Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Kesinlikle bu kadar erken çıkmasından dolayı benim 12. Gün çıkmıştı alçı o zaman bile şişti düşün
Ayy insallah oyledir canim, alciyi taktim burnuma tekrar, kendimi gormek istemiyorum:) ama cok da kafama takmiyorum degisecegini biliyorum. Tuhaf bir psikoloji Sizlerden destek almak da süper iyi geliyo. Zaten burasi olmasaydi cok kötü olurdum. Kimsenin alcisi benim kadar erken cikmamis, esabil bey gel yarin alalim dedi 7.gunum de, cok erken degil mi?

ben ilk çıktığında yüzüme bakmaktan masajın nasıl yapıldığını izleyemedim. :) senin erken çıkmış benimde geç çıktı :)

Bugün tam 1 ay oldu

Eklentiler

• IMG_1275.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 339
  • IMG_1276.webp
    20 KB · Görüntüleme: 337
  • IMG_1277.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 340
Cok begendim ben Harika duruyo burnun. Deliklerin ikisi de esit ayrıca Masallah ne güzel kurtuldun artik
Teşekkür ederim canım, delikler aynı değil farkedemedin sanırım .burun ucunda dalga var kimi görsem ilk önce o dikkatlerini çekiyor.o dalga geçmeyecek biliyorum.bakalım biraz daha sabır şuan kafaya takmamaya çalışıyorum.şuanki sıkıntı hala çene ve burun tıkanıklığı bunaltım artık

Merhaba arkadaslar iki gün önce esabil beye burun amilyatı oldum burdan sizi takip ediyodum cok güzel olmus burunlarınız Ama benim o kadar morarıp şiştiki nasıl geccegini bilmiyorum ve sürekli her dakka sıvı akıp duruyo

çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur. 3.ve 4. günlerde şişlik ve morluklar zirve yapıcak, 10.güne kadar hızlıca şişlik ve morlukların inmeye geçmeye başlayacak hiç korkma.1 hafta 10 gün burnundan sızıntı şelinde kan akacaktır oda dediğim gibi 10.güne doğru azalarak bitecek.

Yanaklarım dahi şiş burnum nasl oldu onuda şimdilik bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_3160.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 301
iki gündür soğuklardan mıdır bilmiyorum burnumun dudak ve burnumun arasındaki mesafe çok acıyo

Valla cok da inceledim ben burnunu delikler esit geldi bana Görmek istedigim gibi bakiyorum demek ki Sabir gerektiriyo burun ameliyati canim. Senin ki hepimizinkinden zor, Allah kolaylik versin sana.

Kizlar ben az önce evde toz aldim egil kalk derken dikisler sizlamaya basladi ve basim döndü baya. Simdi uzandim Sanirim erken davrandim aceleciligimle hemen yaparim dedim.
Bu arada aksam 4 de alcim cikacak

Bide bişey sorucam sigra kullanıyodum amilyattan sonra suan hiç içmedim 3.günüm içsem bi sorun olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…