Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Teşekkür ederim. Peki siz ameliyat öncesinde görüşme yapmışmıydınız yoksa yatış işlerini felan bugün mü halledeceksiniz
Bugün ameliyat olacaktım fotoğraflarımı çekip ne istediğimi sordu bugün konuştuk yani ama yatak olmadığı için yarına ertelendi daha öncesinde sadece ameliyat gününü ayarlamıştık

Bugün ameliyat olacaktım fotoğraflarımı çekip ne istediğimi sordu bugün konuştuk yani ama yatak olmadığı için yarına ertelendi daha öncesinde sadece ameliyat gününü ayarlamıştık
Yaaa erteledi miii...
Bende çıktım şimdi. Yarın için yatış yaptırmaya gidiyorum. İnşallah ertelemez yaaa...

Merhaba arkadaşlar 5. Günüm ben çok iyi hissediyorum olacak arkadaşlar korkmayın zor değil yarın tamponlarım çıkacak şimdi saçlarımı yıkattım arabada kullanıyorum annem temizlik yaptı bende toz aldım maşallah gayet iyiym yani :))

Eklentiler

• IMG_9034.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 203
MaşaAllah Allah daha iyi etsin ödemeyi ne zaman yaptiniz?
Ve toplam ne kadar verdiniz benim ssk yok muayene testler ne kadar tutar bilmiyorum

Maşallah güzel gözüküyorsun tamponların çıkınca da fotonu bekliyorum

Ya birazcık çok hafif grip belirtileri var burnun tıkanık hissediyorum psikolojikte olabilir ne yapmalıyım

Vicks falan sürsen tylol hot tarzı bir ilaç alabilirsin yada c vitamini içerikli tabletler var ya eritip içiliyor ondan kullanabilirsin .belki işe yarar
grip olsam ameliyattan sonra çok sıkıntı çeker miyim acaba ?

esabil bey sincan devlet hastanesindemi görev yapıyor . benim sigortam yok muane olurken sıkıntı çıkarmı ?

Benimde sigortam yok buyuk ihtimal ucret odicez ben yarin 9 bucukta orda olcam sen in ne zaman muayene randevun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…