Iste benimde öyle burun ucumun sol kısmında yükseklik var .bende kafaya taktım hem öyle olduğu için mı benimki sola doğru yamuk görünüyor yoksa gerçekten burun ucum yamuk bilmiyorum.Buda benim burnum sanki dikis yerinin orda fazlalik var gibi degil mi
inşallah odemdır.son halimi gönderiyorum.yandan güzel ama önden beğenmiyorum.Ama canim söyle de bi durum var
Kalin derilerde odemin atilmasi cok gec oluyor normalde ince deri 3.ayda odem azalmaya baslarken kalin deride 6 aydan once odemde hic degisiklik olmayabiliyor yani seninki kalin deri diye hatirliyorum belki bunun icin odem oylece duruyodur bi 6 aya degisebilir yani moral bozmak icin hala cok erken helede zor sekil alip zor oturan kalin deriye sahipsen hic boylemi kalacak diye acele etme yari yariya kuculme oluyormus yamukluklar cikinti yada cokuntuler duzeliyormus surekli bu konudaki doktor videolarini izliyorum boyleymis yani
Canim ben esabil beyle ameliyattan 1 gun once gorustum ve bir foto gosterdim kendisi biraz kalkik yapalim daha hos durur dedi bende ok. Dedim ameliyattan oncede son kez sordugunda hocam ben size birakiyorum ve guveniyorum dedim sagolsun tam istedigim gibi oldu endiselenmen normal hepimiz yasadik ama emin ol konusunca rahatliyorsunNenimde 9
Benimde 9 ocakta Esabil Bey ameliyat tarihi verdi kimi yazılanlardan dolayı ister istemez tedirgin oluyorum benimde burnumdaki tek sıkıntı kemer var nasıl bi burun istediğimi anlatamassam diye korkuyorum belkide bu endişem doktorla detaylı görüştükten sonra bitecek bilmiyorum
Canim emin ol hepimizin onden az yada cok sorun var sorun dedigim odem ve eminim gecerinşallah odemdır.son halimi gönderiyorum.yandan güzel ama önden beğenmiyorum.Eki Görüntüle 1918982
Odem gibi gorunuyor ama sunu da belirtmekte yarar var plastik cerrahlar burunda yamukluklar sekil bozukluklari olabilecegini soyluyorlar odemden kaynakli olup olmadigini anlamak icin 6 ay beklemek gerekiyor ki bence burnunda cok fazla odem var bariz yani ben oyle goruyoruminşallah odemdır.son halimi gönderiyorum.yandan güzel ama önden beğenmiyorum.Eki Görüntüle 1918982
Bende tekrar konuştuktan sonra daha rahat olucam kesin hayırlısıyla o gün gelseydiAynen oyle benimde gosterdigim resime benzedi ucundaki odem gecince tam istedigim gibi olacagina inaniyorum guveniyorum esabil beye
Icin rahat olsun
Maşallah çok güzel görünüyosunuz burnunuz süper oldu benceBunlarda benim 25.gün halleri 1 aralıkta bir ay olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?