- 9 Ocak 2015
- 65
- 37
- 88
Cok begendim cok yakismis yüzüne burnun, onceki hali de kotu degilmis ama Darisi benim basima, baslarda benimkinin ucu kocaman olacak eminim
Benim de büyüktü ucu ilk alçı çıktığında hatta annem pinokyo demişti :) ama gün geçtikçe iniyor ödemler, ben ince derili olduğum için çabuk indi ama kalın derili olsanız da sadece biraz daha uzun sürecek ama yine geçecek.
Ben kalin deriliyim dogru dürüst morarmadim ama sanirim sisliklerim gec inecek benimde. Simdiden burnumun ucu kocaman duruyo sis oldugu belli
Merak edenlereeee, bu da benim minnocuk burnumun öncesi ve sonrası :)
Eki Görüntüle 1921341
bu da çaprazdan ---- bu arada benim 14.günüm
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Eki Görüntüle 1921341
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Eki Görüntüle 1921341 Maşallah valla süper bu kadar olurdu
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Eki Görüntüle 1921341
Kaç yaşındasın gerçwkten merak ettim
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Eki Görüntüle 1921341
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Ne kadar güzel olmuş burnunnn. BaaayıııllldımmmmmmMerak edenlereeee, bu da benim minnocuk burnumun öncesi ve sonrası :)
Eki Görüntüle 1921341
Eki Görüntüle 1921342
bu da bonus olsun;
Eki Görüntüle 1921343
Ne kadar güzel olmuş burnunnn. Baaayıııllldımmmmmm
sol bastan ilk resim ilk gün sonra 1.gün 2.gün 3.gün diye devamkızlar selam..
S sonpismanlikfayda cnm meslektaşım. sana iki kere selam :) resim paylaşırmısın. benimde öbür ay başına. azkaldı :)
özelde mi olsam diyen bir arkadaş okudum demin. ismini unuttum. eger tek sorun zaman ise, bence bekleyin. su gibi geçiyor. hele bide burdaki ortamı takipteyseniz daha çabuk geçiyor. hepimiz birbirimizin sürecini paylaşıyoruz, gününü sayıyoruz. bu arada tüm bunlar için herkese teşekkürler. aynı desteği 3 ocak ve sonrasında kendime de beklerim sizlerden :)
özelde olmak...
bence gerek yok. aceleye gerek yok. bekelrken de bilgi ediniyosunuz zaten.
zaman da su gibi geçiyo dediğim gibi. benim 27 günüm kalmış mesela
Canim merhaba;
Bugun benim 4.günüm ama tipim feci kayik halde
İnşallahÇok teşekkürler :) darısı olacak herkesin başına..
Eski halini hatırlamıyorum da şimdiden hoş duruyor ama baya şiş tabi şişlikten de büyük görünüyor normal olarak..sol bastan ilk resim ilk gün sonra 1.gün 2.gün 3.gün diye devam
Eski halim yoktu hic zaten canim. Tampon bi ciksaydi artık sıkıldım.Eski halini hatırlamıyorum da şimdiden hoş duruyor ama baya şiş tabi şişlikten de büyük görünüyor normal olarak..
burun ucuna yazdığı krem nedir ? nereye sürülüyo burun deliklerine mi yoksa uçtan mı bahsediyorsun.?
anladım canım bana balaban vermişti antibiyotikli krem di ona benzer muadil bi ürün demekkiEski halim yoktu hic zaten canim. Tampon bi ciksaydi artık sıkıldım.
Kremin adi stafine burun deliklerine ve dikis yerine suruyorum kremi?
burun ucu çok şiş şuan eskisiyle kıyaslaman için çok erken tabi. benim burun ucuda büyüdü alçı çıktıktan sonra ondan rahatsızım bi geçseydi asıl şeklini merak ediyorum. senin daha tampon çıkınca burun küçülcek alçı çıkacak sırtını göreceksin vs.daha var canımEski halim ameliyatli halimden daha iyi duruyor bence
Benim alci cikmadan burnumun ucu kocamanTamponun cikmasina az kaldi şükür. Senin cenen nasil oldu agrisi gecti mi artik?burun ucu çok şiş şuan eskisiyle kıyaslaman için çok erken tabi. benim burun ucuda büyüdü alçı çıktıktan sonra ondan rahatsızım bi geçseydi asıl şeklini merak ediyorum. senin daha tampon çıkınca burun küçülcek alçı çıkacak sırtını göreceksin vs.daha var canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?