelde oldugum icin bilmiyorum kacta olcagini sen yine buraya bakar olda hastanede olursan gorurum seni :)
2 ay olacak daha gitmedim bi kontrole gitcem ama randevu doluymus insallah bosa gitmis olmam gorusebilirim

Esabil hoca saat 5'ten sonra ameliyat ettiği hastalarını alıyor kontrole :) tampon çıkartmak, alçıyı almak ya da kontrol için gelen hastalarını. Sorun yaşayacağını sanmıyorum ama yine de garanti olsun diye 4:40 gibi orada olmanı öneririm :)

Ben ameliyat oldugum gun toplam 3 kisiydik ameliyat olacak, hastaneye ilk gelen ve bilgisayara kaydi yapilan ilk kisiydim o yüzden ameliyata da ilk beni aldılar. Yani bilgisayarda açılan kayıt sırasına göre alınıyor. 8:30'da hastanedeydim, Esabil bey 11'de geldi ameliyata da 11:40 gibi girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…