- 9 Aralık 2016
- 20
- 7
- 1
- 31
Hee evet bende devlet karsılamıyo diye biliyorum esnetiğe gectiği içinİste devlet karsilamiyor dedi sadece estetik amacli sorun burda
Arkadaşlar Bu arada kısa mesafe araba kullanmak için kaç gün geçmesi gerek ?
Benimde aynen canım okuldan almak zorunda kalacağım servis işi olmadı inşallah başdönmem olmaz! en azından 5 güne geçer herhalde inşallahBunyeyle alakali canim
Benim hic bi bas donmeydi sorun du zorluktu olmadi 3.gun kisa mesafe kullanmistim kizimi okula goturmek icin
Ama kiminin bir hafta bas donmesi olabiliyor ona gore yani
Tikaniklik hissettikce okyanus suyunu sıkabilirsin gunde 3-4 kere normalBugün tanpomlarım alındı yalnız hemen yine tıkandı burnum okyanus suyuyla nasl temizlicem becermedim galiba yine tıkandı günde kaç sefer temizlemem gerekiyo acaba
Çok tesekkür ederim bende bi kere sıkıp içime çekmeye çalısıyodum ondan bi işe yaramıyodu demekTikaniklik hissettikce okyanus suyunu sıkabilirsin gunde 3-4 kere normal
Onu burnuna 3 kez filan ustuste sık sinra hizlica sumkur hiihh diye ama burun ucunu sıkma elleme cikan seyleri suyla yika burun ucunu sikmadan
Burnuna avucunla suda cekmeyi deneyebilirisn sonrada hizlica sumkurursun
İnsallah burun içi yaralarına hangi kremi sürüyosunuzZor olani atlatmissin gecmis olsun alci ciktigi an en guzel en heycanli an hadi hayirlisi insallah icine siner
Bana bişey demedikleri için tramisin sürüyorum o da iyi gelir heraldeBurun ucundaki dikis yerine krem surdum icine hic surmedim kesi yerine balaban diye antibiyotikli pomad surmustum doktor onu vermisti
tampon çıkarken ağrı çok oluyor muZor olani atlatmissin gecmis olsun alci ciktigi an en guzel en heycanli an hadi hayirlisi insallah icine siner
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?