Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kizlar merhaba sorularim var
1- Tamponum yarin cikacak, giderken icine kolay cikmasi icin hangi krem sürülüyordu. Teramicy inmiydi?
2- ödeme tampon çıktığında yapiliyor mu? Yanimda para ile hazirlikli mi gideyim?
3- Tampon cikinca Avm de gezebilir miyim? Bas donmesi yasar miyim?
4- Araba kullanmaya ne zaman basladiniz?

Gunaydin sekerim masallah demek tampondan kurtulma zamani geldi ben tampon cikacaginda krem filan surmedim doktor cimbiza benzer biseyle cekti aldi acidimi cok saniyelik aahh dedim ikide bitti bile dedi
Birde en son kontrole gittigimde tamponu cikarirken yesil bi ilac sıktıgını gordum herkes tampon cikarmaya gelmisti ve hepsine yesil bisey surmus ve 10 dk bekleyin cikarayim kolay ciksin diye demis icerden cikanlar kolay oldu dediler
Diger sorulara gelince
Ilk tampon cikip oksijen alinca bi bas donmesi oluyor ama 10 dk ya gecen bisey yani gezmende bi sorun olmaz ama alciyla gezerken rahat edermisin bilmem ben gezmek icin alcinin cikmasini bekledim
Arabayida 1.hafta bitince kisa mesafe kullandim sorun olmadi yinede tamponun ilk ciktigi gun zorlama derim
Odeme de tampon cikinca yapiliyor hazirlikli git

Teşekkürler canim cevabin için, ben yarin kendim arabayla gitmeyi düşünüyordum, vazgectim basim donebilir diye korktum.
Ben alcisi cikacaklarin burnunda o yesil seyi görmüştüm, evden sürüp gideyim diye düşündüm
Valla annem icin gezmek zorundayim yarin, alçıyı düşünmeyeceğim artik:) bugüne kadar hic disari cikmadim, oğlumu bile okuldan almaya gitmedim. Artik mizmizlanmaya basladi sen gel diye Yarindan İtibaren cikarim disari...
Parayı da cok iyi dedin hazir edecegim, bakalim ne kadar ödeyeceğim nese0105 sen ne kadar ödemiştin?

Canım rica etsem öncesi sonrası foto atarmısın bir kardeşimi ikna edeceğim sayende :)))

Oncesi sonrasi bunlarda

Eklentiler

• photostudio_1481131595290.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 476
  • photostudio_1481132141725-1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 374
Benim de yer ayagimin altindan kayiyor gibi oluyor. Demek ki normal bu durum. nese0105 bigunmutlaka ikinizin de burnu cok güzel oldu.
Darisi tüm isteyenlerin başına. Rabbim kimseyi pisman etmesin
Alala bende olmadı belki de bünyeyle alakalı olabilir
K
çok teşekkür ederim bende çok sevdim yeni burnumu :)
Kızlar benim salı günü tamponlar çıktı ama tıkanıklık var hala sizce normalmı

Biraz acıyo cekerken tabi odadan cikinca bende de baş donmesi oldu hatta gozlerim karardi biraz sarsıldım oturup bekledim allahtan cabuk gecti canım

Evet sıkıyorum ama fazla zorlamiyom daha burnum tam oturmamıs olabilir henuz alci çıkmadı hep tıkalı
Çok zorlamadan hımkırmaya çalış ben öyle yapıyordum. Bide alçı baskı yaptığı için de bazen tıkanık gibi hissedibiyorsun ama hiç kuru bırakma devamlı yap derim

Kizlarr selamm
Benim bugun tampon cikti, alcimi da kontrol etti yarin aksam gel cikartalim dedi. Ben de alciyla oynarken cikarttim düştü Yani alci burnumu tutmuyodu Sevindim cok
Yarin 7.gunu ameliyatimin, ben arada alciyi acip bakiyorum kendime sonra takiyorum. Cok degismisim amaBu iyi mi kotu mu bilemedim

Bu arada tampon cikarken hic aci hissetmedim inanilmaz kolay oldu. Okyanus suyu aldim yolda biraz temizledim simdi evdeyim temizlige devam

Ay canimm hadi gecmis olsun zamanla alisirsin yeni goruntune
E insanin yillardir gi simasi ifadesi degisiyo ama ben ilk alci ciktigindaki o hissi omrumce unutamam cok sevinmistim alisirsin yani zamanla

Ay canimm hadi gecmis olsun zamanla alisirsin yeni goruntune
E insanin yillardir gi simasi ifadesi degisiyo ama ben ilk alci ciktigindaki o hissi omrumce unutamam cok sevinmistim alisirsin yani zamanla
Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum, uzaktan aynada kendimi gorunce yaratik gibi geldi valla. İnsallah zamanla degisir ve alisirim. 6.gunumde alci ciktigi icin daha cok sis olabilirim, ondan degisik geliyor olabilirim degil mi?

Ben kendimi pek iyi hissetmiyorum, uzaktan aynada kendimi gorunce yaratik gibi geldi valla. İnsallah zamanla degisir ve alisirim. 6.gunumde alci ciktigi icin daha cok sis olabilirim, ondan degisik geliyor olabilirim degil mi?
Kesinlikle bu kadar erken çıkmasından dolayı benim 12. Gün çıkmıştı alçı o zaman bile şişti düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…