- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Kesinlikle en dogrusu rahat olmanNasılsınız arkadaşlar ? Olumlu olumsuz yorumlar insanı düşündürse de , zamanı yaklaşan ben (son25 gün) çok rahatım nedense ya iyi olacak gibi hissediyorum inşallah yanılmam ama kafam çok rahat .
Günaydın kızlar kendimi çok garip hissediyorum bu his nası geçecek sabah uyandım aynaya bakmak istemedim herkes çok beğendi ama kendimi çok garip hissediyorum[/QUOTE ]
Saçımı kahveden röfleye döndüğümde bile birkaç gün aynaya bakamam kendimi garip hissederim başkasıymışım gibi gelir :)) bence doğal birşey bu
Foto atabilir misinGünaydın kızlar kendimi çok garip hissediyorum bu his nası geçecek sabah uyandım aynaya bakmak istemedim herkes çok beğendi ama kendimi çok garip hissediyorum
Senin yorumuna kendi cevabımı eklemişim nasılGünaydın kızlar kendimi çok garip hissediyorum bu his nası geçecek sabah uyandım aynaya bakmak istemedim herkes çok beğendi ama kendimi çok garip hissediyorum
Alci cikinca cok daha belirgin oluyor alcili bisey anlasilmiyor zatenArkadaşlar selam bir şey soracağım alçıda ki hali ile alçıdan sonra ki hâli aynı mi oluyor yoksa alçı çıktıktan daha mı güzel oluyor söyler misiniz ? Alçılı ve sonraki hallerinizi atar misiniz
Efendim canim
İki kere alıntılamışım ama nasıl oldu anlamadım teşekkürler cevabın için çok yakışmışEfendim canim
Peki bu ödemler ne zaman inecek ya da ne zaman inmeye başlayacakYaa ilk basta garip hissetmen normal kendini burnundan sogutma mutis guzel oldu seninki hastanede ilk gordugum an bayildim ben sende zamanla alisirsin hani olumsuz dusunme degisik bi ifade oluyor cunku odemli daha sislikler inince daha da guzel olacak
Dilini damağına bastır öyle geçiyor normal hapşırman ben hala hapşırıyorumKizlar ben cok hapşırıyorum, burnum rahatsiz olmuyo ama hapsirirken. Acaba grip mi oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?