- 21 Mart 2012
- 892
- 119
- 323
daha yakından net görüntüsünü atmaya çalışırım canımValla cok da inceledim ben burnunu delikler esit geldi bana Görmek istedigim gibi bakiyorum demek ki Sabir gerektiriyo burun ameliyati canim. Senin ki hepimizinkinden zor, Allah kolaylik versin sana.
Biberiye yağıyla morlukların üzerinden hafif geç. Kan akışını hızlandırıp daha çabuk geçmesini sağlarmışTesekkür ederim herkeze gecmiş olsun
Baska bi yöntem varmı acaba o yağı bulmk için dısarı cıkmam gerekirBiberiye yağıyla morlukların üzerinden hafif geç. Kan akışını hızlandırıp daha çabuk geçmesini sağlarmış
Benimde bugun alcim cikacak karsilasiriz belki aynı birz is yapınca benimde başım donuyo gecer inşallahKizlar ben az önce evde toz aldimegil kalk derken dikisler sizlamaya basladi ve basim döndü baya. Simdi uzandim Sanirim erken davrandim aceleciligimle hemen yaparim dedim.
Bu arada aksam 4 de alcim cikacak
Alçınız alındıysa bi resim paylasabilirmisinizKizlar dikislerim baya siZliyor sizde de oldu mu böyle? korkmaya basladim
Benim 9.cu gun orda yım ben şimdiAa senin kacinci günün? Bir de kacta orda olacaksin?
benim 38. gün ama soğuktan galiba bide zorladım böyle sızlama ve zonklama olamazKizlar dikislerim baya siZliyor sizde de oldu mu böyle? korkmaya basladim
Cok guzelsin canim her gecen gun burnun sekil alacak o dalgalanma bende de var ama benden baska hic kimse farketmedi bende soylemedim :) sonra foto cekmeye basladim simdi sag taraftaki gecti gibi soldada cok az kaldi demek ki geciyor ayni senin ki gibiydi sende takma gececektir sanirim odemle alakaliTeşekkür ederim canım, delikler aynı değil farkedemedin sanırım .burun ucunda dalga var kimi görsem ilk önce o dikkatlerini çekiyor.o dalga geçmeyecek biliyorum.bakalım biraz daha sabır şuan kafaya takmamaya çalışıyorum.şuanki sıkıntı hala çene ve burun tıkanıklığı bunaltım artık
İnşallah geçer canım ya teşekkür ederim.Cok guzelsin canim her gecen gun burnun sekil alacak o dalgalanma bende de var ama benden baska hic kimse farketmedi bende soylemedim :) sonra foto cekmeye basladim simdi sag taraftaki gecti gibi soldada cok az kaldi demek ki geciyor ayni senin ki gibiydi sende takma gececektir sanirim odemle alakali
Selam canim benim alcimda 4. Gundu sanirim cikmisti haAyy insallah oyledir canim, alciyi taktim burnuma tekrar, kendimi gormek istemiyorum:) ama cok da kafama takmiyorum degisecegini biliyorum. Tuhaf bir psikoloji Sizlerden destek almak da süper iyi geliyo. Zaten burasi olmasaydi cok kötü olurdum. Kimsenin alcisi benim kadar erken cikmamis, esabil bey gel yarin alalim dedi 7.gunum de, cok erken degil mi?
Gececek emin ol benim burun deliklerimde biri yuvarlak buyuktu biri uzun inceydi:) ayy nasil sinir oluyordum duzeldi cok sukur geciyor zamanla sabir tatlim sadece sabirİnşallah geçer canım ya teşekkür ederim.
Alçı çıkarken böylemiydi sonradan mı kaydı yoksamerhaba. Ameliyat olalı 3 ay oldu .hala burun ucum yamuk ve delikleri eşit değil. Ayın 26 da kontrole gidicem bakalım Dr ne diyecekEki Görüntüle 1922982
Bence şiş hali bile çok hoş. Güzel bi değişim olmuş.Eki Görüntüle 1922988 Selam kızlar alcim cikti bugün, icini de temizledi Esabil bey. Simdi burnum cok şiş, inince normale döneceğim insallah.
Ben kendimi begenmiyorum hic ama. Sislikler cok fazla masaj yapmam gerekli hep. Begenmene sevindim canim, kalin derili oldugum icin sisliklerimde gec inecek sanırım...Canimmm cok iyi gorunuyor burnun zamanla sende alisirsin eski hali aklina bile gelmez daha o odemler gidince kucucuk kalir gayet iyi gorunuyosun gule gule kullan yeni burnusunu
Yaza kadar iyice toparlanir yaza bomba gibi gircez kizzlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?