- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Ayy insallah oyledir canim, alciyi taktim burnuma tekrar, kendimi gormek istemiyorum:) ama cok da kafama takmiyorum degisecegini biliyorum. Tuhaf bir psikoloji Sizlerden destek almak da süper iyi geliyo. Zaten burasi olmasaydi cok kötü olurdum. Kimsenin alcisi benim kadar erken cikmamis, esabil bey gel yarin alalim dedi 7.gunum de, cok erken degil mi?Kesinlikle bu kadar erken çıkmasından dolayı benim 12. Gün çıkmıştı alçı o zaman bile şişti düşün
ben ilk çıktığında yüzüme bakmaktan masajın nasıl yapıldığını izleyemedim. :) senin erken çıkmış benimde geç çıktı :)Ayy insallah oyledir canim, alciyi taktim burnuma tekrar, kendimi gormek istemiyorum:) ama cok da kafama takmiyorum degisecegini biliyorum. Tuhaf bir psikoloji Sizlerden destek almak da süper iyi geliyo. Zaten burasi olmasaydi cok kötü olurdum. Kimsenin alcisi benim kadar erken cikmamis, esabil bey gel yarin alalim dedi 7.gunum de, cok erken degil mi?
Cok tesekkür ederim canımÇok zorlamadan hımkırmaya çalış ben öyle yapıyordum. Bide alçı baskı yaptığı için de bazen tıkanık gibi hissedibiyorsun ama hiç kuru bırakma devamlı yap derim
Kremi surmeye devam ediyomusunuz tamponlar cıktıktan sonraBu arada tampon cikarken hic aci hissetmedim inanilmaz kolay oldu. Okyanus suyu aldim yolda biraz temizledim simdi evdeyim temizlige devam
Evet krem sürdüm bugün dikis yerlerime ve burnumun icini temizledim iyice. Deniz suyunu 3 saat filan kullanmayinca kuruyo gibi hissediyorum burnumun icini. Sıkınca aciliyo hemen.Kremi surmeye devam ediyomusunuz tamponlar cıktıktan sonra
Cok begendim ben Harika duruyo burnun. Deliklerin ikisi de esit ayrıca Masallah ne güzel kurtuldun artikBugün tam 1 ay oldu
Teşekkür ederim canım, delikler aynı değil farkedemedin sanırım .burun ucunda dalga var kimi görsem ilk önce o dikkatlerini çekiyor.o dalga geçmeyecek biliyorum.bakalım biraz daha sabır şuan kafaya takmamaya çalışıyorum.şuanki sıkıntı hala çene ve burun tıkanıklığı bunaltım artıkCok begendim ben Harika duruyo burnun. Deliklerin ikisi de esit ayrıca Masallah ne güzel kurtuldun artik
çok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur. 3.ve 4. günlerde şişlik ve morluklar zirve yapıcak, 10.güne kadar hızlıca şişlik ve morlukların inmeye geçmeye başlayacak hiç korkma.1 hafta 10 gün burnundan sızıntı şelinde kan akacaktır oda dediğim gibi 10.güne doğru azalarak bitecek.Merhaba arkadaslar iki gün önce esabil beye burun amilyatı oldum burdan sizi takip ediyodum cok güzel olmus burunlarınızAma benim o kadar morarıp şiştiki nasıl geccegini bilmiyorum ve sürekli her dakka sıvı akıp duruyo
iki gündür soğuklardan mıdır bilmiyorum burnumun dudak ve burnumun arasındaki mesafe çok acıyoçok geçmiş olsun, inşallah istediğin gibi olmuştur. 3.ve 4. günlerde şişlik ve morluklar zirve yapıcak, 10.güne kadar hızlıca şişlik ve morlukların inmeye geçmeye başlayacak hiç korkma.1 hafta 10 gün burnundan sızıntı şelinde kan akacaktır oda dediğim gibi 10.güne doğru azalarak bitecek.
çok geçmiş olsun çok normal bu kadar şişmen ben daha beter durumdaydım. 3. günden sonra hızla inecek burnun nasıl olduğunu şuan anlaman mümkün değil alçı çıkınca şişlikler inince anlarsnYanaklarım dahi şiş burnum nasl oldu onuda şimdilik bilmiyorum
Valla cok da inceledim ben burnunu delikler esit geldi bana Görmek istedigim gibi bakiyorum demek ki Sabir gerektiriyo burun ameliyati canim. Senin ki hepimizinkinden zor, Allah kolaylik versin sana.Teşekkür ederim canım, delikler aynı değil farkedemedin sanırım .burun ucunda dalga var kimi görsem ilk önce o dikkatlerini çekiyor.o dalga geçmeyecek biliyorum.bakalım biraz daha sabır şuan kafaya takmamaya çalışıyorum.şuanki sıkıntı hala çene ve burun tıkanıklığı bunaltım artık
Gecmis olsun, sislik ve morlukluklar sabirla gececek canim. Ben fazla morarmamistim ama gözümün altindaki az bir morluk hala duruyo gitmiyor. Bugün 8.günüm.Yanaklarım dahi şiş burnum nasl oldu onuda şimdilik bilmiyorum
Bide bişey sorucam sigra kullanıyodum amilyattan sonra suan hiç içmedim 3.günüm içsem bi sorun olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?