Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Cok begendim cok yakismis yüzüne burnun, onceki hali de kotu degilmis ama Darisi benim basima, baslarda benimkinin ucu kocaman olacak eminim

Benim de büyüktü ucu ilk alçı çıktığında hatta annem pinokyo demişti :) ama gün geçtikçe iniyor ödemler, ben ince derili olduğum için çabuk indi ama kalın derili olsanız da sadece biraz daha uzun sürecek ama yine geçecek.

Ben kalin deriliyim dogru dürüst morarmadim ama sanirim sisliklerim gec inecek benimde. Simdiden burnumun ucu kocaman duruyo sis oldugu belli

Ben kalin deriliyim dogru dürüst morarmadim ama sanirim sisliklerim gec inecek benimde. Simdiden burnumun ucu kocaman duruyo sis oldugu belli

Benim de kocaman duruyordu, özellikle tamponlar varken şimdiki halinin iki katı duruyordu. tamponlar çıkınca biraz küçülüyor. Alçı çıktıktan sonra da tam gaz iyileşmeye başlıyor hiç canınızı sıkmayın :)

Miniminimoy bayildim burnun gayet guzel yuzunede yakismis gule gule kullan
Kizlar odenlerin inmesi zaman aliyor ve burun yari yariya kuculuyormus hic caninizi sıkmayin
Buda benim 2.ayim

Eklentiler

• photostudio_1480963936673.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 384

kızlar selam..
S sonpismanlikfayda cnm meslektaşım. sana iki kere selam :) resim paylaşırmısın. benimde öbür ay başına. azkaldı :)

özelde mi olsam diyen bir arkadaş okudum demin. ismini unuttum. eger tek sorun zaman ise, bence bekleyin. su gibi geçiyor. hele bide burdaki ortamı takipteyseniz daha çabuk geçiyor. hepimiz birbirimizin sürecini paylaşıyoruz, gününü sayıyoruz. bu arada tüm bunlar için herkese teşekkürler. aynı desteği 3 ocak ve sonrasında kendime de beklerim sizlerden :)

özelde olmak...
bence gerek yok. aceleye gerek yok. bekelrken de bilgi ediniyosunuz zaten.
zaman da su gibi geçiyo dediğim gibi. benim 27 günüm kalmış mesela :)

sol bastan ilk resim ilk gün sonra 1.gün 2.gün 3.gün diye devam

Eklentiler

• IMG_8278.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 424
Kizlar ben yüzüme krem sürmesem artik nolur sizce? Cok da morarmadim ama morarmayi gecirici etkisi olur mu hirudoid jel in. Birde burun ucuma stafine krem yazmis doktor onu sürüyorum. Siz de surdunuz mu bu kremi?

Merhabalar. Bende 5 Ocakta ameliyat olucam. Çok merak ediyorum sonucu. Çogu yorumları okudum sonuçlar gayet güzel :)

sol bastan ilk resim ilk gün sonra 1.gün 2.gün 3.gün diye devam
Eski halini hatırlamıyorum da şimdiden hoş duruyor ama baya şiş tabi şişlikten de büyük görünüyor normal olarak..

burun ucuna yazdığı krem nedir ? nereye sürülüyo burun deliklerine mi yoksa uçtan mı bahsediyorsun.?

Eski halim yoktu hic zaten canim. Tampon bi ciksaydi artık sıkıldım.
Kremin adi stafine burun deliklerine ve dikis yerine suruyorum kremi?

Eski halim yoktu hic zaten canim. Tampon bi ciksaydi artık sıkıldım.
Kremin adi stafine burun deliklerine ve dikis yerine suruyorum kremi?
anladım canım bana balaban vermişti antibiyotikli krem di ona benzer muadil bi ürün demekki

Eski halim ameliyatli halimden daha iyi duruyor bence
burun ucu çok şiş şuan eskisiyle kıyaslaman için çok erken tabi. benim burun ucuda büyüdü alçı çıktıktan sonra ondan rahatsızım bi geçseydi asıl şeklini merak ediyorum. senin daha tampon çıkınca burun küçülcek alçı çıkacak sırtını göreceksin vs.daha var canım

Benim alci cikmadan burnumun ucu kocamanTamponun cikmasina az kaldi şükür. Senin cenen nasil oldu agrisi gecti mi artik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…