- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Teşekkür ederim birde benim de begenecegim zamanlar gelse cok sevinecegimBence şiş hali bile çok hoş. Güzel bi değişim olmuş.
Canimmm cok iyi gorunuyor burnun zamanla sende alisirsin eski hali aklina bile gelmez daha o odemler gidince kucucuk kalir gayet iyi gorunuyosun gule gule kullan yeni burnusunu
Yaza kadar iyice toparlanir yaza bomba gibi gircez kizzlarr
Merhaba bende burun estetiği olmayı düşünüyorum ve fotoğraflarınızı uzun uzun inceledim o kadar güzel olmuş ki burnunuz baka baka doyamadım bana özelden ne zaman görürseniz ulaşabilirmisiniz yada instagramdan lütfen.Canimmm cok iyi gorunuyor burnun zamanla sende alisirsin eski hali aklina bile gelmez daha o odemler gidince kucucuk kalir gayet iyi gorunuyosun gule gule kullan yeni burnusunu
Yaza kadar iyice toparlanir yaza bomba gibi gircez kizzlarr
Çok güzel olmuş bence şiş hali bile güzel gözüküyorEki Görüntüle 1922988 Selam kızlar alcim cikti bugün, icini de temizledi Esabil bey. Simdi burnum cok şiş, inince normale döneceğim insallah.
Teşekkür ederim, şişlerim bugün biraz daha azaldi sanki. Ama hala morluk ve sislik var. Bir de burnum tikandi tekrar, okyanus suyu da kar etmiyor. Esabil bey ne guzel temizlemisti icini ama tikanmasi beni tedirgin ediyor.Çok güzel olmuş bence şiş hali bile güzel gözüküyor
Geçmis olsun burnunuzun içini kendiniz temizleyin ben ameliyat olalı 20 gün falan oluyoe hala kan kurusuna benzer büyük büyük şeyler çıkıyor ben cımbızla temizliyorum nefes problemi o zaman çok azalıyorTeşekkür ederim, şişlerim bugün biraz daha azaldi sanki. Ama hala morluk ve sislik var. Bir de burnum tikandi tekrar, okyanus suyu da kar etmiyor. Esabil bey ne guzel temizlemisti icini ama tikanmasi beni tedirgin ediyor.
Tıkanması çok normal benimde hala tıkanıyor ben hergün temizliyorum devamlı ıslak tutuyorum. Özellikle duşta masajla yumuşatıyorum sonra mükemmel açılıyorTeşekkür ederim, şişlerim bugün biraz daha azaldi sanki. Ama hala morluk ve sislik var. Bir de burnum tikandi tekrar, okyanus suyu da kar etmiyor. Esabil bey ne guzel temizlemisti icini ama tikanmasi beni tedirgin ediyor.
geçmiş olsun hangi doktora ameliyat oldunuz? kaçıncı aydan sonra fark ettiniz?merhaba. Ameliyat olalı 3 ay oldu .hala burun ucum yamuk ve delikleri eşit değil. Ayın 26 da kontrole gidicem bakalım Dr ne diyecekEki Görüntüle 1922982
Önden görüntüsü nasıl sanki bi taraf şişlikten dolayı yamuk gibi duruyor. Bide burun delikleri eşit olmaması çok normal zaten hiç bir insanda nizami olmaz bence esabil beyde şiş diyecek inş başka bişeyiniz yokturmerhaba. Ameliyat olalı 3 ay oldu .hala burun ucum yamuk ve delikleri eşit değil. Ayın 26 da kontrole gidicem bakalım Dr ne diyecekEki Görüntüle 1922982
Geçmis olsun burnunuzun içini kendiniz temizleyin ben ameliyat olalı 20 gün falan oluyoe hala kan kurusuna benzer büyük büyük şeyler çıkıyor ben cımbızla temizliyorum nefes problemi o zaman çok azalıyor
Tıkanması çok normal benimde hala tıkanıyor ben hergün temizliyorum devamlı ıslak tutuyorum. Özellikle duşta masajla yumuşatıyorum sonra mükemmel açılıyor
ışıkla baktığında göremiyporsun dediğin gibi derinde genizden bırıkıyor bide çok sümkürme zorlama iyice islat ben bir kaç kez kanattım zorladm burnumuKizlar merhaba;
Ben sürekli sümkürüyorum, icine de telefon isigiyla bakiyorum, bisey yok burnumun icinde. Derinlerden tıkalı gibi geliyo bana. Sizde de durum boyle mi? Carsamba günü kontrole gidecegim, o zaman soracagim. Bugün 10.günüm sisliklerim biraz daha azalmis gibi. Aksama kadar otururken masaj yapiyorum ben burnuma, belki onunda etkisi olmustur
Bence burnun muazzam görünüyor yan profilden ama önden nasıl duruyor merak ediyorum doğrusu keşke birde önden atsan fotoğrafını çok merak ettimSelam kizlar bugun tam 2 ayim bitti tikaniklik ilkandan itibaren hic olmadi bende
Kanatlarda sislik ve ucundaki odem hala var azaldigini hic hissetmiyorum ayni duruyo gibi geliyor boylede kabul ettim alistim burnuma
Aynı durum bendede var sağ delikten daha tam nefes almadım hiç gerilerde var bişi geçen kontrolde bakıyım dedi o kendi uzun cımbızla bakarken damara geldi sanırım okadar çok kanadıki anlatamam kanındurduramadık bayılacaktım gözümün önü karardı kan durmadı baya uğraştık 15 dakikanın sonunda durdu ama bide bana sorun hayatımda hiç okadar kan kaybetmemiştim.Kizlar merhaba;
Ben sürekli sümkürüyorum, icine de telefon isigiyla bakiyorum, bisey yok burnumun icinde. Derinlerden tıkalı gibi geliyo bana. Sizde de durum boyle mi? Carsamba günü kontrole gidecegim, o zaman soracagim. Bugün 10.günüm sisliklerim biraz daha azalmis gibi. Aksama kadar otururken masaj yapiyorum ben burnuma, belki onunda etkisi olmustur
Bence burnun muazzam görünüyor yan profilden ama önden nasıl duruyor merak ediyorum doğrusu keşke birde önden atsan fotoğrafını çok merak ettim
Devlette olursan 2 aynsonrasına randövü veriyo bence bekle devlette ol fiyatta 2.200 civarıArkadaşlar esabil eker ile konuştum az önce.Burnumu estetik olarak ameliyat ettiğim için devlet karşılamıyor dedi.Özelde 3500 4000 arası fiyat vardı.Benim o kadar bütçem yok.Tahlilleri olsammi olmasammi karar veremedim.Devlette olan arkadaşlar nasıl oldunuz :/
İste devlet karsilamiyor dedi sadece estetik amacli sorun burdaDevlette olursan 2 aynsonrasına randövü veriyo bence bekle devlette ol fiyatta 2.200 civarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?