Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Atıyorum sana özelden biz özellikle sorduk hatta raporda da yazıyor iş yerinde sıkıntı olmazsa gitme yarın denk gelirsek süper olur

bigunmutlaka Cuma günü sabah erkenden gideriz biz, görüşürüz inşallah orda:)
nese0105 yarın sabah 09:20'de randevum var, yine de karşılaşmayı çok isterim.
Kızlar bir de yarın Ankara'da kar uyarısı var, zorunlu olmadıkça dışarı çıkmayın diyor Korkmaya başladım hadi yollar kapanır da gidemezsem diye...

Gunaydin kizlar
Baktim bizim baslikta ses yok dedim nerde bizim kizlar
Bende burnumun son durumunun fotolarini atiyim dedim yarin kontrole gitcem bakalim ne diyecek esabil bey
Yine yazarim

Eklentiler

• photostudio_1480573515644.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 236
Evet, bende burda yazılanları okuyarak güne başlıyorum))Ne diyecek bakalım Esabil Bey, ama iyi duruyor sol tarafın burnun masallah))

Gunaydin kizlar
Bende burnumun son durumunun fotolarini atiyim dedim yarin kontrole gitcem bakalim ne diyecek esabil bey
Yine yazarim
Esabil beyin ellerine sağlık çok güzel bi burun yapmış en önemlisi de sana acayip yakışmış hiç bi kusur yok ucu da bakınca yuvarlak gibi durmuyo güle güle kullan

Gunaydin kizlar
Yine yazarim
Ay keşke bugün gitseydin bu akşam gitçem bende şu çıkan kemiği göstercem bidede kıkırdak çıktı dün.çene dikişlerinde bakıcak

Kizim cok hasta usutmus duruma gore yarin aksam annem yanlarina gelirse gidicem iste
Sizler konusunca ne dedi diye bizede bilgi verirsiniz artik

Saol canim kotu usutmus valla zaten hastanede evime cok ters abidinpasada oturuyorum annem yarin gelicek iste oyle cikicam insallah gorusebilirim doktorla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…