Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Benim muayene daha insaallah iyi gecer ben daha ben bile uyuyamiyorumm
Ayy inşallah çok tatlı bir heyecan aslında yalnız Esabil bey muanede fotoğrafa bakmıyor sizin tüm gününüz anestezi testleriyle geçecek ameliyattan önce istediğiniz burnu anlatıyorsunuz

Olur inşallah abla ya çok korkuyorum ben ameliyat zor geçiyor mu
Hiç korkma burun ameliyatı cidden çok kolay hiçbir zorluğı ağrısı sızısı yok.sadece tampondu tıkanıklıktı vs.bir süre o gıcıklığı var .onun dışında İnan çok kolaymış diyeceksin
Ben aynı anda 2 ameliyat oldum burnum hiç ağrım olmadı ameliyat anlamında

Canım hastaneyi ara bağlarlar telefonunu almamıştım
Ordan aramak aklıma gelmedi. aradım ama geç oldugu için cevap vermedi tabi. sanırım ameliyatta. yine de cep telefonu olan arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

aslında mesele şu:

bugun yatış yaptırcam ama ben randevu almadım. saat 3 de orda olsam yine de görüşüp işlemlerimi yaptırırım herhalde. sıra almadan falan .

Canım randevuya gerek yok sen 3de git kapısına son görüşmeyi yapacaksın nasıl istediğimi falan sorcam. Sonra yatış işlemleri için karşı bina ya geçip 2 kata evraklarını vereceksin yatış için o kadar.evraklarını yanında götür

Benim ameliyatımda yarına ertelendi boş oda yok mutlaka bugün yerinizi ayırtın yoksa mahkum odası veriyorlar

Yatış için gerekli evraklar neler oluyor

Umarim ole olur. Ben kasimda muayene oldum ameliyta tarihini o gune verdi. İnşallah allahim utandırmaz guzel sonuclar cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…