Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Hakkinizda hayirlisi olsun sevindim sizin adiniza

S sonpismanlikfayda canim benimde gozlerin acayip yaniyodu yas akiyodu o normal ameliyat sirasinda yuzune surdukleri maddeden dolayi imis o yanma ben hic bisey kullanmadim 7.gun gecti kendi
Bana goz damlasi iyi geldi, gözlerimi acamiyorum yandiginda. Ben burnuma degmeden heryerini yikadim yüzümün ameliyat sonrasindan bisey kaldigini sanmiyorum ama, morluklardan dolayi yaniyodur diye düşünüyordum.
Bide ben 2 Aralik da 12:30 da ameliyattan ciktim. Bugun 3. Gun mu 4.gun mu hesaplayamadim bi türlü Sanirim 3.gunum bitti degil mi canim? Sen nasil hesap yapiyosun ilk günü saymiyosun degil mi?

Yuzuni yikasanda basta anestezi sirasinda goz etkileniyor sen uykdayken okuyor olan uyandiktan sonrada gecmiyor cok etkili bi madde o
Yuzdeki yagkanmayida siyah noktaninda artis sebebi o
Sonrasinda bende yikadim tabi ama nafile 7 gune geciyor ama

Yuzuni yikasanda basta anestezi sirasinda goz etkileniyor sen uykdayken okuyor olan uyandiktan sonrada gecmiyor cok etkili bi madde o
Yuzdeki yagkanmayida siyah noktaninda artis sebebi o
Sonrasinda bende yikadim tabi ama nafile 7 gune geciyor ama
Canim benim teşekkür ederim cevabin icin, sen ne güzel bir insansın. Demek ki o madde yakıyor gözlerimi. Bugün de bitti sayılır şükür

:) arkadas olduk biz nolcak kiz surda fikir alisverisi yapiyoz takiliyoz iste benim icin bi allah razi olsun demen dunyaya bedel

Yarindan itibaren hizla iyilesmeye baslarsin tampon cikinca rahatlarsin ve alcida bi cikaydi yaaa dersin heycandi merakti derken alci bi cikar sana ttum sureci unutturur guzel burnuşun

Yarindan itibaren hizla iyilesmeye baslarsin tampon cikinca rahatlarsin ve alcida bi cikaydi yaaa dersin heycandi merakti derken alci bi cikar sana ttum sureci unutturur guzel burnuşun
Canim Allah bin kez razi olsun senden. Simdilik hedefim tamponun cikmasi Sonradan da dedigin gibi alciyi sorun ederim. 6.gun tampon cikacak, alci da 11.gun mu cikar sence?

Saol canim benim
Alci eger cok ozel bi durum yoksa 10.gun cikiyor ama burdan benle ayni zamanda olan bi arkadasin ki 13.gune kadar dursun demis doktor cnku kurumamis yani bi sorun olmadikca 10.gun cikar
Ve cikmaya yakin acayip tatli tatli kasiniyor oda iyilesme gostergesiymis

Kızlar benim burun iyice şişti sanki.uzaya füze gönderecek gibi yukarı yukarı bakıyor .ucu sırtı kenarları şişti baya. aradaki farka bakın bi

Eki Görüntüle 1921248 Kızlar benim burun iyice şişti sanki.uzaya füze gönderecek gibi yukarı yukarı bakıyor .ucu sırtı kenarları şişti baya. aradaki farka bakın bi
Bence cok güzel duruyo burnun. Bakarken benimki de bu hale gelecek mi diye baktim valla 6 aya kadar da cok degisiyormus burun bence takilma, güzelliginin tadini cikar...

Degisek gii ben kalkik seviyorum kalkik olsa dert etnezdim odeme gelince o daha yari yariya kuculur benim suan bile asiri kuculdu ilk alci ciktigina gore resmen minnacik kaldi azda kalkik olsa daha sevinirdim

Bence cok güzel duruyo burnun. Bakarken benimki de bu hale gelecek mi diye baktim valla 6 aya kadar da cok degisiyormus burun bence takilma, güzelliginin tadini cikar...
Canım ya Çok tatlısın umarım seninki hayalinden daha güzel olur.
Benim gösterdiğim resine benzemedi 10.gün resmî ilk alçı çıktığında ki hali daha güzeldi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…