Kan sonucu için küçük bir sıra oluyor kapı girişinde oraya geçer bekler alırsın o uzun sürmez ,tomografi için acile yönlendiriyor seni ,sana saat ve gün veriyorlar o saatte gidip çektiriyorsun sonucu da nerdeyse bir haftayı buluyor çıkması . Sabırlı ol bunları halletin mi çokta birşey kalmayacak zaten .ben iki çocukla koşturdum yaptım valla :)) hadi hayırlısı hepsi hallolurPeki sira almam lazim mi kan sonucu ve tomografi icin
Özelde daha pahalı canım yine de iyiymiş ,tabi ben SGK lı olduğum için hiç ücret ödemedimInşaAllah bide sigortam yoktu 256 tahlillere verdim 30 tlde muayene
Olur ama randevu al bence sıra beklemezsin hemen hallolur biliyorsun orayı sıra almak için bile sıra bekliyorsunPazartesi sonuclari almak icin ogleden sonra gitsem olur mu?
10 gün içinde ücretsiz kontrol hakkın var ya canım özellerde ,devlette de öyledir büyük ihtimal .Simdi randevu aldim 9 Ocak 11:40 insaAllah yine para falan istemezler
Sanırım benimde ertelenirBen yarına kaldım. Odalarda Yer yok
Gözün aydın canım darısı banatamponlar çıktı Harika nefes alıyorum ve iki burnum da çok açık .
Ablaa çok teşekkür ederim yanıma geldiğin için sen ne yaptın girdin mi ameliyataruyaakcelik ameliyata girdi şimdi :)
İnşallah beni de bugün alır. Yatak problemi varmış. Yarına erteleme ihtimali de varmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?