benim ameliyat olalı 35 gün oldu ama hala kremi sürüyorum hatta iç yaralarıma bile sürüyorum.Kizlar ben yüzüme krem sürmesem artik nolur sizce? Cok da morarmadim ama morarmayi gecirici etkisi olur mu hirudoid jel in. Birde burun ucuma stafine krem yazmis doktor onu sürüyorum. Siz de surdunuz mu bu kremi?
ah çeneyi sormaBenim alci cikmadan burnumun ucu kocamanTamponun cikmasina az kaldi şükür. Senin cenen nasil oldu agrisi gecti mi artik?
kız neşe resim at azcık ne var sanki önden yandan alttan üstten allah ne verdiyse aaaa =)benim ameliyat olalı 35 gün oldu ama hala kremi sürüyorum hatta iç yaralarıma bile sürüyorum.
Nese sen hangi kremi suruyosun? Morluklar icin hirudoid suruyo musun? Goz alti morluklari icin bisey suruyo musun?benim ameliyat olalı 35 gün oldu ama hala kremi sürüyorum hatta iç yaralarıma bile sürüyorum.
Aa hemen atıyorumkız neşe resim at azcık ne var sanki önden yandan alttan üstten allah ne verdiyse aaaa =)
Şu dikişler için bi kremdi onu sürüyorum kremin adını eve geçince bakabilirim ben hirudoid kremi ameliyattan çıkınca sürdüm çok gerdi yüzümü arnica kremi almıştım onu sürdüm tüm morluklarımaNese sen hangi kremi suruyosun? Morluklar icin hirudoid suruyo musun? Goz alti morluklari icin bisey suruyo musun?
Harikasin Nese cok yakismis ya, cok dogal duruyor.Aa hemen atıyorum
Çok teşekkür ederim valla ben ne ara 35 gün oldu ameliyat olalı diyorum zaman çabucak geçti sizinde geçerHarikasin Nese cok yakismis ya, cok dogal duruyor.
zaman akip gecse de benim de normala dönse burnum
maşallah tüttütütüüü.. =))Aa hemen atıyorum
Neşecim bide tam yan profil atar mısınAa hemen atıyorum
bence normal değil kan kaybın çok olduysa ondan olabilir yada bi tansiyonunu ölçtür derim kontrol ettir en azındanKizlar ben 10 dakika ayakta duruyum biseylet yapayim basim dönmeye basliyor. Burnum tikali olduğu icin mi? Normal mi sence?
bence normal değil kan kaybın çok olduysa ondan olabilir yada bi tansiyonunu ölçtür derim kontrol ettir en azından
Neşecim bide tam yan profil atar mısın
benimde öyleydi ayağımın altından yer kayıyormuş gibi oluyordu. ben sorduğumda normal demişlerdiKizlar ben 10 dakika ayakta duruyum biseylet yapayim basim dönmeye basliyor. Burnum tikali olduğu icin mi? Normal mi sence?
çok teşekkür ederimS sonpismanlikfayda Burdayim canim buyun sessiz takip ettim oksuruk var biraz onla bogusuyorum
Nese canim seninde burnuna bayildim anca bu kadat guzel olur tum guzelligin ortaya cikti valla masallah diyelim
Benimde odemler burun ucuna indi ordada kaldi simdilik durum ayni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?