Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Yok yok cok anlik bi olay tampon cikmasi
Kokay yani ayyy diyosun sinra bitmis oluyor anlik biraz acima oluyor

Teşekkür ederim inşallahh :)

Naber kizlar nasilsiniz 2 ayim bitti ve artik buralara veda etme zamanim geldi bana soru yada bi adimin gectigi bisey oldukca yazarim artik bana musade
Sessiz takipcilerden olucam (bi takim seylerden oturu)
Surekli yardimci olmak icin foto paylastim bu rahatsiz etmis bazilarini hic onemli degil yine son kez foto paylasip sahalardan cekiliyorum
Ameliyat olacak herkese bol sans allah yardimcilari olsun sonuc iyi olunca inanin degiyo atlatilmicak bisey degil kisin olunki yaza bomba gibi girin gorusmek uzere

Eklentiler

• photostudio_1481734034140.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 642
Aaaaa aaaa nasıl ya kimi rahatsız ediyor ki ne münasebet kim bu gerzek ? Şurdaki birçok kişinin ameliyat olma nedenisin lütfen ayrılma üzüldüm şuan (

Ne münasebet ya senin sayende bircok konuda fikir sahibi olduk, millet atıp tutuyor sen resimlerle konuşuyorsun.Ben senin yerinde olsam inadına paylasirim.

bigunmutlaka canim kim rahatsiz oluyosa olsun, birak takilma. Senin sayende bir sürü sey ögrendim ben burdan, cesaretlendim... bence birilerinin lafıyla karar verme böyle şeylere. Bu konuyu hortlatan sensin unutma!

bigunmutlaka buralardan ayrılmasan bencede iyi olur sorularım vardı sana sonuçta bizden daha tecrübelisin soruma gelince ;geçen hafta salı gunu ameliyat oldum pazartesi tampon alındı alcim ıslanmış ve açılmıştı mecburen alındı sonuç fena değildi bantladı dr. ıslandıkca değiştirirsin dedi ancak bugün bant değiştirmek için açtığımda kalın değişik bir burundu alci açıldığındaki gibi degildi açıdan sonra burun şişer mi? Sence ödemden midir?

Sorular oldukca cevaplarim bildigimce..
Kesinlikle odem sislik kaynaklidir cunku alci cikinca sisiyor ve doktor beni uyarmisti ilk ciktigindaki hali biyle kalmaz hergun bi baska sekle girer demisti ben hazirlikliydim oylede oldu bi gun yamuldu bigun ucu sisti derken suan hala ucu sis ve biliyorumki gecici yani sorun yoktur hiiiicc canini sıkma

Merhaba hanimlar,uzun zamandir giremiyorum ara ara okuyorum bigunmutlaka güzel duruyor burnun gözlerin iri ya pek de sisliklerin belli olmuyor gibi geliyor bana.Garden rose, nese sizlerin burnunu da beğeniyorum ben masallah
Teşekkür ederim Darısı size

bugün 24.günüm ve az önce gecenin 2:00'sinde durup dururken deliler gibi burnum kanamaya başladı. 10-15 dakikada durdurabildik ama mahvoldum gerçekten böyle bir kanama şekli olamaz hem genzimden mideme aktı hemde burnumdan aktı çeşme gibi. acayip korktum ameliyattan önce hayatım boyunca burnum kanamamıştı bu normal bir şey mi? daha önce başına gelen var mı? iki gündür burnum felaket tıkalıydı ama baktığımda görünürde de bir şey yoktu bununla alakalı olabilir mi? Çok korkmuş bir durumdayım...

Gecmis olsun hic korkma burda birinde daha okumustum birden cok kanama oldugunu yerinde olsam esabil beye bi danisir sorardim
Anormal kanamalar nadirde olsa raslanan bi durum korkcak bisey yok fakat doktorada bi haber vermek lazim

Gecmis olsun hic korkma burda birinde daha okumustum birden cok kanama oldugunu yerinde olsam esabil beye bi danisir sorardim
Anormal kanamalar nadirde olsa raslanan bi durum korkcak bisey yok fakat doktorada bi haber vermek lazim

Teşekkür ederim, şimdi ameliyattadır diye aramadım ama mesaj attım cevap bekliyorum. Umarım normal birşeydir

Kizlar bugün ameliyatimin 13.günü. Sisliklerim de gün geçtikçe azalıyor. Dün kontrolüm vardı, burnumun ici temizlendi ve Esabil bey iyi olduğumu söyledi.

Eklentiler

• IMG_9943.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 556

Merhaba benim de alcim 6.gun cikti ve bant filan yapistirmadi doktor. İlk günlerde cok sisdi burnum. Bugün 13.günüm ve azalmaya başladı. Bence yasadiklarin cok normal. Benim burnumda her gün farkli oluyor,delikleri büyüyüp küçülüyor. Ödemler bitene kadar bu böyle sürer bence.

Burdayim takipteyim kizlar size burun ameliayatindan sonra nacizane cilt bakim tavsiyelerim var
Malum burun derisi islem gordugu icin cok yaglaniyor siyah nokta olusumu artiyor ben 20.gunden itibaren cilt bakimina basladim ve sonuclar iyi hemde masrafsiz evimizde yapacagimiz ufak seyler
Siyah noktalar icin once gozeneklerimizi iyice aciyoruz bunun icin cildi arindiran beyaz kil oneririm lokman hekimde yarim kiloluk pakette aldim beyaz kil 4 tl
Bunu elma sirkesiyle kili camur kivamina getirip yuzumuze surup 20 dk bekleyip yikiyoruz sonraaa gozenekler acilip cilt yagdan arinmis oluyor ve sira geldi o gozenekleri sıkılastırmaya
Yumurta aki ve limonu cirpiyoruz kopuk kopuk olunca hazir demektir onu arinmis cilde suruyorz ( goz cevresi ve dudaga surmeden )
Sonra kurudukca geriliyor ve gerilince bi kat daha suruyoruz toplamda her kurumada bi kat olmak uzere 3 kere suruyoruz ve islem bitince 20 dk bekleyip yikiyoruz burda onemli olan bi kat iyice kuruyunca ikinci kati surmek
Bu yumurta aki oldukca gozenek sıkılastiran cilde dost iyi ve masrafsiz bi yontem bi cok denedigim yontem icinde en sevdigim
Birde geceleri yatarken yuzumuze ozellikle gozlerimize patates koyup yatmanizi oneririm goz alti morluklarina birebire yada aksam bir tane patatesi rendeleyin sonra suyunu sıkıp bi kapa alin elinizle yuzunuzun her yanina surun yarim saat bekleyip yikayin buda cilt rengini aciyor lekeleri gideriyor hergun bunu deneyebilirsiniz
Kil maskesini ise haftada 3 gun yumurta akini ise bir gun arayla uygulayabilirsiniz gerisi size kalmis denemek isteyen olursa diye yazayim dedim

Aaaa aaa nerdesiniz kizlar bi yazmayim izleyim uzaktan dedim kimseler yok ben bu konu aktif olsun istiyorum yeni seylerle geldim yine
Burun ucu odemi icin eczaneden ananas enzimi aldim hem yag yakici ozelligi var hem zararsiz bitkisel hemde burun ucunda ki gec gecen odeme kimi doktorlar oneriyormus sonuclari yazarim suan 5.gun e gelipte resim atmamak icime sinmez:)

Eklentiler

• photostudio_1481985173523.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 507
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…