Ben 6 gibi orda olurum doktora sorarmısın kaça kadar ordaymış5buçuk gibi orda olurum inşallah neşecim inşallah denk geliriz çok sevinirim
Tamam sorarım canımBen 6 gibi orda olurum doktora sorarmısın kaça kadar ordaymış
Biz daha yarım saat sonra oluruz ancak 6.40 gibiBen geldim hoca burda geliyormusun
ayy allah yardıncın olsun canım kolay geçer inşallah.umduğundan güzel olurKizlar merhaba, dün gidip yatis islemlerimi yaptırdım. Resmini cekti burnumun. Bugun saat 09:30 da hastanede olacagim. Reglime bir hafta var ve sanki regl olacakmisim gibi agri var karnimda. Dua edin bana.bigunmutlaka yanima ugramani cok isterim canim İnsallah fırsat bulursam yazacagim buraya cikinca...
Telden kk ya girmek zor oluyo benim icin ama uğraşacağım.
Ben geldim senin ameliyatın başlamış 10.50 de ameliyatta yazıyorKizlar merhaba, dün gidip yatis islemlerimi yaptırdım. Resmini cekti burnumun. Bugun saat 09:30 da hastanede olacagim. Reglime bir hafta var ve sanki regl olacakmisim gibi agri var karnimda. Dua edin bana.bigunmutlaka yanima ugramani cok isterim canim İnsallah fırsat bulursam yazacagim buraya cikinca...
Telden kk ya girmek zor oluyo benim icin ama uğraşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?