Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Buda benim burnum sanki dikis yerinin orda fazlalik var gibi degil mi
Iste benimde öyle burun ucumun sol kısmında yükseklik var .bende kafaya taktım hem öyle olduğu için mı benimki sola doğru yamuk görünüyor yoksa gerçekten burun ucum yamuk bilmiyorum.

Ama canim söyle de bi durum var
Kalin derilerde odemin atilmasi cok gec oluyor normalde ince deri 3.ayda odem azalmaya baslarken kalin deride 6 aydan once odemde hic degisiklik olmayabiliyor yani seninki kalin deri diye hatirliyorum belki bunun icin odem oylece duruyodur bi 6 aya degisebilir yani moral bozmak icin hala cok erken helede zor sekil alip zor oturan kalin deriye sahipsen hic boylemi kalacak diye acele etme yari yariya kuculme oluyormus yamukluklar cikinti yada cokuntuler duzeliyormus surekli bu konudaki doktor videolarini izliyorum boyleymis yani

inşallah odemdır.son halimi gönderiyorum.yandan güzel ama önden beğenmiyorum.

İnşallah canım odemdır . birde size bısey sorcam ben daha önce yüzümü Burnum üstünü de aldırıyordum. Burnumun ustu çok tüylendı hatta siyah dik dik duruyor acaba burnumun üstünu aldırsam bısey olur mu çok özel oldu sorum ama karar veremedim akıl almak istedim.sonuçta deriyi çekecek

Sonucta islem gordu burnun ve deride toparlaniyor sonrasinda deforme olup kirisik burusuk durma riski var hicc ellemezdim ben olsam

Canim ben esabil beyle ameliyattan 1 gun once gorustum ve bir foto gosterdim kendisi biraz kalkik yapalim daha hos durur dedi bende ok. Dedim ameliyattan oncede son kez sordugunda hocam ben size birakiyorum ve guveniyorum dedim sagolsun tam istedigim gibi oldu endiselenmen normal hepimiz yasadik ama emin ol konusunca rahatliyorsun

Aynen oyle benimde gosterdigim resime benzedi ucundaki odem gecince tam istedigim gibi olacagina inaniyorum guveniyorum esabil beye
Icin rahat olsun

inşallah odemdır.son halimi gönderiyorum.yandan güzel ama önden beğenmiyorum.Eki Görüntüle 1918982
Canim emin ol hepimizin onden az yada cok sorun var sorun dedigim odem ve eminim gecer
inşallah odemdır.son halimi gönderiyorum.yandan güzel ama önden beğenmiyorum.Eki Görüntüle 1918982
Odem gibi gorunuyor ama sunu da belirtmekte yarar var plastik cerrahlar burunda yamukluklar sekil bozukluklari olabilecegini soyluyorlar odemden kaynakli olup olmadigini anlamak icin 6 ay beklemek gerekiyor ki bence burnunda cok fazla odem var bariz yani ben oyle goruyorum

Simam acayip değişti kimse tanımıyor beni : ) bide çene estetiği olduğum için şuan ağzım kapanmıyor.dikişler iyileşseydi Allah'ın izniyle. Burun ucunda dalga var görünüyor mu bilmiyorum .bunlarda yan profil

Eklentiler

• IMG_1035.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 2.218
  • IMG_1035.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 1.258
Valla buyuk degisim gecirdin baya iyilestin toparlandin daha yaza kadar tum sorunlarda gecer insallah yan profil burnun cok cok guzel tam istedigim gibi

Yarın alçım alınacak, nefes alma problemim tamponlar alındığından beri vardı ama yavaş yavaş geçiyor o da. Nitekim sağ burun deliğimde et olduğunu gördüm bugün. Nefes almamı engelleyen bir şey olduğunun farkındaydım ama kurumuş kan ya da akıntı olduğunu düşünüyordum. bugün baktım bildiğiniz et parçası. Yarın alçı için gittiğimde sorucam ama umarım tekrar küçük de olsa bi operasyon geçirmemi gerektirecek bir şey değildir Burnumun şeklini alçılıyken ve ödemliyken dahi beğeniyorum ve ameliyat sonrası süreci de çok kolay atlattım, Esabil beye güveniyorum bu nedenle fakat bu endişelendirdi. umarım önemli bir şey değildir

Ameliyat yarin mi eger yarin yatis olacak ve ayni gun ameliyat olacaksan ise gitmen gerekmez calistigini sogleyip yatis kagidi alirsin hep burdayiz bu sureci hep birlikte atlatmak icin variz hersey iyi olacak icini ferah tut yaza mihtesem girwcegis hepimiz

Ama yatis islemini yaptirip ertesi gun olacaksan isini garantiye al ise gitmeyim yinede diyosan aile hekiminden bi gunluk alirsin rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…