Bence çok iyi duruyor. Zaman zaman şişicek benimde şişti hele sabahları çok şişiyor. Kontrole gitmedin demi senYandan iyide onden degil iste ucundaki o top gibi odem giderse belki onden de duzelir diye umuyorum
Canım benim burnum da seninkiyle aynı durumda ucu top gidi ve benım burun sırtımda çok geniş. Burun ucun zamanla toparlar öyle kalmazYok ben gidemedim daha 10 gun sonra 2 ay olacak gidicem de dikmendeki yere bu hafta dusunuyorum
Bir de burun kanadındaki şişlik nasıl durumda. Benim o kadat sert ki kemik gibiCanım benim burnum da seninkiyle aynı durumda ucu top gidi ve benım burun sırtımda çok geniş. Burun ucun zamanla toparlar öyle kalmaz
Canım burun ucun gidicek sabret ve gayet normal duruyo. Benim burun kanadım kemik gibi yani orayı düzgün törpülemedi büyük ihtimal.Burun kanadi yumusak hic sertlik yok bende sadece ucu tas gibi ve top gibi onun disinda hissislik filan yok hissediyorum yani
ucundaki o fazlalik gibi duran sey erirse cok sevinicem
Al benden de o kadar Sivri olsun küt kare top gibi olmasın demiştim. Yani hayalimdeki burun bu değildi değişir mi bilmiyorumBide bakiyorum kimininki sekil olarak top gibi kalirken kimininki ucgen ve sivri durabiliyor iste ben sivri olanlari cok begeniyorum
canım bu ihtimal hangi doktora gidersen git var olacaktır, eminim senin şuan hissettiklerini hepimiz hissetmişizdir. o yüzden dua edip tevekkülü Allaha bırakanlardanım ben ,mesela şuan sıkıntılarım var ama geçmeyecek değildir elbet ama sabır işi dedikleri şey bu noktada başlıyor. umarım istediğinden çok çok güzel olur.Kızlar herkese selam;
Ben bu cuma ameliyat olacağım. Bir heyecan basıyo anlatamam. Sizin yazdıklarınızı okudum ve sorunlar olmaya başlamışbigunmutlaka senin burun ucun sonradan mı şişti. Başta böyle durmuyodu. Korkuyorum açıkçası, bu kadar eziyetten sonra hadi beğenmezsem diye. Vazgeçmek bile geliyor aklıma
kime sorcaksan ismini yazarsan cevap verecektirMerhaba ? Burun hakkında konsmak istyrm sizinle bir kaç sorum olacak fakat özelden göndermedi girdiğinizde yazrsın sevnrm
Sonu güzel olucaksa eziyet değil gerçekten. Asıl ameliyattan sonra başlıyo her şey. Ameliyat en kolayı. Bide memnun kalmazsan benim gibi çökersin. Her şeye hazırlıklı ol ve gerçekten güvendiğin bi doktora ol ameliyatını.Kızlar herkese selam;
Ben bu cuma ameliyat olacağım. Bir heyecan basıyo anlatamam. Sizin yazdıklarınızı okudum ve sorunlar olmaya başlamışbigunmutlaka senin burun ucun sonradan mı şişti. Başta böyle durmuyodu. Korkuyorum açıkçası, bu kadar eziyetten sonra hadi beğenmezsem diye. Vazgeçmek bile geliyor aklıma
Belirtmek isterim ben dr esabil ekere olmadım ameliyatımı. Yanlış anlaşılma olmasın :)Sonu güzel olucaksa eziyet değil gerçekten. Asıl ameliyattan sonra başlıyo her şey. Ameliyat en kolayı. Bide memnun kalmazsan benim gibi çökersin. Her şeye hazırlıklı ol ve gerçekten güvendiğin bi doktora ol ameliyatını.
Canim burun kemigi anatomisinde burun kemigi ucgendir degismez masaj yaparken bas parmagini ve isaret parmagini goz pinarlarina yerlestirip hafif baski uygularsan kas arasindaki odem dagilmis olur oradaki odem engellendigi icin burun ucundaki odem istemesende dagilir ufak bi bilgi paylasimiBide bakiyorum kimininki sekil olarak top gibi kalirken kimininki ucgen ve sivri durabiliyor iste ben sivri olanlari cok begeniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?