Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Arkadaslar devlet karsilamiyor ve onun icin zaten ucret 2.200 devlet hastanesinde sincanda olursan
Eger disarda ozel hastanede olursan 3.500 4000 arasi dedigi

Bugün rüyamda esabil bey narkozu verdi korkma acımayacak hadi uyu dedi titriyordum korkudan nolur uyuyayım diye ve bayıldım rüyalarıma girmeye başladı

:) bende inanilmaz heycanli ve cok pimpirikliydim gunleri saatleri sayardim ve surekli soru sorar ayrintiya cok takilirdim derkeeeeenn oldum da tam 2 ay geride bile kaldi

Bunyeyle alakali canim
Benim hic bi bas donmeydi sorun du zorluktu olmadi 3.gun kisa mesafe kullanmistim kizimi okula goturmek icin
Ama kiminin bir hafta bas donmesi olabiliyor ona gore yani
Benimde aynen canım okuldan almak zorunda kalacağım servis işi olmadı inşallah başdönmem olmaz! en azından 5 güne geçer herhalde inşallah

Bugün tanpomlarım alındı yalnız hemen yine tıkandı burnum okyanus suyuyla nasl temizlicem becermedim galiba yine tıkandı günde kaç sefer temizlemem gerekiyo acaba

Ameliyat günüm yaklaştıkça heyecanlanmaya başlıyorum sanırım. Nasıl bir sonuç olucak çok merak ediyorum . Bi de arkadaşlar kaç gün sonra normal yaşantıma dönebilirim sınava girmem gerekicek çünkü ameliyattan sonra

Heycanlanman cok normal hepimiz yasadik o sabirsizlanma ve endise durumlarini
5.gun tampon cikinca normal yasantina donuyosun baya bi rahatlama oluyor ama alci 10.gun cikiyor tamamen herseyin cikmasi 10.gun oluyor insallah sonuc istediginiz gibi olur

Bugün tanpomlarım alındı yalnız hemen yine tıkandı burnum okyanus suyuyla nasl temizlicem becermedim galiba yine tıkandı günde kaç sefer temizlemem gerekiyo acaba
Tikaniklik hissettikce okyanus suyunu sıkabilirsin gunde 3-4 kere normal
Onu burnuna 3 kez filan ustuste sık sinra hizlica sumkur hiihh diye ama burun ucunu sıkma elleme cikan seyleri suyla yika burun ucunu sikmadan
Burnuna avucunla suda cekmeyi deneyebilirisn sonrada hizlica sumkurursun

Çok tesekkür ederim bende bi kere sıkıp içime çekmeye çalısıyodum ondan bi işe yaramıyodu demek

Zor olani atlatmissin gecmis olsun alci ciktigi an en guzel en heycanli an hadi hayirlisi insallah icine siner

Burun ucundaki dikis yerine krem surdum icine hic surmedim kesi yerine balaban diye antibiyotikli pomad surmustum doktor onu vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…