Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Agri kesici ve antibiyatik banada verdi ama kremler farkli demekki
Merak etme 5 gun hemen biter ha biraz zor olur o 5 gun ama sonrasi icin deger

Nasılsınız arkadaşlar ? Olumlu olumsuz yorumlar insanı düşündürse de , zamanı yaklaşan ben (son25 gün) çok rahatım nedense ya iyi olacak gibi hissediyorum inşallah yanılmam ama kafam çok rahat .
Kesinlikle en dogrusu rahat olman
Cok istisna durumlar disinda kolay gecen ve ufak zorluklara degen bi ameliyat
Ben diyorum ki bunca zaman bosuna takinti yapmisim bosuna oyle gezmisim gulmeye korkardim oyle sarkikti ki resim cekilmek istemezdim
Yani iyi dusun iyi olsun ben cok memnunum

Günaydın kızlar kendimi çok garip hissediyorum bu his nası geçecek sabah uyandım aynaya bakmak istemedim herkes çok beğendi ama kendimi çok garip hissediyorum

Arkadaşlar selam bir şey soracağım alçıda ki hali ile alçıdan sonra ki hâli aynı mi oluyor yoksa alçı çıktıktan daha mı güzel oluyor söyler misiniz ? Alçılı ve sonraki hallerinizi atar misiniz

Yaa ilk basta garip hissetmen normal kendini burnundan sogutma mutis guzel oldu seninki hastanede ilk gordugum an bayildim ben sende zamanla alisirsin hani olumsuz dusunme degisik bi ifade oluyor cunku odemli daha sislikler inince daha da guzel olacak

Alci cikinca cok daha belirgin oluyor alcili bisey anlasilmiyor zaten

Eklentiler

• IMG_20161203_121311.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 573
Kizlar ben eve gelince dus aldim, burnuma su degmeden heryerimi yikadik. O kadar rahatladim ki anlatamam. Tüm sersemligim gitti uzerimden. Saclarimin alt tarafinda filan kan kurumus. Şükür simdi cok iyi hissediyorum, merakla bekliyorum yarin nasil olacagimi, morarmalarimi.

Peki bu ödemler ne zaman inecek ya da ne zaman inmeye başlayacak

Iste odemlerin inmesi tam bir sabir isi
Tamamen kisiden kisiye degisiyor bi kere 6 ay sart burun ucundaki odem yani sislik en zor inen en ec inen
Duzenli masajlari yapmak cok onemli ve odem azaltici gidalar tuketmek lazim

Sonuç bu şekilde merak eden arkadaşlar için

Eklentiler

• IMG_0056.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 488
  • IMG_0057.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 516
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…