ben daha randevu almadım doktor araştırıyordum ama esabil beyde karar kıldım hem fiyatı olsun hem daha önce amelliyat olanların yorumu olsun çok güzel . 9-20 bin arası isteyen doktorlar istemeye devam etsinler.en kısa zamanda randevu alıcam esabil beye . en yakın ne zamana amelliyat tarihi veriyor acaba ? şimdi olmuş olsam haziran temmuza kadar toparlarmı burun ?Benimde sigortam yok buyuk ihtimal ucret odicez ben yarin 9 bucukta orda olcam sen in ne zaman muayene randevun
Hallettim şükür. Sabah hastanede olcam. Ama ameliyat saati belli değilmiş. Ne zaman ameliyathane boş olursa o zaman alırmışNe yaptınız yatış işlemizi yaptırabildiniz mi? Yarın olacak mısınız? Bende ameliyatımın ertelenmesinden korkuyorum
İnşallah. Gözümü açarsam yazcam inşallah.InsaAllah iyi gecer hanimlar birbirimize dua edelim
Eve
Hallettim şükür. Sabah hastanede olcam. Ama ameliyat saati belli değilmiş. Ne zaman ameliyathane boş olursa o zaman alırmış
Normalde doktorun bilgisayar ina geliyor banada öyle dediler fakat en son hepsi anestezi ye gideceği için sonuçları Alman lazım ben çok zorlandim valla . Tek tek sonuçları aldım bekledim falan.Bide rontgen sonucumu almadim vermediler doktorun bilgisayarina mi geliyo yoksa almali miydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?