Dr. Esabil Eker Hasta Yorumları (burun estetiği)

Çok ani oldu sadece 12 den sonra aç olmamı ve aç gelmemi söyledi. Başka yapmam gereken bir şey var mı?

Kızlar benim bugüne kadar hatta şuan bile sızıntı var burnumdan .kan miktarı rengi gitgide azalıyor merak etmeyin .

Ameliya
Çok ani oldu sadece 12 den sonra aç olmamı ve aç gelmemi söyledi. Başka yapmam gereken bir şey var mı?
Duş alsan iyi olur uzun süre yıkanamıyorsun,su bile içmiyorsun ,takı oje metal eşya olmasın ,pijama terlik kalın hırka ,yumuşak tuvalet kağıdı (sızıntıyı onla sildim ben) kesinlikle muz alın çok acıkıyorsunuz hastane pek birşey vermiyor,pipet su içmek için ,bol su ,dudak kremi ve kesinlikle Boğaz pastili ( ben unuttum çok sıkıntı çektim ) krem (onlar Pomad veriyor ama ben arnicayı ve hidrojeli de götürdüm ) jel buz almanı tavsiye ederim orda kileri kullanmak çok zor oluyor .

Ben kan yada normal kusma yaşamadım,bıçak saplanır gibi sancı girdi göğsüme mideme oda narkozdan dediler bilmiyorum

Arkadaşlar slm herkese bende lipo olmayı düşünüyorum esabil beye olan var mı acaba

Burnumda kuruyan kanları hergün cımbız ile temizliyordum ben o yüzden doktor tamponu çekince temiz olduğunu söyledi .şimdide okyanus suyu ile temizleyeceğim

Ameliyat nasil hemen bayiliyon mu cok merak ediyom narkozla hic ameliyat olmadim zor mu uyandiktan sonra nasil hissediyosun

Cokk gecmis olsun telasenden kurtuldun ben ne yapcam ya daha tomografi var sonuclar var
Tomografibsonucu ne zman cikiyo

Ameliyat nasil hemen bayiliyon mu cok merak ediyom narkozla hic ameliyat olmadim zor mu uyandiktan sonra nasil hissediyosun
Masaya oturtduklarında hala kaçma şansın var aslında burnum çokta kötü değildi diyorsun sonra kötü kötü yat uyu diyorsun ve kuzu kuzu yatıyorsun en güzel kısmı da bir ilaç sıkıyorlar damar yoluna kafanda müthiş bir karıncalanma hissi oluyor Ve uyuyorsun .uyandıktan sonra da beni giydirmişler kalk demişler kalkmışım yat demişler yatmışım ama hiç hatırlamıyorum çocuklarımın adını sayıklamışım .bide neredeyim ben klasik Yeşilçam sorusunu sormuşum .sonra yavaş yavaş kendine geliyor uyanıyorsun o kısımlarda korkulacak birşey Yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…