- 10 Eylül 2014
- 102
- 53
- 48
- 27
Bugün ameliyat olacaktım fotoğraflarımı çekip ne istediğimi sordu bugün konuştuk yani ama yatak olmadığı için yarına ertelendi daha öncesinde sadece ameliyat gününü ayarlamıştıkTeşekkür ederim. Peki siz ameliyat öncesinde görüşme yapmışmıydınız yoksa yatış işlerini felan bugün mü halledeceksiniz
Yaaa erteledi miii...Bugün ameliyat olacaktım fotoğraflarımı çekip ne istediğimi sordu bugün konuştuk yani ama yatak olmadığı için yarına ertelendi daha öncesinde sadece ameliyat gününü ayarlamıştık
İnşallahYaaa erteledi miii...
Bende çıktım şimdi. Yarın için yatış yaptırmaya gidiyorum. İnşallah ertelemez yaaa...
2.200 devlet hastanesinde 3.500-4.000 özeldemerhabalar esabil beyin ortalam fiyatı nedir acaba?
Maşallah güzel gözüküyorsun tamponların çıkınca da fotonu bekliyorumMerhaba arkadaşlar 5. Günüm ben çok iyi hissediyorum olacak arkadaşlar korkmayın zor değil yarın tamponlarım çıkacak şimdi saçlarımı yıkattım arabada kullanıyorum annem temizlik yaptı bende toz aldım maşallah gayet iyiym yani :))
Yaaa erteledi miii...
Bende çıktım şimdi. Yarın için yatış yaptırmaya gidiyorum. İnşallah ertelemez yaaa...
Sağol canım yanaklarım çok şiş onlarda iner inşallah zamanla .Maşallah güzel gözüküyorsun tamponların çıkınca da fotonu bekliyorum
Vicks falan sürsen tylol hot tarzı bir ilaç alabilirsin yada c vitamini içerikli tabletler var ya eritip içiliyor ondan kullanabilirsin .belki işe yarar
grip olsam ameliyattan sonra çok sıkıntı çeker miyim acaba ?Vicks falan sürsen tylol hot tarzı bir ilaç alabilirsin yada c vitamini içerikli tabletler var ya eritip içiliyor ondan kullanabilirsin .belki işe yarar
He kasimdaysa normal ozaman.Umarim ole olur. Ben kasimda muayene oldum ameliyta tarihini o gune verdi. İnşallah allahim utandırmaz guzel sonuclar cikar
Benim de yanaklarım şiş canım buz koyuyorum hafiftenSağol canım yanaklarım çok şiş onlarda iner inşallah zamanla .
Evet Sincan devlet hastanesindeesabil bey sincan devlet hastanesindemi görev yapıyor . benim sigortam yok muane olurken sıkıntı çıkarmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?