- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Atıyorum sana özelden biz özellikle sorduk hatta raporda da yazıyor iş yerinde sıkıntı olmazsa gitme yarın denk gelirsek süper olurYok canım saat filan belli değil daha. Yarına belli olur sanırım. Genelde sabah yapıyo ameliyatları Sincan'da değil mi?nese0105 teşekkürler canım, raporu bulursan atarsan sevinirim. Ben işe gelmemeye karar verdim yarın. İşlerimi halletmeye vaktim olsun en azından...
Önceki yorumları gördüm bendede aynı durum var yorumlar gözüküyo ama resimler çıkmıyorr. İ(( 50 yorum olmadan açılmıyoBirazdan banlarlar sizi
Amin teşekkür ederim canım. Fırsat buldukça yazarım buraya.Insallah hersey istedigin gibi olur bizleri haberdar et isin gucun rast gitsin
Esabil beyin ellerine sağlık çok güzel bi burun yapmış en önemlisi de sana acayip yakışmış hiç bi kusur yok ucu da bakınca yuvarlak gibi durmuyo güle güle kullanGunaydin kizlar
Baktim bizim baslikta ses yok dedim nerde bizim kizlar
Bende burnumun son durumunun fotolarini atiyim dedim yarin kontrole gitcem bakalim ne diyecek esabil bey
Yine yazarim
Ay keşke bugün gitseydin bu akşam gitçem bende şu çıkan kemiği göstercem bidede kıkırdak çıktı dün.çene dikişlerinde bakıcakGunaydin kizlar
Baktim bizim baslikta ses yok dedim nerde bizim kizlar
Bende burnumun son durumunun fotolarini atiyim dedim yarin kontrole gitcem bakalim ne diyecek esabil bey
Yine yazarim
Bende akşam gidicem kaç gibi orda olacaksınAy keşke bugün gitseydin bu akşam gitçem bende şu çıkan kemiği göstercem bidede kıkırdak çıktı dün.çene dikişlerinde bakıcak
Geçmiş olsun ufaklığaKizim cok hasta usutmus duruma gore yarin aksam annem yanlarina gelirse gidicem iste
Sizler konusunca ne dedi diye bizede bilgi verirsiniz artik
5buçuk gibi orda olurum inşallah neşecim inşallah denk geliriz çok sevinirimBende akşam gidicem kaç gibi orda olacaksın
5buçuk gibi orda olurum inşallah neşecim inşallah denk geliriz çok sevinirimBende akşam gidicem kaç gibi orda olacaksın
İnşallah canımSaol canim kotu usutmus valla zaten hastanede evime cok ters abidinpasada oturuyorum annem yarin gelicek iste oyle cikicam insallah gorusebilirim doktorla
Geçmiş olsun kuzucuğa kıyamamKizim cok hasta usutmus duruma gore yarin aksam annem yanlarina gelirse gidicem iste
Sizler konusunca ne dedi diye bizede bilgi verirsiniz artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?