- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
Heycanlanman cok normal hepimiz yasadik o sabirsizlanma ve endise durumlarini
5.gun tampon cikinca normal yasantina donuyosun baya bi rahatlama oluyor ama alci 10.gun cikiyor tamamen herseyin cikmasi 10.gun oluyor insallah sonuc istediginiz gibi olur
Aaaaa aaaa nasıl ya kimi rahatsız ediyor ki ne münasebet kim bu gerzek ? Şurdaki birçok kişinin ameliyat olma nedenisin lütfen ayrılma üzüldüm şuanNaber kizlar nasilsiniz 2 ayim bitti ve artik buralara veda etme zamanim geldi bana soru yada bi adimin gectigi bisey oldukca yazarim artik bana musade
Sessiz takipcilerden olucam (bi takim seylerden oturu)
Surekli yardimci olmak icin foto paylastim bu rahatsiz etmis bazilarini hic onemli degil yine son kez foto paylasip sahalardan cekiliyorum
Ameliyat olacak herkese bol sans allah yardimcilari olsun sonuc iyi olunca inanin degiyo atlatilmicak bisey degil kisin olunki yaza bomba gibi girin gorusmek uzere
Sorular oldukca cevaplarim bildigimce..bigunmutlaka buralardan ayrılmasan bencede iyi olur sorularım vardı sana sonuçta bizden daha tecrübelisin soruma gelince ;geçen hafta salı gunu ameliyat oldum pazartesi tampon alındı alcim ıslanmış ve açılmıştı mecburen alındı sonuç fena değildi bantladı dr. ıslandıkca değiştirirsin dedi ancak bugün bant değiştirmek için açtığımda kalın değişik bir burundu alci açıldığındaki gibi degildi açıdan sonra burun şişer mi? Sence ödemden midir?
Senin paylaşımlarından rahatsız olan takip etmesin o zaman konuyu saçmalığa bakSaolun kizlar iyiki varsiniz iyiki burun arkadasi olduk:)
Teşekkür ederim Darısı sizeMerhaba hanimlar,uzun zamandir giremiyorum ara ara okuyorum bigunmutlaka güzel duruyor burnun gözlerin iri ya pek de sisliklerin belli olmuyor gibi geliyor bana.Garden rose, nese sizlerin burnunu da beğeniyorum ben masallah
Gecmis olsun hic korkma burda birinde daha okumustum birden cok kanama oldugunu yerinde olsam esabil beye bi danisir sorardim
Anormal kanamalar nadirde olsa raslanan bi durum korkcak bisey yok fakat doktorada bi haber vermek lazim
bigunmutlaka buralardan ayrılmasan bencede iyi olur sorularım vardı sana sonuçta bizden daha tecrübelisin soruma gelince ;geçen hafta salı gunu ameliyat oldum pazartesi tampon alındı alcim ıslanmış ve açılmıştı mecburen alındı sonuç fena değildi bantladı dr. ıslandıkca değiştirirsin dedi ancak bugün bant değiştirmek için açtığımda kalın değişik bir burundu alci açıldığındaki gibi degildi açıdan sonra burun şişer mi? Sence ödemden midir?
maşallah canım güzel görünüyor, şişliklerde gidince baya toparlanırEki Görüntüle 1925262 Kizlar bugün ameliyatimin 13.günü. Sisliklerim de gün geçtikçe azalıyor. Dün kontrolüm vardı, burnumun ici temizlendi ve Esabil bey iyi olduğumu söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?