Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kemik normal dedi ,çene dikişleri daha iyileşmemiş 15 gün sonra randevum var.neşe görünebildinmi ? Daha buralardayım demişti geçmi kaldın yoksa

Ben yetişemedim artık yarın sabahtan şansımı deneyeceğim yarın bana ediyecek merak ediyorum

Bende yarin gidicem ama randevu alamadim insallah gorusebilirim evime 1.5 saat uzaklikta bosa cikmaz insallah

Ogleden sonra hastalarini kontrol ediyomusya ondan saat 4 gibi orda olucam sincan a gidisim 1.5 saat ama metro var en azindan
Dikmen daha ters geldi bana ondan sincana gitcem randevum olmadigi icin tereddutluyum ama arayip sorcam ordami diye

Kizlar merhaba, dün gidip yatis islemlerimi yaptırdım. Resmini cekti burnumun. Bugun saat 09:30 da hastanede olacagim. Reglime bir hafta var ve sanki regl olacakmisim gibi agri var karnimda. Dua edin bana. bigunmutlaka yanima ugramani cok isterim canim İnsallah fırsat bulursam yazacagim buraya cikinca...
Telden kk ya girmek zor oluyo benim icin ama uğraşacağım.

Canim gunaydin hersey göz acip kapayana kadar bitecek sen ne oldugunu bile anlamayacaksin aaa ne cabuk bitti diyeceksin
Uyaninca bogazinda bi sızı olabilir dudaklarin cok kurur bol bol su ic ve dudak kremi sürki catlamasin
Ilk 3-4 gun zorlanabilirisin uyumak imkaansiz cunku burun nefes alamayinca insan rahatsiz hissediyor uyuyamiyor ayy nerden oldum zormus bee diye 3 gun soylenirsin ama 4.gunden sonra hizla iyilesiyosun gecici bi surec ama fistik gibi bi burun kalici seninle:))
Ameliyattan cikinca yaninda kalacak kisinin surekli buz uygulamasi onemli morarma ve sislikten yana hic korkma cok normal dedigim gibi tum sikayetlerin azalacak 4.gunden itibaren
Kanama olur burun dan sivi gelir yutkunamazsin hepsi normal narkozu kusarak atabilirisin buda cok normal
Hic korkma yaza bomba gibi girecegini dusun
Bu arada gercek adin mi nurem ?

Ha bu arada regl olursan zor olabilir ama imkaansiz degil benim bitmesine 2 gun kala ameliyata girdim
Ameliyattan cikinca basini egmemek gerek degistirmesi filan zor olsada imkaansiz degil insallah olmazsin bide regl olunca kanaman artsbiliyormus bende olmadi gerci

ayy allah yardıncın olsun canım kolay geçer inşallah.umduğundan güzel olur

Ben geldim senin ameliyatın başlamış 10.50 de ameliyatta yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…