Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Ya ciddenmi.lazımlığamı yapıyosun ayy herkesın kullandığı şeyemi mikroplu mikroplu off ıyy

Ha iyi ozaman :)) diğer türlü çok kötü olurdu.bende tekrardan esabıl hocayla görüşmeye gtcem.şuan burnunu rahat kullanabılıyomusun cnm.? Bi sıkıntı oldumu ameliyat sonrası memnunmusun

Ay lazımlık falan neler diyorsunuz siz ya :/ şişlik falan çok olmuştur sizde. Ben uyandım kendim lavaboya gidebildim 8 saat falan yatmadım yani bence o kişiden kişiye değişiyordur.

Ay lazımlık falan neler diyorsunuz siz ya :/ şişlik falan çok olmuştur sizde. Ben uyandım kendim lavaboya gidebildim 8 saat falan yatmadım yani bence o kişiden kişiye değişiyordur.
Çarşamba günü ameliyat oluyorum yaaa bakalım benim nolcak çok heyecanliyimmmm . Kimin burnunu gostersem onu bilmiyorum ki . Leyla lydia mi ne onu mu gostersem acaba sizce nasıl onun burnu

Lazımlık nedir ya.! ameliyattan önce bunu okusam kesin vazgeçerdim ameliyattan.! Ameliyat olacak arkadaşların gözü korkmasın..Tabi bünyesi çok nanemolluysa,insan kendini bilir ama benim bünyem fena değil.
Hem göğüs hem burun; 2 ameliyatı aynı anda oldum.2 saat sonra kalktım tuvalete gittim arkadaşlar.Her 2'sinden de gayet memnunum,hiç sıkıntı yaşamadım.Herkese tavsiye ederim.!

Aynen bencede bünyeye bağlı herkesin aynı olacak diye kaide yok. Bende allahtan ameliyattan önce böyle bir şey okumadım çevremdekilerde de hiç olmadı.

merhaba kızlar. ben Esabil beye muayene oldum. Burnumdan 1 yıldır nefes alamıyorum tıbbi amaçlı ameliyat olacağım. nefesi açarız o kolay dedi ama estetik müdahale de gerektiğini soyledi. burnumun seklinden genel olarak memnunum ama kafam karıstı oyle deyince . ameliyat sonrası sıslık morluklardan da endişe ediyorum. bu doktora ameliyat olanlardan fikir alabilir miyim? su anki burnum fotoda
.

3 kez ameliyat olmus biri olarak söylüyorum sakin estetik mudahale yaotirma burnuna. Gayet düzgün yüzüne yakisan bir burnun var. Sakın derim..

eozkan 07 neden sakın estetik yaptırma dedın? Bende yaptırmayı düşünüyorum.kim yapmıştı burununuzu 3. Kez neden oldunuz?? Korktum bak şmdi yaa
3 kez ameliyat olmus biri olarak söylüyorum sakin estetik mudahale yaotirma burnuna. Gayet düzgün yüzüne yakisan bir burnun var. Sakın derim..

eozkan 07 neden sakın estetik yaptırma dedın? Bende yaptırmayı düşünüyorum.kim yapmıştı burununuzu 3. Kez neden oldunuz?? Korktum bak şmdi yaa
Gercekten gerekli degilse günlük hayatinizda sizi zorlamiyorsa benim tavsiyem kendi burnunuza mudahale ettirmemeniz. Bu yasayacaklarimi görebilseydim asla ve asla yaptirmazdim. Ilk iki ameliyatimi ayni doktor yapti yani yapamadi. Berbat bir halde kaldi burnum. 3. Ameliyatimda cok sükür profillerden toparlandi fakat önceki hatalari düzeltmek yüzde yüz mümkün olmuyor. Cok iyi düsünmek lazim. Tabi ki herkes benim gibi sorunlar yasayacak degil ama riskleri de var. Eski burnunuzu arar hale geliyorsunuz.. psikolojik olarak sizi cok yormuyorsa yaptirmayin derim şahsi fikrimdir bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…