- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Çok iyisin sağ olasınOnemli olan yaninda bir kisinon refakatci kalmasi kim oldugu onemli degil biri olsunda
Doktor son kez konusmaya cagriyir 1 gun once begendigin bi resim varsa onu goster iyice ne istiyosun ne istemiyosun onu anlat doktorda sana ertesi gun ac gelmeni gece 12 den sonra su dahi icmemen gerektigini filan anlaticak alman gereken krem soyler belki o sekilde
Benden de geçen gün bundan daha büyük bir parça çıktı kurumus kandı. Benimde bir kaçgündür acayip şişti burnum ve ağrıyor 1 aralıkta gidip kontrole sorucam hepsiniEki Görüntüle 1918145 Selam kızlar nasılsınız?
Ya hiç masaj yapmıyorum burnum baya büyüdü sanki, ucu top gibi . Bu arada benim benim sürekli tıkanıyor günde 2-3 defa burnumu temizlediğini halde böyle. Bide sol burun deliğin için de siyah bi parça var çıkmıyor bir türlü yarım nefes alıyorum o delikten baya uğraştım kulak çöpüyle falan inmedi aşa cımbızla çektim ama tıkır tıkır resmen kemik gibiydi ve bi kısmını çıkarabildim cımbızla çıkardığım pıhtının içinden kemik çıktı.ve dünden beri burnum ağrıyor gözüme kaşıma vurdu ağrısı. Bu akşam bi gidip göstericem . Korkuyorum valla kalbimi ferah tuttum ama aksilikler benimi buldu bilmiyorum. Çene dikişlerim aynı şuan önceki anlattıklarımdan farklı bi durum yok . Bende böyle işde
Nası çıktı canım ? Sümkürüncemi yoksa kendin mi çıkardın.Benden de geçen gün bundan daha büyük bir parça çıktı kurumus kandı. Benimde bir kaçgündür acayip şişti burnum ve ağrıyor 1 aralıkta gidip kontrole sorucam hepsini
Benim alçı çıktıktan sonra hep burnumda bir ağırlık vardı devamlı temizliyorum ama geçmiyordu bir duş alırken masaj yaptım hızlıca sümkürdüm pat diye elime düştü taş gibi sertti sonra başım döndü. Nefes almam açıldı ama benimde sağ tarafım ağrıyo çıkan parça önce sol dan bir kaç gün sonrada sağdan çıktıNası çıktı canım ? Sümkürüncemi yoksa kendin mi çıkardın.
Normalde burnuma su tanzikleyip sümkürdüğümde kan pıhtısı çıkıyor su normal ama bu bildiğin kemik parçası.serçe tırnağımın yarısı kadar büyüklükte ve dünden beri ağrı ve. Batma var.normalde Çarşamba kontrolümde bu akşam gidicem inşallah
Canım senin bu dediğinin aynısını cımbızla yapıyorum ben . Flaş la baktığımda taa iç kısımlarda beyaz beyaz bişiler var sizdede varmıarkadaşlar burnu tıkanan arkadaşlara tavsiyem hani manükür setlerinde ucu hafif yuvarlak eğimli çubuk gibi birşey oluyor ya adını bilmiyorum tam ama sanırım tırnak aralarındaki eti pisliği falan almak için işe yarıyor onu güzelce kolanyayla silin sonra banyonuzdaki aynaya geçip telefon flasınızıda kendi burnunuza tutarak yansımadan aynaya baktığınızda burun deliklerinizi görüceksiniz baş kısmı eğimli dedim ya yavaş yavaş içindeki pislikleri öyle cekebilirsiniz zaten ucundan tuttuğunuzda o cıkıcaktır. ilk zamanlar arada dikişlere geliyodu yada kurumus deriye yapışmıs kanı cektiğinizden kanayabilir başlarda alıştıkca saniyenizi almayacak bişi sümrürerek atmak cok zor resmen kocaman up uzun pislikler cıkıyor
Bende burnuma tuzlu su çekiyorum sinüslerime çıkıyo sanırım su kaşlarım ağır geliyo resmen.Benim alçı çıktıktan sonra hep burnumda bir ağırlık vardı devamlı temizliyorum ama geçmiyordu bir duş alırken masaj yaptım hızlıca sümkürdüm pat diye elime düştü taş gibi sertti sonra başım döndü. Nefes almam açıldı ama benimde sağ tarafım ağrıyo çıkan parça önce sol dan bir kaç gün sonrada sağdan çıktı
Bi git bakalım akşam ne diycek bide ben nezle oldum devamlı burnum tıkalıBende burnuma tuzlu su çekiyorum sinüslerime çıkıyo sanırım su kaşlarım ağır geliyo resmen.
Gittim yoktu çıkmış boşuna gittim batıkentten Sincan'a kadar.sanada geçmiş olsunBi git bakalım akşam ne diycek bide ben nezle oldum devamlı burnum tıkalı
Aynen benimse top gibi burun ucum fazlalık gibi duruyo şekilsiz yani.bide delik içi ufakmıdır nedir kan sürekli yukarıda kuruyor çıkarmaya çalışınca kanıyor.hiç tam nefes alamadım daha. Önceden nefes problemim yoktu hiç.Gecmis olsun kizlar ikinizede
Benim tamponun ilk ciktigi 6.gunden beri burnum hic tikanmadi kurumus kan lar ilk 3 gunde sumkurunce cikti bi dahada kalmadi cimbizla bende baktim rahat oluyor onla almak ama gerek olmadi
Nefes almam cik iyide benim de dikis yerinin oldugu yerlerdeki odem gecmedi tam olarak ucunun top gibi durmasi filan ayni sinir oluyorum artik gun gectikce o topun gitmemesini sorun eder oldum biliyorum ki en gec burun ucu odemi geciyor ama gicik bi durum sabirsizlaniyorun yaz gelsin artik yaa
Önden foto atar mısın lütfen yandan Harika gerçekten seninkiBenimde oyle yandan iyi ama onden bicimsiz ucu fazlalik gibi duruyor hic tikaniklik olmadi nefes durumu iyi his tamamda onden burnumun sekli iyi degil canim sıkılıyo bu duruma
Yandan iyide onden degil iste ucundaki o top gibi odem giderse belki onden de duzelir diye umuyorumÖnden foto atar mısın lütfen yandan Harika gerçekten seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?