Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Valla cok da inceledim ben burnunu delikler esit geldi bana Görmek istedigim gibi bakiyorum demek ki Sabir gerektiriyo burun ameliyati canim. Senin ki hepimizinkinden zor, Allah kolaylik versin sana.
daha yakından net görüntüsünü atmaya çalışırım canım

Bilmiyorum belki viks olabilir sonuçta aynı ferahlığı veriyor belki nane işe yarar böyle hafif soğukluk ve yanma hissi veren her şeyi dene bence. Yaralarına değdirmeden tabi. Hatta naneyi ez hafif balla karıştır sür. Gerçek bal morarmalara iyi gelir derler

Kizlar ben az önce evde toz aldim egil kalk derken dikisler sizlamaya basladi ve basim döndü baya. Simdi uzandim Sanirim erken davrandim aceleciligimle hemen yaparim dedim.
Bu arada aksam 4 de alcim cikacak
Benimde bugun alcim cikacak karsilasiriz belki aynı birz is yapınca benimde başım donuyo gecer inşallah

Cok guzelsin canim her gecen gun burnun sekil alacak o dalgalanma bende de var ama benden baska hic kimse farketmedi bende soylemedim :) sonra foto cekmeye basladim simdi sag taraftaki gecti gibi soldada cok az kaldi demek ki geciyor ayni senin ki gibiydi sende takma gececektir sanirim odemle alakali

İnşallah geçer canım ya teşekkür ederim.

Selam canim benim alcimda 4. Gundu sanirim cikmisti ha
İnşallah geçer canım ya teşekkür ederim.
Gececek emin ol benim burun deliklerimde biri yuvarlak buyuktu biri uzun inceydi:) ayy nasil sinir oluyordum duzeldi cok sukur geciyor zamanla sabir tatlim sadece sabir

merhaba. Ameliyat olalı 3 ay oldu .hala burun ucum yamuk ve delikleri eşit değil. Ayın 26 da kontrole gidicem bakalım Dr ne diyecek

Canimmm cok iyi gorunuyor burnun zamanla sende alisirsin eski hali aklina bile gelmez daha o odemler gidince kucucuk kalir gayet iyi gorunuyosun gule gule kullan yeni burnusunu
Yaza kadar iyice toparlanir yaza bomba gibi gircez kizzlarr

Canimmm cok iyi gorunuyor burnun zamanla sende alisirsin eski hali aklina bile gelmez daha o odemler gidince kucucuk kalir gayet iyi gorunuyosun gule gule kullan yeni burnusunu
Yaza kadar iyice toparlanir yaza bomba gibi gircez kizzlarr
Ben kendimi begenmiyorum hic ama. Sislikler cok fazla masaj yapmam gerekli hep. Begenmene sevindim canim, kalin derili oldugum icin sisliklerimde gec inecek sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…