Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar ben yüzüme krem sürmesem artik nolur sizce? Cok da morarmadim ama morarmayi gecirici etkisi olur mu hirudoid jel in. Birde burun ucuma stafine krem yazmis doktor onu sürüyorum. Siz de surdunuz mu bu kremi?
benim ameliyat olalı 35 gün oldu ama hala kremi sürüyorum hatta iç yaralarıma bile sürüyorum.

Benim alci cikmadan burnumun ucu kocamanTamponun cikmasina az kaldi şükür. Senin cenen nasil oldu agrisi gecti mi artik?
ah çeneyi sorma hala ağzım açık geziyorum çalışırken zor oluyor aplak gibi gezmekten sıkıldım ama rabbimin izniyle geçecek inşallah. dikişler 28 gündür ağzımda alt dudaklar harektsiz hala işde öyle....

amaa çenemin görüntüsü güzel beğeniyorum ağzım geçse burunla bi konbin olacak da işde zaman lazım bide alçıdan sonra büyüyen burnum küçülürse deme keyfime =)

Nese sen hangi kremi suruyosun? Morluklar icin hirudoid suruyo musun? Goz alti morluklari icin bisey suruyo musun?
Şu dikişler için bi kremdi onu sürüyorum kremin adını eve geçince bakabilirim ben hirudoid kremi ameliyattan çıkınca sürdüm çok gerdi yüzümü arnica kremi almıştım onu sürdüm tüm morluklarıma

Kizlar ben 10 dakika ayakta duruyum biseylet yapayim basim dönmeye basliyor. Burnum tikali olduğu icin mi? Normal mi sence?

Kizlar ben 10 dakika ayakta duruyum biseylet yapayim basim dönmeye basliyor. Burnum tikali olduğu icin mi? Normal mi sence?
bence normal değil kan kaybın çok olduysa ondan olabilir yada bi tansiyonunu ölçtür derim kontrol ettir en azından

S sonpismanlikfayda Burdayim canim buyun sessiz takip ettim oksuruk var biraz onla bogusuyorum
Nese canim seninde burnuna bayildim anca bu kadat guzel olur tum guzelligin ortaya cikti valla masallah diyelim
Benimde odemler burun ucuna indi ordada kaldi simdilik durum ayni

Valla bende memnunum hep keske bunca yil beklemeseydim diyorum ucundaki odem icinde masaj onerdi yapmaya calisiyorum cok duzenli olmasada
Bu arada buraya dunya kadar resim attim umarim birilerine on fikir olup yardimci olmustur sirf onun icin her firsatta atiyorum ben zamaninda arastirirken bulamamistim 3 resimden baska..

Eklentiler

• photostudio_1481040783046.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 424
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…