- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Alala bende olmadı belki de bünyeyle alakalı olabilirbenimde öyleydi ayağımın altından yer kayıyormuş gibi oluyordu. ben sorduğumda normal demişlerdi
Teşekkürler canim cevabin için, ben yarin kendim arabayla gitmeyi düşünüyordum, vazgectim basim donebilir diye korktum.Gunaydin sekerim masallah demek tampondan kurtulma zamani geldi ben tampon cikacaginda krem filan surmedim doktor cimbiza benzer biseyle cekti aldi acidimi cok saniyelik aahh dedim ikide bitti bile dedi
Birde en son kontrole gittigimde tamponu cikarirken yesil bi ilac sıktıgını gordum herkes tampon cikarmaya gelmisti ve hepsine yesil bisey surmus ve 10 dk bekleyin cikarayim kolay ciksin diye demis icerden cikanlar kolay oldu dediler
Diger sorulara gelince
Ilk tampon cikip oksijen alinca bi bas donmesi oluyor ama 10 dk ya gecen bisey yani gezmende bi sorun olmaz ama alciyla gezerken rahat edermisin bilmem ben gezmek icin alcinin cikmasini bekledim
Arabayida 1.hafta bitince kisa mesafe kullandim sorun olmadi yinede tamponun ilk ciktigi gun zorlama derim
Odeme de tampon cikinca yapiliyor hazirlikli git
Canım rica etsem öncesi sonrası foto atarmısın bir kardeşimi ikna edeceğim sayende :)))Valla bende memnunum hep keske bunca yil beklemeseydim diyorum ucundaki odem icinde masaj onerdi yapmaya calisiyorum cok duzenli olmasada
Bu arada buraya dunya kadar resim attim umarim birilerine on fikir olup yardimci olmustur sirf onun icin her firsatta atiyorum ben zamaninda arastirirken bulamamistim 3 resimden baska..
Butun surecim burdaCanım rica etsem öncesi sonrası foto atarmısın bir kardeşimi ikna edeceğim sayende :)))
Teşekkür ederim süpersinOncesi sonrasi bunlarda
Benim de yer ayagimin altindan kayiyor gibi oluyor. Demek ki normal bu durum.nese0105 bigunmutlaka ikinizin de burnu cok güzel oldu.
Darisi tüm isteyenlerin başına. Rabbim kimseyi pisman etmesin
Valla bende memnunum hep keske bunca yil beklemeseydim diyorum ucundaki odem icinde masaj onerdi yapmaya calisiyorum cok duzenli olmasada
Bu arada buraya dunya kadar resim attim umarim birilerine on fikir olup yardimci olmustur sirf onun icin her firsatta atiyorum ben zamaninda arastirirken bulamamistim 3 resimden baska..
KAlala bende olmadı belki de bünyeyle alakalı olabilir
Kızlar benim salı günü tamponlar çıktı ama tıkanıklık var hala sizce normalmıçok teşekkür ederimbende çok sevdim yeni burnumu :)
Burnunu okyanus suyu ile temizledin mi benim hala arada tıkanıyorK
Kızlar benim salı günü tamponlar çıktı ama tıkanıklık var hala sizce normalmı
Biraz acıyo cekerken tabi odadan cikinca bende de baş donmesi oldu hatta gozlerim karardi biraz sarsıldım oturup bekledim allahtan cabuk gecti canımKizlar merhaba sorularim var
1- Tamponum yarin cikacak, giderken icine kolay cikmasi icin hangi krem sürülüyordu. Teramicy inmiydi?
2- ödeme tampon çıktığında yapiliyor mu? Yanimda para ile hazirlikli mi gideyim?
3- Tampon cikinca Avm de gezebilir miyim? Bas donmesi yasar miyim?
4- Araba kullanmaya ne zaman basladiniz?
Evet sıkıyorum ama fazla zorlamiyom daha burnum tam oturmamıs olabilir henuz alci çıkmadı hep tıkalıBurnunu okyanus suyu ile temizledin mi benim hala arada tıkanıyor
Çok zorlamadan hımkırmaya çalış ben öyle yapıyordum. Bide alçı baskı yaptığı için de bazen tıkanık gibi hissedibiyorsun ama hiç kuru bırakma devamlı yap derimEvet sıkıyorum ama fazla zorlamiyom daha burnum tam oturmamıs olabilir henuz alci çıkmadı hep tıkalı
Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum, uzaktan aynada kendimi gorunce yaratik gibi geldi valla. İnsallah zamanla degisir ve alisirim. 6.gunumde alci ciktigi icin daha cok sis olabilirim, ondan degisik geliyor olabilirim degil mi?Ay canimm hadi gecmis olsun zamanla alisirsin yeni goruntune
E insanin yillardir gi simasi ifadesi degisiyo ama ben ilk alci ciktigindaki o hissi omrumce unutamam cok sevinmistim alisirsin yani zamanla
Kesinlikle bu kadar erken çıkmasından dolayı benim 12. Gün çıkmıştı alçı o zaman bile şişti düşünBen kendimi pek iyi hissetmiyorum, uzaktan aynada kendimi gorunce yaratik gibi geldi valla. İnsallah zamanla degisir ve alisirim. 6.gunumde alci ciktigi icin daha cok sis olabilirim, ondan degisik geliyor olabilirim degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?