- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Burnun şuanki haliyle bile çok güzel görünüyo bide şişlikler inince daha da güzel olur eminim kaç haftalık şuanda burnunSonuç bu şekilde merak eden arkadaşlar için
Iste odemlerin inmesi tam bir sabir isi
Tamamen kisiden kisiye degisiyor bi kere 6 ay sart burun ucundaki odem yani sislik en zor inen en ec inen
Duzenli masajlari yapmak cok onemli ve odem azaltici gidalar tuketmek lazim
Alçım dün aksam çıktı canım tesekkür ederimBurnun şuanki haliyle bile çok güzel görünüyo bide şişlikler inince daha da güzel olur eminim kaç haftalık şuanda burnun
Çok tesekkürler :)Masallah cok guzel olmussun
Çok teşekkür ederimBende beğendim çok güzel olmuş masallah, yüzüne de yakısmıs
Yaa öyleyse sevindim canim. Bisey sormak istiyorum. ameliyat gününü esabil bey kendi mi belirliyor yoksa biz mi? Ben aralıkta olmak istiyorum inşallah dolu falan değildirBen sincan devlet hastanesinden cok memnun kaldim. Hemsireler inanilmaz iyiydi, ozel hastaneden farki yoktu. Aksam Esabil bey yanima geldi ve nasilsin, sormak istedigin bisey var mi dedi? Allah herkesin yardimcisi olsun insallah. Ben hala agrim fazla olacak diye beklemedeyim. Bu kadar da kolay olamaz diye düşünüyorum. Kendimi zora cok alistirmistim çünkü
esabil bey simdiden şubata atıyor ne aralığıYaa öyleyse sevindim canim. Bisey sormak istiyorum. ameliyat gününü esabil bey kendi mi belirliyor yoksa biz mi? Ben aralıkta olmak istiyorum inşallah dolu falan değildir
Gerçekten miiiiesabil bey simdiden şubata atıyor ne aralığı
Aralığı biz ekimden doldurduk janımGerçekten miiii
Büyük ihtimal ,devlette iki ay gün veriyor çünkü !Anladim canım ozaman ben şubatta olcam büyük ihtimalle demi
Bende ağlayacak gibi oluyordum açıkcası boğazımın kuruluğundan. Gerçekten zor bir süreç ama geçecek. Bal tavsiye ederim şahsen ben bazen gece uyandığımda bile kalkıp bi çay kaşığı yiyordum boğazı çok yumuşatıyor. Bir de bol bol ıhlamur ve ılık su. Gece uyurken ağzın üzerine tülbent koymak da çok işime yaramıştı.Canim tamponum haftaya persembe cikacak. Bogazim cok kuruyo nasil dayanicam 5 gün daha bilemiyorum. Simdi baktim da gözümün ustune morluklar yerlesiyo Eve gidince ananas suyu ve yogurt yiyeceğim insallah. Derim kalin oldugundan gec iyilesirim demistim Esabil beye, alakasi yok sadece bizim icin zor Olur ameliyati yapmak dedi.
içebilirsin alçın çıktıysa günde bir taneden fazla içme ama :)Kızlar ödemler için artık yeşil çay içmemde bi sakınca olmaz değil mi muz ve ananas dışında önerebileceğiniz başka bi şey var mıı
Evet bogaz kuruluğu cok kötü. Yanimda su ve dudak kremim duruyo surekli. Bal da iyi fikir hic sevmem ama denemekde fayda var.Bende ağlayacak gibi oluyordum açıkcası boğazımın kuruluğundan. Gerçekten zor bir süreç ama geçecek. Bal tavsiye ederim şahsen ben bazen gece uyandığımda bile kalkıp bi çay kaşığı yiyordum boğazı çok yumuşatıyor. Bir de bol bol ıhlamur ve ılık su. Gece uyurken ağzın üzerine tülbent koymak da çok işime yaramıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?