Yaaaa çook teşekkür ederim çook sağolun gerçekten çok mutlu oldum :)Sana bisey diyeyim mi benim gordugum baktigim resimlerde dahil en ama ennn cok begendigim burun seninkiydi..o kadar deyim yani mukemmel oldu seninki
Çok tesekkürler :) esabil bey size ne dedi nası geçti kontrolGule gule kullan gercekten hos olmus tam istedigim gibi
Foto atsan olmaz mı acabaÇok tesekkürler :) esabil bey size ne dedi nası geçti kontrol
Yaaaa çook teşekkür ederim çook sağolun gerçekten çok mutlu oldum :)
Ne olur foto atar mısınız ben de ameliyat olacağım çok az kaldı...Yaaaa çook teşekkür ederim çook sağolun gerçekten çok mutlu oldum :)
Araştırma istersen çünkü ne kadar araştırırsan o kadar kafan karışacak. İçinin rahat etmesi için bence bir an önce esabil bey ile yüzyüze görüş eğer bi sıkıntı varsa zaten sana söylerdi. Umarım dediğin gibi bir durum yaşamazsın sadece şişlik ve ödemdirKızlar merhaba takipteyim ama yazmıyorum. Yazanoyorum. Moralim bozuk. Burnum ilk açıldığında bariz şişti ama şekli çok iyidi. İkinci haftadan sonra burnumun sol uç kısmında bişeyler olmaya başladı. Sanki kasılır gibi bi his vrdı. Aynı gün içine doğru çökmeye başladı. Panik oldum tabi esabil beye fotj attım. Anormal bişey olmadığını söyledi. Ben de çok üstnde durmadm çünkü öyle pat diye çökmüyor zamanla artıyor. 2 gün sonra sol yan tarafımda çukurluk gibi bişey olmaya başladı ve yine aynı kasılma gibi bi his. Dedim acaba sağ trafım şiş sol trafm iyileşiyor. Ama zaman geçtikçe sol kanat kısmı çıkıntı gibi durmaya başladı yani bariz çukurluk belli. Yine esabil beye meşajla foto attım. U kez konuşmak istedim. Bana çok stres yaotığımı bunların notmal oldğnu söyledi. Beni endişelendirenin kimsede böyle sorunşr olmdığını bunun yaşamam gereken rutinin dışında bir sorun olduğunu düşündüğümü söyledim. Anormal olmadığını ve sabretmem gerektiğini söyledi ve kapattık. Bu arada Sağ trafım normal görünüyor. Yani şiş ama hepsi aynı ahenkte. Sonra sağ tarafımın burun ucu aynı durumu yaşadı. Yani toparşamak gerekirse burun içindeki dikişlerin dış kısımları (tam olarak deliklerin üstündeki yerler) çukur gib duruyor ve sol yan tarafta çukurluk var. Bi daha aramadm esabil beyi. 1 ay olsun kontrol için haberleşecektik o zaman atcam foto. Buraya foto yükleyemiyorum çünk telden olmuypr sanırım. Çok denedm. Her akşam araştrdm ama hep iyi niyetli yaklaştım. Ama bu akşam umudumu yitirdim sanrm. Çünkü bu tarz durumlarda jiç normale dönen bir burunla karşılaşmadm. Hepsi revizyondan bahsetmiş. Fazla kıkırdak alınması ya da dikişle ilgili sıkıntılar tam bilmiyorum. Kafam allak bullak ve moealim bozuk. Şu da var eski burnumdan çok daha güzel burnum ama bakınca o çukurlar acayip dikkat çekiyor. Pişman olmaktan korkuyorum
Bogazin cok kuruyup tahris olucak ona yapcak bisey yok artik bol bol su iceceksin ve 5 gun uyku nerdeyse imkaansiz
Krem ben surdum goz altinada sadece cok gozume yaklastirmadim yinede capaklanma oldu
Diger krem var bide dikis yerine surulen ismi balaban ondan vermedimi sana
Geçmiş olsun .Canim ben terramycin ve stafine suruyorum. BAlaban diye bir krem vermedi bana. Bugun dune göre daha sersem geziyorum. Agri kesici ve antibiyotik verdi birde bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?