Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Bende ameliyata girmden kontrol oldum burnun ucuna ve kanatlarına masaj yapmıyormusun dedi Ben biraz oralar acıyor dıye yapamıyordum onun dışında herşey çok iyi dedi rahatladım

Canim bisey yemen zor gelir agzin tam acilmayabikir en guzeli muz ye hem tok tutar hem odemi azaltir hem cignemesi kolay :) cantaniza koyun diye soyledik o kadarda kizlar
Neyse artik corba verirler ordan
Ben sut ve buskuvi yemistim hepsi gecicek tekrardan gecmisler olsun yaza bomba gibi gircez

Canim yanimda muz ve süt var, senin listede yazanlari hazırladım ben hep. Simdi az bir corba ictim. Yarim muz ve sut ictiM bide.
Sana tekrartekrar tesekkur ederim. Gelmen beni mutlu etti.

Tanistigima memnun oldum canim nolcak iyikide geldim burun arkadasligi oldu :)
Hizla toparlanirsin insallah

Benim dikislerim 1.ayimda dustu icinidekiler
Diger kesi yerinde olan da kabuk baglayip kavlamisti kendim aldim
Bugun burdan bi arkadas daha gordum z ile baslayan bi nicki vardi gordugum en guzel burun oydu alcisi bugun cikti

Benim dikislerim 1.ayimda dustu icinidekiler
Diger kesi yerinde olan da kabuk baglayip kavlamisti kendim aldim
Bugun burdan bi arkadas daha gordum z ile baslayan bi nicki vardi gordugum en guzel burun oydu alcisi bugun cikti
Gerçekten güzel olmuş nuydu yaa ben çok değişik hissediyorum kendimi :)

Sana bisey diyeyim mi benim gordugum baktigim resimlerde dahil en ama ennn cok begendigim burun seninkiydi..o kadar deyim yani mukemmel oldu seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…