Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Benimde sigortam yok buyuk ihtimal ucret odicez ben yarin 9 bucukta orda olcam sen in ne zaman muayene randevun
ben daha randevu almadım doktor araştırıyordum ama esabil beyde karar kıldım hem fiyatı olsun hem daha önce amelliyat olanların yorumu olsun çok güzel . 9-20 bin arası isteyen doktorlar istemeye devam etsinler.en kısa zamanda randevu alıcam esabil beye . en yakın ne zamana amelliyat tarihi veriyor acaba ? şimdi olmuş olsam haziran temmuza kadar toparlarmı burun ?

Simdi baktim yarini goremiyorum yarin randevum oldugu icin carsambaya var persembeye var saat seciyosun yani istedigin gune alabilirsin

Teşekkür ederim kızlar. Geldim. Doktorun gelmesini bekliyorum. Bugün ameliyat olacak biri daha vardı. Hatırlayamadım Ben. Kimdi acaba. Karşılaşırız inşallah

Himm anladim tetkiklerimi yaptirdim kan sonucu persembe ekg ayin 9 unda anlamadim sizede mi oyleydi ya

Bide rontgen sonucumu almadim vermediler doktorun bilgisayarina mi geliyo yoksa almali miydim

Bide rontgen sonucumu almadim vermediler doktorun bilgisayarina mi geliyo yoksa almali miydim
Normalde doktorun bilgisayar ina geliyor banada öyle dediler fakat en son hepsi anestezi ye gideceği için sonuçları Alman lazım ben çok zorlandim valla . Tek tek sonuçları aldım bekledim falan.
Bu arada evet herkeste öyle EKG 1hafta sonra çıkıyor bndede öyle çıkmsti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…