Ameliyat çok heyecanlıyım halen uyuyamadımHaa senin muayene mi ameliyat mi?
Ederim tabikide sizin ne zamanHaa senin muayene mi ameliyat mi?
Ayy inşallah çok tatlı bir heyecan aslında yalnız Esabil bey muanede fotoğrafa bakmıyor sizin tüm gününüz anestezi testleriyle geçecek ameliyattan önce istediğiniz burnu anlatıyorsunuzBenim muayene dahainsaallah iyi gecer ben daha ben bile uyuyamiyorumm
Ben bu burnu gösterdim şuan ona benzemiyor 1 yıl sonra benzermi bilemiyorumHarika bende yarın bunu göstereceğim lütfen benim için dua edin Eki Görüntüle 1933175
Olur inşallah abla ya çok korkuyorum ben ameliyat zor geçiyor muEki Görüntüle 1933184
Ben bu burnu gösterdim şuan ona benzemiyor 1 yıl sonra benzermi bilemiyorum
Ama memnunun şeklinden
Hiç korkma burun ameliyatı cidden çok kolay hiçbir zorluğı ağrısı sızısı yok.sadece tampondu tıkanıklıktı vs.bir süre o gıcıklığı var .onun dışında İnan çok kolaymış diyeceksinOlur inşallah abla ya çok korkuyorum ben ameliyat zor geçiyor mu
Canım hastaneyi ara bağlarlar telefonunu almamıştımgünaydınlar herkese.
Esabil hocanın cep telefonu olan varmı. özelden mesaj atarmısınız.
yarın ameliyatım var. konuşmam lazım ..
bigunmutlaka @Nurem nese0105 gardenrose ??
Guzel haberlerini bekliyoruz, dualarim seninleHarika bende yarın bunu göstereceğim lütfen benim için dua edin Eki Görüntüle 1933175
Ordan aramak aklıma gelmedi. aradım ama geç oldugu için cevap vermedi tabi. sanırım ameliyatta. yine de cep telefonu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.Canım hastaneyi ara bağlarlar telefonunu almamıştım
Canım randevuya gerek yok sen 3de git kapısına son görüşmeyi yapacaksın nasıl istediğimi falan sorcam. Sonra yatış işlemleri için karşı bina ya geçip 2 kata evraklarını vereceksin yatış için o kadar.evraklarını yanında götürOrdan aramak aklıma gelmedi. aradım ama geç oldugu için cevap vermedi tabi. sanırım ameliyatta. yine de cep telefonu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
aslında mesele şu:
bugun yatış yaptırcam ama ben randevu almadım. saat 3 de orda olsam yine de görüşüp işlemlerimi yaptırırım herhalde. sıra almadan falan .
Canım randevuya gerek yok sen 3de git kapısına son görüşmeyi yapacaksın nasıl istediğimi falan sorcam. Sonra yatış işlemleri için karşı bina ya geçip 2 kata evraklarını vereceksin yatış için o kadar.evraklarını yanında götür
Anestezi raporlarınYatış için gerekli evraklar neler oluyor
Anestezi raporların
Bide kimlik fotokobisiYatış için gerekli evraklar neler oluyor
Umarim ole olur. Ben kasimda muayene oldum ameliyta tarihini o gune verdi. İnşallah allahim utandırmaz guzel sonuclar cikarÖncelikle esabil bey çok başarılı bir doktor cevrendekiler ne derse desinler sen gözünle gördüğüne inan. Burda herkes burnunun fotoğraflarını atıyor onlara bak ve şu ana kadar burnundan şikayetçi olanı hiç görmedim.. Benim akrabam orada oldu gayette başarılı bir burun yapmış. Onun sayesinde bende hemen amaliyat günümü aldım.
Bir de bir şey sorcam sen amaliyat günüm 1 şubat dedin değil mi ? Randevu değil yani.
Eğer yeni aldıysan gününü 1 şubat çok erkenmis ben Aralık tarihinde aldım 14 Şubat dedi.
Tabi eğer önden para vermediysen
Teşekkür ederim. Peki siz ameliyat öncesinde görüşme yapmışmıydınız yoksa yatış işlerini felan bugün mü halledeceksinizAnestezi raporların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?