Evet ama randevusuz gidiceksen çok beklersin 4den sonra orda ol ki randevusuzları alıyorBende ogleden sonra gidicem nese sende mi randevusuz gitmistin
ben baktım onada o ameliyattaydı bekleyemedim o kadarOyle yapcam ciktim simdi bakalim sonucu yazarim nurem naptiysa cikmistir coktan
Bakicam bi gidince
sen çok uzak yerden geldiğin için sana öyle geliyordur normalde 45 dk falanBende valla tam 2 saattir yoldayim ne uzak yer valla burda oturan resmen metroda yasiyo heralde
Gözün aydın canım geçmiş olsunKizlAr ciktim cok oluyo. Şükür iyiyim, karnim cok acikti sadece. Burnumdan bisey anlasilmiyor daha.bigunmutlaka bekliyorum seni:) soracaklarim var sana
Canim yanimda muz ve süt var, senin listede yazanlari hazırladım ben hep. Simdi az bir corba ictim. Yarim muz ve sut ictiM bide.Canim bisey yemen zor gelir agzin tam acilmayabikir en guzeli muz ye hem tok tutar hem odemi azaltir hem cignemesi kolay :) cantaniza koyun diye soyledik o kadarda kizlar
Neyse artik corba verirler ordan
Ben sut ve buskuvi yemistim hepsi gecicek tekrardan gecmisler olsun yaza bomba gibi gircez
Geçmiş olsun ağrısız sızısız atlatırsın biran önce inşallahKizlAr ciktim cok oluyo. Şükür iyiyim, karnim cok acikti sadece. Burnumdan bisey anlasilmiyor daha.bigunmutlaka bekliyorum seni:) soracaklarim var sana
çok sevindim iyi olmana :)KizlAr ciktim cok oluyo. Şükür iyiyim, karnim cok acikti sadece. Burnumdan bisey anlasilmiyor daha.bigunmutlaka bekliyorum seni:) soracaklarim var sana
süper sevindimm darısı dikişlerde bizim başımıza :)Ben kontrolumu oldum odem sadece ucunda azcik kaldi dedi cok iyi durumdaymis burnum
Dikislerinde hepsi dusmus
Bu arada S sonpismanlikfayda i de gordum masallah super gorunuyodu
Gerçekten güzel olmuş nuydu yaa ben çok değişik hissediyorum kendimi :)Benim dikislerim 1.ayimda dustu icinidekiler
Diger kesi yerinde olan da kabuk baglayip kavlamisti kendim aldim
Bugun burdan bi arkadas daha gordum z ile baslayan bi nicki vardi gordugum en guzel burun oydu alcisi bugun cikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?