Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

bigunmutlaka canim ben bugün azicik daha morardim. Ama cok da fazla olmadigini düşünüyorum. Ayaga kalkinca genelde basim dönüyor. Agrim da yok cok şükür.

Son düzenleme:
bigunmutlaka senim burun kenarlarındaki ödemler ne zaman inmeye baslamıstı canım
Benim derim ince deriymis ve ince derinin daha hizli odem attigi soyleniyor 45.gun ve sinrasinda burun cevremdeki odemler hep indi ucundaki ise hala duruyor en gec burunucu odemi inermis 1 yil kadar surebilirde daha erken inebilirde zaman gosterecek bunyeden bunyeye degisir dedi doktor

bigunmutlaka
Sen ne kadar tatlı birisin, ameliyat olmadan önceki süreçten sonuna kadar yazdıklarınkn hepsini okudum. Adım adım öyle güzel şeyler paylaşmışsınki. Esabil beye senden sonra ameliyat olmaya karar verdim ama eşimi bir türlü ikna edemiyorum. Zaten şimdi alsam 2 ay sonrasına atıyor diyorsunuz. İki kızım var, bakanım zor. Ama çok ameliyat olmak istiyorum. Çok da korkuyorum. Hep eşim daha kötü olursan görürsün diyo, onun ç

Tesekkur ederim :) yardimci olmaya calistim cunku bende cok atastirdim sorcak birini bulamadim cogu zaman onun icin kendim olunca herkese yardimci olmak istedim
Benimde 2 kizim var biri 8 digeri 2 yasinda ve yillarca erteledim bi sene karar verince de 2 yasindaki kizim korkarmi kim bakar nasil olur diye cok kafaya taktim ameliyattan 1 hafta oncesinden itibaren burnuma bant takip alistirmaya calistim korkmasin diye o sekilde dolandim evde bak bisey yok diye arada bantin altini gosterdim :)
Esim cok istedigim icin destek oldu insallah sizde ikna edersiniz simdi diyorumki iyiki olmusum bunca yil kafaya takarak bosuna beklemisim
Burun ameliyatini zaten kışın daha cok tercih ediyorlar sicak iyi gelmiyor gunese de cikmaman gerekiyor suan fiyat devlette olursan 2 300 mus ozelde hemen olcam dersen de 3.500 ila 4000 arasinda tutuyor
Hakkinda hayirlisi olsun

Sabah kalktım ve ilk işim esabil beyden randevu almak oldu. Haftaya perşembeye randevu aldım. İnşallah eşimi o zamana kadar ikna edebilirim. Eğer edersem ben de senin gibi herşeyi paylaşmayı istiyorum. Çünkü insan bu süreçte çok yardıma ihtiyaç duyuyor. Benim de kızımın biri 3 diğeri 6.5 yaşında. İnşallah hayırlısı olsun diyorum. Bana dua edin ama nolur. İnşallah müsade eder ve herşey yolunda gider. Bu arada gerçekten mükemmel olmuşsun. Maşallah

Evet sonunda ameliyat günüm belli oldu çok güzel bir günde hemde 14 şubat sevgililer gününde ama bi miktar para verip öne aldirtabiliyormusuz öyle yapmayı düşünüyorum çok geç çünkü

Kizlar benim gözlerimin ici yaniyor. Sizde oyle olan oldu mu? Gozyasi damlasi damlatiyoruz ondan sonra azaliyor. Bugun hastaneyi aradim raporumu sisteme giris yapacaklar bugun.

Meraba canım bendede üç tane çocuk var bende çok korkuyodum bende buradan cesaret alarak gittim 9 ocakta ameliyat tarihim eşim artık olda kurtuluyum dedi sürekli diyomuşum inşallah hepimizinkini istediğimiz gibi olur

Meraba canım bendede üç tane çocuk var bende çok korkuyodum bende buradan cesaret alarak gittim 9 ocakta ameliyat tarihim eşim artık olda kurtuluyum dedi sürekli diyomuşum inşallah hepimizinkini istediğimiz gibi olur
Ayyy inşallah hepimizin de istediği olur. Ben izin koparabilirsem hemen sizinle paylaşacağım. Fiyatta bi değişiklik yok di mi? Benim korkum 2017 de fiyatların artması, umarım öyle bişey olmaz

Kızlar benim esim de yillardir hic istemedi ameliyat olmami.burnumu hep cok beğendiğini söylüyordu. Burnumun kirik olmasindan dolayi problemlerim baslayinca mecbur kaldi izin vermeye

Bu arada ben geceleri hep burnumdan nefes aliyormusum, zorlanarak nefes alıyormuşum. Bugün de yemek kokusunu alıyorum evde

Evet kızlar nihayet uzun uğraşım sonunda eşimi hastaneye götürmeye ikna ettim. Ve randevuyu haftaya perşembeye almıştım hemen pazartesiye çektim. Çok şükür inşallah herşey çok güzel olur herkes için. Bi de umarım 15 tatil içinde ameliyat olurum. Büyük kızım 1.sınıfa gidiyor. Okula getir götür olayım olmaz hemm. Ayyy kızlar inanamıyorum gerçekten. Çok mutluyum anlatamam. Senelerdir beklediğim an gelecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…